Over mij en Mamameteenblog

Bol AlgemeenBol Algemeen

Soms loopt het allemaal net een tikkeltje anders dan je had gedacht of gepland in je leven. Niet minder leuk of vervelend, maar anders. Hier lees je meer over mij en Mamameteenblog.nl.

Over mij

Het originele plan was om samen te blijven met mijn lief. We woonden in een fijne parterre samen met onze twee katten en ontdekten samen de wereld. Na 11 jaar veranderde dit, we kregen een dochter. Er volgde een paar jaar later nog een dochter. Er kwam een verhuizing naar een groter huis. En als kers op de taart volgde onze derde, een knul.


Een leuke maar hectische tijd volgde. En met drie jonge kinderen, mijn werk en al het andere wat er op mijn pad kwam gleed de tijd door mijn vingers.
Ik groeide in mijn rol als moeder en probeerde, zoals dat heet, alle ballen in de lucht te houden.

Door een beetje grip te krijgen op mijzelf en wat er om mijn heen gebeurde ben ik gaan schrijven. De leuke, lieve dingen en ook de serieuze dingen. Zo ontstond Mamameteenblog.nl in 2013. Hier kon en kan ik echt een stukje van mijzelf kwijt.

Mijn blog is een beetje mijn dagboek, maar ook mijn hobby en ik verdien er ook mijn geld mee.

Mamameteenblog.nl

Nadat ik mijn webwinkel Barbarelle.nl ben gestopt in 2013 met pijn in mijn hart, merkte ik dat ik het miste, dat plekje op het internet. En al snel pakte ik het bloggen op en sinds oktober 2013 is mijn vaste stek op het internet Mamameteenblog.nl geworden.

Op dit moment schrijf ik op mijn blog over de dagelijkse dingen die mij bezighouden in ons dynamische gezin, over mijn hobby`s, zoals lekker koken en reizen. Hoe ik met een gezin leer meer groener en duurzamer te leven. Maar ook hoe ik mijn geld mee verdien met mijn blog. Voor meer informatie over mijn blog en welke tools ik gebruik, kun je een kijkje nemen op Mijn BlogToolKit.

Meer weetjes over mij

Waar ik blij van word: Mijn kinderen. Mijn lief. Het gelach van mijn kinderen. Samen grapjes maken. De zon op mijn gezicht. Mijn moestuin en mijn planten. Leren om meer groener te leven en duurzamer met liefde en aandacht voor onze aarde. Het bulderen van de zee. Zand tussen mijn tenen. Een Latte Macchiato of een kopje thee. Vers, schoon beddengoed. Een opgeruimd huis. De geur van schoon wasgoed. Een bos bloemen, het liefst witte. Knapperend Haardvuur. Een slapende kat op schoot. Een schaaltje Chocolaatjes. En Caramel. Die warme blos op mijn wangen als ik binnenkom na een pittige wandeling. Wijn met vrienden.  Heel veel lachen. Eten maken voor mijn dierbaren. Het avontuur van reizen met mijn lief en kroost. Dansen en Zingen. De geur van lavendel. Een goed verhaal. Een lange warme zomeravond. De eerste sneeuw van de winter. Pinguins. Winkelen in mijn ééntje. Zoveel mensen die ik niet ken, maar toch groeten. Stilte. Lekker lang ontbijten en Thais eten (niet perse in die volgorde). En van mijn blog.

Ik vind stom of enorm vervelend: Agressieve mensen in het verkeer. Armoede. Een stinkende vuilniszak. Een lange wachttijd bij de dokter.  Een ladder in mijn panty. Stress. Rimpels en Puistjes. Heimwee. Platgekookte groenten. Aangebrand avondeten. Ruzie. Pijn. Mensen die niet groeten. Vies bestek. Op de fiets met regen en wind. Poep onder je schoen. Een lekkende drinkfles in mijn tas. Zoekgeraakte sleutels. Een gescheurde nagel. Koude voeten in bed. Teveel eten (maar dat doe ik blijkbaar toch). Boze mensen. En dat ik dingen stom vind.

Dus. Dat. 🙂

Mijn laatste artikelen om te lezen:

 

Veel leesplezier op mijn Blog! Je kunt me ook volgen op Instagram en Pinterest account.

Pssst. Heb je een leuk idee voor op mijn blog of een leuke samenwerking, dan vind je hier meer informatie!