de-blogger-en-de-blog-zebrazonderstrepen mamameteenblog.nl

De Blogger en de Blog: Zebrazonderstrepen.be

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vandaag ben ik blij, want vandaag begint mijn nieuwe serie artikelen: De Blogger en de Blog. Via deze artikelen kun je op leuke manier meer te weten komen over verschillende bloggers en diens blogs. Vandaag is de eer aan Sabrina van zebrazonderstrepen.be, een gezellige mamablog waarin van van alles voor mini`s en hun mama`s voorbijkomt.

Lees je ook mee waarom Sabrina is begonnen met haar blog zebrazonderstrepen en wat haar motiveert?

de-blogger-en-de-blog-zebrazonderstrepen mamameteenblog.nl

de blogger en de blog zebrazonderstrepen mamameteenblog

Introductie de Blogger

  • Naam: Sabrina Ruzzi
  • Leeftijd: 31 jaar
  • Woonplaats en/of Provincie: Limburg België
  • Beroep: Marketeer

 

de blogger en de blog zebrazonderstrepen mamameteenblog

Introductie Blog

Social Media:  

De Vragen voor Zebrazonderstrepen.nl

 

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik was op dat moment eigenaar van mijn kinderkleding webshop Zebrazonderstrepen. Kinderkleding van 0 tot 5 jaar. Ik dacht aan leuke manieren om mijn shop te promoten en zo ben ik bij het idee gekomen om een blog te starten. Al snel voelde ik erg veel passie voor het schrijven en had ik zo veel inspiratie, dat ik meer tijd spendeerde aan het vullen en promoten van mijn blog, dan aan het werken aan mijn shop. 3 maanden geleden heb ik dan ook beslist om te stoppen met de shop en enkel nog te focussen op de blog.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Aan het keuken eiland, mijn vaste stek.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Te veel. Ik sta speciaal iedere ochtend op om 5:20u zodat ik tot +- 6u bezig ben met het huishouden (eten voor ’s avonds, vaatwas leegmaken, boekentas maken etc) en van 6 tot 7 blog ik. ’s Avonds rond 20u zijn de kindjes in bed en dan blog ik vaak opnieuw tot +- 22u. Snel bij elkaar geteld denk ik dat ik minimum aan 10u per week zit.

Wat maakt jou Blog uniek?

Ik zie het uniek zijn vooral in het totaalpakket; (hopelijk) leuk geschreven blogs over thema’s die aanspreken. Gaande van opvoeding tot fashion tot lifestyle.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Het artikel over het stoppen van de webshop. Redelijk persoonlijk geschreven en natuurlijk ook met een grote impact. Gelukkig veel lezers gehad hierover en warme reacties.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Pure schrijven, de creatieve invalshoek zoeken om ieder bericht weer leuk te maken.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Gratis spullen aangeboden krijgen die eigenlijk bij jou als persoon niet passen en er toch over schrijven – doen we niet meer!

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Dat je moet bloggen voor jezelf. Niet om dé grootste te worden en al helemaal niet voor de gratis spulletjes want die ‘opbrengst’ staat in schril contract met het werk dat je er iedere keer insteekt.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik volg trouw de blogs van Erika van Tielen.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Kelly Caresse, ik ben wel benieuwd naar de weg die ze heeft afgelegd en hoe ze inspiratie blijft krijgen!

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Bezinning. Ik vind het soms wel leuk om oudere artikels terug te lezen, laat mij nadenken over mijn leven en alles wat we beleven. Over hoe goed we het eigenlijk wel hebben in ons gezinnetje, met tal van leuke momenten. En ook leuk om de slechte momenten te lezen, want die geven moed.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik hoop dat Zebrazonderstrepen verder groeit, met liefst nog meer bezoekers en trouwe fans.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Dat ik in het verleden mij altijd verzet heb tegen het schrijven. Ging het nu over simpele taakjes op school, tot op mijn job het schrijven van product informatie of marketing gerelateerde teksten. Ik wist niet dat ik kon schrijven, tot ik dus toevallig de proef op de som nam met de webshop! Een wereld die open ging.

 

Wat leuk om de antwoorden op de vragen te lezen, Sabrina. Ik lees je blog nu met nog meer plezier en ik heb nu het beeld voor ogen, wanneer je `s-morgens vroeg aan het kookeiland heerlijk zit te schrijven aan je artikelen over je leuke gezin. En ik vind je logo erg leuk! Dat met die extra bezoekers komt ook vast helemaal goed met deze blog. Ik blijf je in elk geval volgen! Bedankt voor het invullen van de vragen.

Ps. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

6 gedachten over “De Blogger en de Blog: Zebrazonderstrepen.be”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
houten vloer mamameteenblog.nl
Tip: Hoe reinig je een houten vloer?

Een houten vloer wordt mooier naarmate hij verouderd. Net als een goed fles wijn. Echter waar je wijn moet laten...

Sluiten