De blogger en de blog huismama.nl mamameteenblog

De blogger en de blog: Huismama.nl

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

De tijd vliegt en zo vandaag alweer de nieuwe blogger in de spotlight in de blogger en de blog. Gera en blog Huismama.nl nemen je mee door de voor jullie bekende vragen. Nadat deze mama in september 2014 fulltime huismama werd, zoekt ze een nieuwe uitdaging.  Ze wilde graag weer iets leren. Heeft ze altijd wel wat te vertellen, een brede interesse en deelt ze graag haar mening. Op haar blog neemt ze je mee in alles wat haar bezighoudt in het dagelijks leven. Van baby tot puber en van persoonlijk tot algemene artikelen.

De blogger en de blog huismama.nl mamameteenblog De blogger en de blog huismama mamameteenblog.nl

Introductie de Blogger

  • Naam:  Gera Stockschen
  • Leeftijd: 33
  • Woonplaats en/of Provincie: Wageningen, Gelderland
  • Beroep: Huismama en blogger (diploma: Verzorgende IG)

De blogger en de blog huismama.nl mamameteenblog.nl

Introductie Blog

  • Naam: Huismama.nl
  • Niche: Persoonlijk, mama en lifestyle blog
  • Sinds Wanneer: 3 oktober 2016

Social Media:

  • nvt.

De  Vragen aan Gera van Huismama.nl:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik wilde graag iets nieuws leren en was op zoek naar een leuke hobby. En ik deed helemaal niks met social media. Ik kan je vertellen dat er letterlijk een wereld voor me is opengegaan! Ik vind het erg prettig dat het echt mijn eigen ding is.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Ik zit altijd aan onze eettafel.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Oei, dat is toch al snel minimaal 24 uur per week denk ik. Eye-opener!

Wat maakt jou Blog uniek?

De blogs die ik schrijf zijn allemaal uit mijn eigen ervaring geschreven en gebaseerd op mijn eigen gezin. Of die heb ik geschreven juist omdat ik het onderwerp interessant vond en er graag meer over wilde weten.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Ik vind het een lastige keuze omdat ik meerdere persoonlijke artikelen heb waar ik trots op ben. Maar ik kies voor ons bezoekje aan de psychiater, omdat dit voor mijn oudste zoon en mij echt een mijlpaal was!

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het schrijven vind ik erg leuk, maar ook de interactie met medebloggers.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Zover ik weet ben ik nog niet in een valkuil gevallen.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Ik heb alle artikelen over bloggen van Blogaholic verslonden voordat ik begon. Het meeste heb ik gehad aan het advies om gewoon te beginnen met schrijven, want hoe meer je het doet, hoe beter het resultaat!

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik volg zelf Merel van Lotus Writings en Nicole van Huisvlijt erg graag.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Ik zou graag minister van Rijn (VWS) willen interviewen. Ik wil graag weten waarom de ouderen compleet aan hun lot worden overgelaten? Nu liggen de ziekenhuizen zelfs vol met onze oudere medemens omdat ze te ‘goed’ zijn voor het verzorgingshuis en te ‘slecht’ om naar huis te kunnen…

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Ik heb ontzettend veel geleerd en er komt nog elke dag bij. Ik vind het enorm leuk om te zien hoe mijn blog groeit.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik zou het ontzettend leuk vinden om een groter publiek te trekken. Het is stiekem ook wel een droom om ZZP-er te worden. De tijd zal het leren!

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Ik sta bekend om mijn fanatiekheid…

Nawoord van Barbara: 

De gedrevenheid om nieuwe dingen te leren deel ik met je; dat en de ontdekking dat je blog ook gelezen wordt, maakt het extra leuk! Het fanatiek zijn zal je daar zeker bij helpen. Bedankt voor het invullen van de vragen, Gera!

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Nathalie en haar blog Veusteveul.nl.

Voor meer leuke artikelen kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
De blogger en de blog veulsteveul mamameteenblog.nl
De blogger en de blog: Veusteveul.nl

Door een staartje van een flinke griep wat later op de dag dan dat jullie gewend zijn de nieuwe De blogger...

Sluiten