Bestellen Premium Starter Kit Essentiële Oliën

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ben jij ook enthousiast (net als ik ) over de essentiële oliën en wil je er meer van weten of wil je meteen een starterkit bestellen?

Essentiele olien Mamameteenblog.nl

Lees dan goed de onderstaande informatie door met het stappenplan voor het bestellen van jouw kit met oliën. Is er iets niet duidelijk of wil je meer informatie, neem dan contact op met mij via het formulier onderaan deze informatie. #happytohelp

 

 

Om het bestellen van de Premium Start kit van Young Living zo gemakkelijk mogelijk te maken kun je onderstaande stappen volgen.

  1. Log HIER in en klik LID aan als dat niet al aangevinkt is.                                                        (LET OP dit is belangrijk, want dan krijg je vanaf nu automatisch 24% memberkorting op deze en al je volgende bestellingen!).
  2. Selecteer bij Land Nederland en bij Selecteer Taal Nederlands.
  3. Bij Wie heeft Young Living aan jou voorgesteld? kun je Ik werd doorverwezen door een lid en ik heb de lidmaatschapsnummers aanvinken of je kan aangeven dat je er zelf op bent gekomen.
  4. Klik op Volgende. Klik bovenaan de pagina op I Agree.

Nu volgt het gedeelte voor het invullen van je persoonlijke gegevens.

  1. Bedenk een Gebruikersnaam, Password, PIN en vul deze in en bewaar ze goed. Noteer ze ook ergens, want je hebt ze later weer nodig.
  2. Vink vervolgens aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden van Young Living.

Je komt nu op de pagina waar je de Premium Starter Kit kunt bestellen.

1. Kies voor de Premium Starter Kit EU (artikelnummer 5463500).

(De prijs is 141.75 euro excl. 12.99 euro verzendkosten en excl.  32.49 euro BTW, het totaalbedrag komt dus op  187,24 euro.)

Ter info: Indien je een onderneming, salon of praktijk hebt, kun je je account vooraf BTW-vrij laten maken. Hiervoor maak je wel een account aan, maar bestel je nog niets! Met behulp van je KvK uittreksel en BTW nummer kunnen wij dit realiseren, zodra Young Living deze aan je account koppelt kun je de Premium Starter Kit bestellen).

2. Kies nu Nee, dank je wel. Mocht je meteen al ER willen aanmaken (Essential Rewards is een spaarprogramma van Young Living) en voor gratis producten willen sparen, neem dan contact met mij op; ik help je dan je bestelling op de ER manier af te ronden.

3. Klik vervolgens op Volgende.

4. Controleer de ingevulde gegevens en indien deze kloppen kun je dit bevestigen.

Ter Info: Mocht je nog andere producten willen bestellen (lege capsules of andere oliën), kun je dat nu doen.

5. Klik dan op Doorgaan om eventuele aanvullende producten aan je bestelling toe te voegen. Wil je dit niet, dan selecteer je Kassa.

6. Bij het volgende scherm kun je de Verzendmethode aangeven, controleer je het Bezorgadres.

7. Bij de Factuurgegevens voer je je betaalgegevens in. Controleer goed je creditcard en zorg dat deze geactiveerd is -indien het een nieuwe creditcard betreft -, anders kan het wel eens voorkomen dat je bestelling blijft ‘hangen’. Ben je niet in het bezit van een creditcard? Een reguliere creditcard of een prepaid creditcard is zo aangevraagd.

8. Kijk nogmaals alles goed na en klik op Activeer. De bestelling is afgerond.

Wat gebeurt er na de bestelling?

Je ontvangt een bevestigingsmail van Young Living en daarna nog een van de koerier dat je bestelling met oliën onderweg is; levering is ongeveer 4 werkdagen, meestal eerder.

Van mij krijg je de nodige informatie toegemaild, zoals Hoe te beginnen met je starterkit.

Vind je het leuk om een boek erover te lezen, dan kun je hier eens kijken bij dit boek.

Op mijn Blog heb ik ook al verschillende artikelen geschreven over de oliën, zoals:

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben of heb je sowieso een vraag, via het contact formulier kun je mij je vraag direct stellen.