De Rubriek de Blogger en de Blog!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 9 december 2021 by Barbara

Kende jij ze allemaal al? De eerste 20 bloggers van de rubriek de blogger en de blog. Toen ik deze rubriek begon en een oproep plaatste in de Faceboekgroep Bloggers gezocht, waren de reacties overweldigend! Meer dan 70 reacties en er druppelen nog steeds reacties binnen! Hartstikke leuk natuurlijk. Maar met 1 artikel per week in deze rubriek zag het ernaar uit dat ik een jaar bezig zou zijn. De antwoorden van de bloggers zijn dan al 1 jaar oud, er kan dan alweer zoveel verandert zijn. Dus voor nu ben ik begonnen met 2 artikelen per week te plaatsen, op de dinsdag en de donderdag. En het loopt als een trein! Zo leuk om al de antwoorden te lezen van zowel voor mij bekende bloggers, als hele nieuwe, onontdekte blogs! 

de blogger en de blog mamameteenblog

In mijn enthousiasme dacht ik dat het ook wel leuk is om de bloggers in deze rubriek nog een keer voorbij te laten komen, wie weet heb je er 1 gemist! Dus bij deze een overzicht van de eerste 20 bloggers en hun blog.

 

 

Zebrazonderstrepen.be

Op 22 september werd de eerste blogger en de blog gepubliceerd: Sabrina en haar blog Zebrazonderstrepen.be.

Een gezellige mamablog waarin van van alles voor mini`s en hun mama`s voorbij komt.

de-blogger-en-de-blog-zebrazonderstrepen mamameteenblog.nl

 

 

Super Mammies

De blog Super Mammies van Linda volgde hierna. Een blog zoals zij zelf zegt: voor en door (geeky) mama’s (-en papa’s). Wij testen van alles voor jullie uit, organiseren win acties en doen ook nog wel es wat :p .

de blogger en de blog super mammies mamameteenblog.nl

Little Daily Disasters

De volgende blogger is Renske en haar blog Little Dialy Disasters. Haar mamablog vertelt over Ella Ebeling, zij is de creatie van schrijfster Renske. Net als Ella is Renske 38 jaar oud, ruim zeven jaar verloofd en moeder van drie kinderen. Een moeder die de dagelijkse sleur net een beetje anders ervaart, want perfecte mama’s zijn ZO saai.  De verhalen zijn deels autobiografisch, deels verzonnen.

de blogger en de blog Little Daily Disasters mamameteenblog.nl

Leesleeslees.nl

De kinderboekenblog van Judith, Leesleeslees.nl, was voor mij een heel nieuwe blog. En ook nog eens een hele leuke! Met haar blog Leesleeslees.nl geeft zij tips over de boeken die bij haar zoontje van 3 jaar enorm aanslaan! Zij inspireert jou ook graag  om ook veel te lezen met je kind, want 15 minuten lezen per dag levert al een enorme woordenschat op!

de blogger en de blog leesleeslees mamameteenblog.nl

 

Website4mama.nl

Esmée kende ik al van Website4mama.nl, maar wat leuk om de antwoorden op de vragen te lezen over haar en haar blog. Op haar blog vind je de leukste webshops op het gebied van mode, reizen, spelen, sporten, lezen, wonen, cadeautjes en opvoeding. Voor kids en mama’s!

de blogger en de blog website4mama mamameteenblog.nl

Pinkpress.nl en Mamaisblut.nl

Judith was voor mij ook geen onbekende, maar ook bij haar heb ik het idee dat je haar en haar blogs weer wat beter kent. Pinkpress.nl is een Mama Lifestyle blog over kinderen, beauty, fashion, dieet, ADHD en veel persoonlijke verhalen. Zoals Judith zelf op haar blog toelicht is Mamaisblut.nl ontstaan door mijn zoektocht naar werk: Ik was geëmigreerd van Spanje naar Nederland met een kleintje, en moest hier opnieuw een klantenkring opbouwen voor mijn fotografie. Aangezien ik heel veel voor content websites had gefotografeerd, wist ik aardig wat van affiliatie marketing af.

de blogger en de blog mommy loves pink 6 mamameteenblog.nl

Lisa in the Sky

Lisa haar veelzijdige blog LisaintheSky.nl, kende ik nog niet. Zoals ze zelf zegt: Een blog vol “Inspiration, food and happiness”.

de blogger en de blog lisa in the sky 2 mamameteenblog.nl

Lotuswritings.nl

Merel en haar blog Lotuswritings.nl waren voor mij geen onbekende. Haar eerlijke blogartikelen met een flinke scheut humor, maakte dat ik al een trouwe volger van haar ben. Een mamablog die een eerlijke kijk wil geven op het ouderschap. Dat is weleens serieus, maar veel vaker met een knipoog en een gezonde dosis zelfspot.

