De blogger en de blog: Veusteveul.nl

Last Updated on 6 december 2023 by Barbara

Door een staartje van een flinke griep wat later op de dag dan dat jullie gewend zijn de nieuwe De blogger en de blog, met dit keer Nathalie en haar blog Veusteveul.nl. Een voor mij nieuwe blog, die zeker de moeite waard is om een bezoekje te brengen. Wat vind je op de blog van Nathalie? Zoals zij zelf zegt: Veusteveul.nl is ontstaan door mijn passie voor schrijven en het delen van ervaringen. De artikelen die ik schrijf gaan over opvoeding & kinderen, lifestyle, gezondheid, producten, creatieve uitspattingen, maar ook over zaken waar ik een mening over heb of mijn gedachten over laat gaan.

Grappig weetje over de naam van haar blog: Veusteveul is Wagenings dialect voor veel te veel, passend bij Nathalie en alles wat zij doet en leuk vindt.

De blogger en de blog veulsteveul.nl mamameteenblog.nl

Introductie de Blogger

 • Naam: Nathalie Wakker
 • Leeftijd: 35
 • Woonplaats en/of Provincie: Wageningen, Gelderland            
 • Beroep: Administrateur

Introductie Blog

 • Naam: Veusteveul.nl
 • Niche: Op Veusteveul heb ik geen niche, ik schrijf over wat mij bezig kan houden. Het kan gaan over de kinderen, maar even goed over kleding (maken) of het nieuws.
 • Sinds Wanneer: Ik blog sinds 2004, Veusteveul is gestart in november 2015

Social Media:

 • Facebook: https://www.facebook.com/veusteveul/
 • Instagram: https://www.instagram.com/veusteveul/
 • Twitter: https://twitter.com/Veusteveul
 • Pinterest: https://nl.pinterest.com/veusteveul/

De  Vragen aan Nathalie van Veusteveul.nl:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

In 2004 toen ik begon met bloggen ging het vooral over ons leven met een kinderwens die jaren niet vervuld werd. Later werd het een blog over mijn gezin. En nu is het een familie, creatief en lifestyle blog; of van alles en nog wat!

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Het liefste schrijf ik aan de keukentafel of met de laptop op schoot op de bank.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Stiekem best veel, althans voor een hobby blog wel veel. Denk al met al toch wel minimaal 15 uur per week.

Wat maakt jouw Blog uniek?

Wil eigenlijk niet zeggen dat mijn blog echt uniek is, ieder mens is anders en dus ook elke blog dat maakt het uniek. Op Veusteveul.nl staan alleen dingen die ons bezighouden en aansluiten bij ons leven.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Best lastig kiezen! Waar ik in mijn omgeving, maar ook online best veel over hoor, is het artikel over lunchboxen en school.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het schrijven… echt het schrijven en de letters laten vloeien, daar kan ik echt van genieten. Als ik er dan ook nog een passende foto van eigen hand bij heb, wordt ik daar helemaal blij van.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Mmm, valkuil, denk genoeg bewust en onbewust…, maar wat wel mijn valkuil is, is de drang om elke dag willen bloggen. Of ik nu tijd heb of niet, al heb ik geen inspiratie… er moest iets komen. Dat heb ik losgelaten en als er een dag geen blog is, is het ook prima!

Aan welk advies of tip over het bloggen heb jij veel gehad?

Doe je eigen ding!

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Blogjes volgen is volgens mij nooit een absolute must, maar een blog waar ik graag kom is van mijn plaatsgenoot Marion.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Nooit over nagedacht eigenlijk! Wie zou ik willen interviewen? Ik denk dat ik het, het leukste zou vinden om een blog collega te interviewen en gewoon te willen horen hoe hij of zij het bloggen ervaart; wat de plus of minpunten zijn van bloggen voor hem of haar.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Het heeft me vooral plezier gebracht en wat frustratie. Maar vooral heel veel plezier, heerlijk om te schrijven en een leuke bijkomstigheid is dat er samenwerkingen uit voortkomen waar ik erg dankbaar voor ben.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Geen idee! Het zou leuk zijn als Veusteveul.nl elke maand een klein beetje groeit en gezien wordt. Het idee dat er steeds iets meer mensen meekijken en lezen vind ik spannend en bijzonder.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Volgens mij is alles over mij wel te vinden op Veusteveul.nl, zou niet weten wat er nog niet van mij bekend is!

Nawoord van Barbara:

Bedankt voor het invullen van de vragen, Nathalie. Ik blijf het altijd leuk vinden om een nieuwe blog te ontdekken. Je hebt een leuke en diverse blog, met als rode draad jouw eigen zelf. Mooie lay-out btw 🙂

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Mirjam en haar blog Metmirjam.com.

Voor meer leuke artikelen kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 gedachte over “De blogger en de blog: Veusteveul.nl”

 1. Geen niche hebben kan heel fijn zijn vind ik. Dan kun je tenminste over van alles en nog wat schrijven. Ik heb niche blogs, maar op mijn blog Huisvlijt kan ik mijn hart ophalen. Daar schrijf ik ook graag over van alles en nog wat.

  Veulsteveul kende ik al. Leuk om op deze manier meer van haar te lezen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie