Bol AlgemeenBol Algemeen

Disclaimer en copyright voor Mamameteenblog.nl

Disclaimer voor Mamameteenblog.nl

Iedereen die op deze website komt, is hier uit vrije wil. Deze disclaimer voor Mamameteenblog.nl geeft de lijn aan die hierin wordt gevolgd. De artikelen zijn enkel bedoeld ter vermaak en soms als advies, maar altijd vrijblijvend. Hier wordt  verwacht dat de lezers respect tonen naar anderen, ook als deze een mening hebben die niet aansluit op een eigen visie. Mamameteenblog.nl behoudt  het recht voor om reacties van lezers die zich hier niet aan houden te weigeren en verwijderen.

Copyright

Alle teksten en afbeeldingen op deze site zijn, tenzij anders vermeld, het eigendom van de eigenaar van Mamameteenblog.nl. Herpublicatie en herprint mogen alleen na schriftelijke toestemming van Mamameteenblog.nl.

Vrijwaring

Mamameteenblog.nl streeft ernaar dat alle informatie die je hier kunt lezen correct is. Mochten er desondanks onjuistheden voorkomen, dan wordt een persoonlijke reactie zeker op prijs gesteld, de originele tekst zal dan worden herzien. Er wordt hier geen medisch, juridisch of ander professioneel advies gegeven en Mamameteenblog.nl is niet verantwoordelijk voor schade die direct of indirect ontstaat door bezit of gebruik van deze informatie.

Privacy Statement

Persoonlijke of contactgegevens zullen niet worden doorverkocht aan derden. Deze informatie zal niet op spamlijsten worden geplaatst. Ik ben echter ook niet verantwoordelijk voor privacypraktijken van mijn adverteerders.

Reserverechten

Ik behoud mij het recht voor om de focus van mijn blog te veranderen, blog te sluiten of te verkopen of de gebruikersvoorwaarden te veranderen op eigen discretie.

Adverteerders en sponsors

Mamameteenblog.nl is niet verantwoordelijk voor de acties van de adverteerders en/of sponsors. Deelname aan winacties is op eigen risico. Bij klachten en/of andere problemen dien je zelf contact op te nemen met de aanbiedende partij.

Winacties

De voorwaarden bij een winactie worden strikt nageleefd. De te winnen producten of diensten bij winacties zijn niet om te ruilen voor andere producten, diensten of geld. Achteraf is er geen correspondentie mogelijk over de uitslag. Er wordt persoonlijk contact opgenomen met de winnaars op een geldig e-mailadres achtergelaten door de deelnemer zelf.