de blogger en de blog lotuswritings.nl mamameteenblog.nl

Thearie.nl

Een voor mij heel nieuwe blog om te ontdekken, was de blog van Thea, Thearie.nl een veelzijdige lifestyleblog over 101 (en meer) dingen…, zoals Thea het zelf omschrijft. Ze heeft een indrukwekkende  ‘101 dingen in 1001 dagen’ lijst op haar blog.

de-blogger en de blog thearie.nl 3 mamameteenblog.nl

Daisy Dingen

Daisy en haar blog DaisyDingen.nl, waren ook nieuw voor mij. Zij heeft een mamablog met veel persoonlijke verhalen over Daisy en haar gezin, die de gezellige en minder gezellige momenten van het opvoeden op een eerlijke manier beschrijft. De momenten die ervoor zorgen dat je je als moeder nooit hoeft te vervelen.

de blogger en de blog daisy dingen 2 mamameteenblog.nl

TessaIjmker.nl

Tessa heeft een blog, TessaIjmker.nldie zoals zij zegt: echt een dagboek is voor mij, ik schrijf over allemaal dingen die mij bezighouden en die ik graag met anderen wil delen.

de blogger en de blog tessaijmker.nl 1 mamameteenblog.nl

Go or No Go

Dit keer is het Linda met haar blog: Go or No Go, die de vragen beantwoord.  Een blog waar van alles wat leuk kán zijn voor kinderen wordt gereviewd. Daarnaast wisselt zij de reviews graag af met inspiratie artikelen.

de blogger en de blog go or no go mamameteenblog.nl 2

Mama Minke

Hier beantwoord Minke met haar blog Mama Minke de vragen. Deze blog, zo beschrijft zij zelf, gaat over: Wat een thuisblijfmama bezig houdt, voornamelijk over geloof, kids en een hoop liefde.

de-blogger-en-de-blog mama minke mamameteenblog

Mama’s Liefste

Fleur met haar Mamablog Mama’s Liefste, waar zij vertelt over het moederschap en reviewt zij haar liefste producten, leuke gadgets en de gezellige uitjes voor iedereen. Kortom een gezellige familieblog die voor elk wat wils biedt.

de blogger en de blog mamasliefste mamameteenblog 2

Irma ten Napel

Irma en haar blog Irmatennapel.nl, een blog waar van alles voorbijkomt: persoonlijke artikelen, moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle en alles wat ze maar leuk vindt (en dat is best veel..zegt ze zelf)!

de-blogger-en-de-blog-irma ten napel mamameteenblog

Meisje Eigenwijsje

Nicole en haar blog Meisje Eigenwijsje, een persoonlijke lifestyle mamablog, erg gevarieerd dus, zoals zij zelf aangeeft. De artikelen die erop verschijnen zijn geïnspireerd door haar leven. Je zult daarom ook niet alleen blogjes lezen over het moederschap of haar reis naar een gezonder lichaam, maar juist ook lekkere recepten, DIY’s die je met je kinderen kunt doen, boektips, uitjes zoals naar de dierentuin, event verslagen, (kids)fashion en nog veel meer.

de-blogger-en-de-blog-meisje eigenwijsje mamameteenblog.nl

Deb’s Bakery & Kitchen

Debbie en haar blog Deb’s Bakery & Kitchen, een kookblog met recepten voor elke dag. Deze mama met twee jongens heeft haar lievelingsplek in de keuken, waar zij zich naar hartenlust kan uitleven in het bakken! Haar favoriete keuken is de Italiaanse keuken en qua gebak vindt zij eigenlijk alles lekker! Met deze blog wil zij anderen inspireren, zowel met makkelijke doordeweekse recepten als lekkere koekjes en ook de wat ingewikkelder taarten komen aan bod. Zo is er voor ieder wat wils!

de-blogger-en-de-blog-deb's bakery & kitchen mamameteenblog.nl

Luiers en Cocktails

Cherish en haar blog Luiers en Cocktails. Deze blog is voor en door moeders die zichzelf niet kwijtgeraakt zijn, of zichzelf weer willen terug vinden. Want, zo zegt ze zelf; moeders met een leven zijn toch de allerleukste moeders?

de-blogger-en-de-blog luiers & cocktails mamameteenblog

Roelina.nl

Roelina en haar blog Roelina.nl, een blog over het leven van een working mom, met passie voor creativiteit, lifestyle en het moderne moederschap. Een veelzijdige mamablog met een blogster die veel passies heeft. Ben jij ook benieuwd hoe zij alle ballen in de lucht houdt?

de-blogger-en-de-blog roeina.nl mamameteenblog.nl

Het leuke, vind ik tenminste, is bij al deze bloggers in deze rubriek te lezen, hoeveel plezier ze aan het bloggen beleven! Ik ben benieuwd naar welke bloggers er nog allemaal gaan komen!

PS. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de rubriek De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Plaats een reactie