De Blogger en de Blog: Zebrazonderstrepen.be

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 24 oktober 2022 by Barbara

Vandaag ben ik blij, want vandaag begint mijn nieuwe serie artikelen: De Blogger en de Blog. Via deze artikelen kun je op leuke manier meer te weten komen over verschillende bloggers en diens blogs. Vandaag is de eer aan Sabrina van Zebrazonderstrepen.be, een gezellige mamablog waarin van van alles voor mini`s en hun mama`s voorbijkomt.

Lees je ook mee waarom Sabrina is begonnen met haar blog Zebrazonderstrepen.been wat haar motiveert?

 

de-blogger-en-de-blog-zebrazonderstrepen mamameteenblog.nl

Introductie de Blogger

  • Naam: Sabrina Ruzzi
  • Leeftijd: 31 jaar
  • Woonplaats en/of Provincie: Limburg België
  • Beroep: Marketeer

Introductie Blog

  • Naam: Zebrazonderstrepen
  • Niche: Mamablog
  • Sinds Wanneer: mei 2015

Social Media:  

 

De Vragen voor Zebrazonderstrepen.nl

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik was op dat moment eigenaar van mijn kinderkleding webshop Zebrazonderstrepen. Kinderkleding van 0 tot 5 jaar. Ik dacht aan leuke manieren om mijn shop te promoten en zo ben ik bij het idee gekomen om een blog te starten. Al snel voelde ik erg veel passie voor het schrijven en had ik zo veel inspiratie, dat ik meer tijd spendeerde aan het vullen en promoten van mijn blog, dan aan het werken aan mijn shop. Drie maanden geleden heb ik dan ook beslist om te stoppen met de shop en alleen nog te focussen op de blog.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Aan het keuken eiland, mijn vaste stek.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Te veel. Ik sta speciaal iedere ochtend op om 5:20u zodat ik tot +- 6 u bezig ben met het huishouden (eten voor ’s-avonds, vaatwas leegmaken, boekentas maken etc) en van 6 tot 7 blog ik. ’s Avonds rond 20 u zijn de kindjes in bed en dan blog ik opnieuw tot +- 22u. Snel bij elkaar geteld denk ik dat ik minimum aan 10 u per week zit.

Wat maakt jouw Blog uniek?

Ik zie het uniek zijn vooral in het totaalpakket; (hopelijk) leuk geschreven blogs over thema’s die aanspreken. Gaande van opvoeding tot fashion tot lifestyle.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Het artikel over het stoppen van de webshop. Redelijk persoonlijk geschreven en natuurlijk ook met een grote impact. Gelukkig veel lezers gehad hierover en warme reacties.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Pure schrijven, de creatieve invalshoek zoeken om ieder bericht weer leuk te maken.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Gratis spullen aangeboden krijgen die eigenlijk bij jou als persoon niet passen en er toch over schrijven – doen we niet meer!

Aan welk advies of tip over het bloggen heb jij veel gehad?

Dat je moet bloggen voor jezelf. Niet om dé grootste te worden en al helemaal niet voor de gratis spulletjes want die ‘opbrengst’ staat in contrast met het werk dat je er iedere keer insteekt.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik volg trouw de blogs van Erika van Tielen.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Kelly Caresse, ik ben wel benieuwd naar de weg die ze heeft afgelegd en hoe ze inspiratie blijft krijgen!

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Bezinning. Ik vind het wel leuk om oudere artikels terug te lezen, laat mij nadenken over mijn leven en alles wat we beleven. Over hoe goed we het eigenlijk wel hebben in ons gezinnetje, met veel leuke momenten. En ook leuk om de slechte momenten te lezen, want die geven moed.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik hoop dat Zebrazonderstrepen verder groeit, met liefst nog meer bezoekers en trouwe fans.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Dat ik in het verleden mij altijd verzet heb tegen het schrijven. Ging het nu over simpele taakjes op school, tot op mijn job het schrijven van product informatie of marketing gerelateerde teksten. Ik wist niet dat ik kon schrijven, tot ik dus toevallig de proef op de som nam met de webshop! Een wereld die open ging.

Wat leuk om de antwoorden op de vragen te lezen, Sabrina. Ik lees je blog nu met nog meer plezier en ik heb nu het beeld voor ogen, wanneer je `s-morgens vroeg aan het kookeiland heerlijk zit te schrijven aan je artikelen over je leuke gezin. En ik vind je logo erg leuk! Dat met die extra bezoekers komt ook vast helemaal goed met deze blog. Ik blijf je in elk geval volgen! Bedankt voor het invullen van de vragen.

PS. Denk jij nu als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Bol AlgemeenBol Algemeen

4 gedachten over “De Blogger en de Blog: Zebrazonderstrepen.be”

Plaats een reactie