De blogger en de blog 13 in een dozijn mama mamameteenblog.nl

De blogger en de blog: 13 in een dozijn mama

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Het leuke aan deze rubriek is dat ik zoveel nieuwe en leuke bloggers en blogs ontdek. Zo ook dit keer. Ellen en haar blog 13 in een dozijn mama is een mamablog, maar dan weer net even anders. Ellen zegt zelf over haar blog:

Als moeder van twee maak ik net als andere moeders van alles mee.
Leuke, mooie, grappige en ontroerende momenten.
Maar ook niet leuke, gênante, hectische en verdrietige momenten.

Daarover schrijf ik graag om het net even allemaal wat luchtiger te maken voor iedereen.
Eerlijk, open en bijzonder gewoon, vandaar:

13 in een dozijn mama

De blogger en de blog 13 in een dozijn mama mamameteenblog.nl

De blogger en de blog 13 in een dozijn mama mamameteenblog.nl 1

Introductie de Blogger

  • Naam: Ellen
  • Leeftijd: 33
  • Woonplaats en/of Provincie: Noord-Holland
  • Beroep: werkend in het basisonderwijs

De blogger en de blog 13 in een dozijn mama mamameteenblog.nl 2

Introductie Blog

  • Naam: 13 in een dozijn mama
  • Niche: There’s no way to be a perfect mother and a million ways to be a good one (Jill Churchill)
  • Sinds Wanneer: juli 2015

Social Media:

 

De  Vragen aan Ellen:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Mijn omgeving heeft mij gestimuleerd om een blog te gebruiken als platform voor mijn verhalen.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Aan de keukentafel!

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Veel meer dan ik aanvankelijk dacht. Het schrijven gaat mij vaak vlot af. Een nieuw blog van schrijven met een mooie foto, tot plannen kost vaak een klein uur. Maar het up to date houden van alle sociale media kanalen neemt meer tijd in beslag dan je denkt.

Wat maakt jou Blog uniek?

Dat het door jong en oud, vrouw en man gelezen wordt! Het is eerlijk en van wat ik hoor heerlijk herkenbaar geschreven met soms een traan, maar vooral een lach!

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Op meerdere en om verschillende redenen. Een zeer persoonlijk en intens blog is degene over mijn eerste zwangerschap die vroegtijdig eindigde in een operatie: Een droom vervlogen.” En een blog dat voor opschudding heeft gezorgd: Pesten bestrijd je met aandacht. Een blog vanuit de pester belicht.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het schrijven en de herinnering die ik ermee creëer voor mijn kinderen.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Dat ik goede ideeën aan anderen gaf i.p.v. dat ik ze zelf gebruikte.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Wanneer je anderen van goede ideeën kan voorzien, dan kan je ze ook zelf gebruiken!

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

daisysyellowpepper (helaas niet meer online..)

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Prinses Beatrix. Wat ik zou graag willen weten, is hoe zij het moederschap heeft ervaren tijdens haar jaren als Koningin.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Een mooie website, meer kennis van zaken rondom een website maken, het blogwereldje, ervaring en af en toe een leuk product.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Het liefst zou ik (nog) meer mensen willen bereiken!

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Dat de man die van mij een moeder heeft gemaakt Mark heet! Niet geheel onbelangrijk 😉

Nawoord van Barbara:

Leuk om jou en je blog wat beter te leren kennen. Ik vond de artikelen die je doorgeeft ook echt mooie artikelen. en ik snap dat je daar wat hebt geraakt bij je lezers, zeker het artikel over pesten. En in ben heel benieuwd naar je interview met prinses Beatrix! Bedankt voor het invullen van mijn vragen!

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Ellen en haar Blog MamaScrapelle.nl.

Voor meer leuke artikelen kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
tips tegen winterkwaal droge lippen mamameteenblog.nl
Tips tegen een vervelende winterkwaal: droge lippen

Het is winter. De kachel staat hoog, de lucht wordt droog, zowel binnen als buiten en dat merk je. Tenminste...

Sluiten