Review: Slapen onder een Satijnen Dekbedhoes

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 19 december 2022 by Barbara

Mijn slaap is mij kostbaar. Hoe kostbaar? Kwam ik achter toen ik voor het eerst moeder werd. De gebroken nachten en de zorgtaak waren vermoeiend, dus ik werd steeds Moe-ier of Moe-der-der. Mijn bed werd de plek waar ik even mocht liggen, met de benen omhoog en mijn ogen dicht. Ik ging mijn bed ook echt meer waarderen. De zachte dekens en mijn kussen voelde echt letterlijk als een warme deken om mij heen en ik sliep. Dat gevoel ben ik niet meer kwijtgeraakt. Slaap is mij kostbaar en mijn bed ook. Een fijne dekbedhoes is dan ook top.

Review Slapen onder een Satijnen Dekbedhoes mamameteenblog.nl

Een nieuwe dekbedhoes

Hoe fijn is het als je dan een dekbedhoes mag reviewen van Dekbed-Discounter. Door de enorme keuze kun je de weg snel kwijtraken, maar met wat keuzeopties, zoals kleur, maat en stofsoort, kom je snel tot een keuze. Ik heb gekozen voor een wit Satijnen Dekbedhoes met strepen. Een beetje hotel-Luxe overkill kan geen kwaad voor deze mama.

Het bestelproces is snel en makkelijk en na twee dagen kwam de hoes binnen. Mooi en netjes verpakt, met een goed wasvoorschrift en waszakje, straalde de luxe er al vanaf.

Een waszakje voor de dekbedhoes

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar ik vind aan veel nieuw beddengoed altijd een beetje apart luchtje zitten. Ik was dan ook altijd meteen mijn beddengoed. Dit keer heb ik geen luchtje geroken, maar ik heb de hoes toch maar even gewassen.

Het waszakje is nieuw voor mij, maar lijkt me handig. Ik denk ook dat het handig is om dit zakje te gebruiken wanneer er meer was bij zit en je wilt voorkomen dat alles in elkaar draait, maar ik heb toch wat nadelen ondervonden. Bij het centrifugeren merk ik dat dit zakje voorkomt dat de hoes niet echt droger wordt. Druipend haalde ik hem uit de machine. Misschien bij een volgende keer als er meer was in zit, is dit probleem verholpen. Ik zal dat nog laten weten.

Voor een leuke Tag over slapen, kun je hier mijn antwoorden lezen.

Wasvoorschrift voor satijnen beddengoed

Beddengoed stop ik nooit in de droger en ook bij de Satijnen hoes wordt dit niet aangeraden. Ik hang hem uit over de trapreling en de hoes is dan ook in een halve dag droog.

Deze Satijnen hoes is alleen aan de bovenkant Satijn en aan de onderkant een dun geweven soort linnen. Het ziet er op mijn bed heel luxe uit, maar eronder slapen moet ik toch even wennen. Dat komt meer door de dunne linnen onderkant waar je eigenlijk onder ligt, dan het Satijn. Nu een paar dagen later ben ik wel gewend en voelt deze dekbedhoes als een warme deken.

Daarnaast kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram.

Ook leuk om te lezen:

Bol AlgemeenBol Algemeen

1 gedachte over “Review: Slapen onder een Satijnen Dekbedhoes”

Plaats een reactie