De blogger en de blog: Dejlig.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 19 december 2022 by Barbara

In de blogger en de blog dit keer Karen en haar blog Dejlig.nl. Zoals Karen zelf zegt op haar blog: Dit is mijn persoonlijke lifestyle-tijdschrift waar je dagelijks een nieuw artikel kunt lezen over uiteenlopende onder-werpen. Dejlig betekent ‘leuk’ in het Deens, dus eigenlijk is dit tijdschrift een dagelijkse dosis leuk. En leuk is je blog zeker, Karen.

Helaas is deze blog niet meer online.

Lees je ook mee?

 

De blogger en de blog dejlig.nl mamameteenblog.nl 1

Introductie de Blogger

 • Naam: Karen Gregory  
 • Leeftijd: 41
 • Woonplaats en/of Provincie: Zandvoort Noord Holland
 • Beroep: Blogger & Social Media adviseur

 

Introductie Blog

 • Naam: Karenz voorheen Djelig
 • Niche: Lifestyle
 • Sinds Wanneer: december 2013

Social Media:  

 • Facebook: www.facebook.com/dejlig.nl
 • Instagram: www.instagram.com/dejlig.nl
 • Twitter: www.twitter.com/dejlignl
 • Pinterest: karencoh

De  Vragen aan Karen van Dejlig.nl:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik blog al heel lang, sinds 2001. Een vriendin van mij had een hele leuke lifestyleblog (heeft ze nog steeds trouwens) en door haar ben ik toen ook gaan life bloggen. Ik vond het fijn ergens mijn ei in kwijt te kunnen. Inmiddels ben ik gestopt met life bloggen, maar ben ik een lifestyle blog begonnen.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Gewoon thuis in mijn werkgedeelte aan het bureau.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Zonder overdrijven: minimaal 60 uur. Sinds ik moeder ben geworden is het wel iets minder geworden, maar zodra het kan, ben ik aan het werk.

Wat maakt jouw Blog uniek?

Mijn schrijfstijl.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Toch wel gewoon het schrijven. Al zijn sommige evenementen ook hartstikke leuk om mee te maken.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Te veel van jezelf laten zien en dat mensen dan denken dat ze je echt kennen. Niet dus.

Aan welk advies of tip over het bloggen heb jij veel gehad?

Je nooit verantwoorden voor iets. Het is jouw blog, het is jouw keuze.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

www.curvacious.nl Een prachtige beauty blog met wonderschone foto’s.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Linda de Mol! Waar ze de energie vandaan blijft halen om alles zo goed te doen en overal succesvol in te zijn. Ik heb echt respect voor haar.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Ontzettend veel. Ik ben door mijn blog in de social media gaan werken. Ik heb leren onderhandelen, beter leren schrijven, ik weet inmiddels veel van SEO en marketing. Daarnaast heb ik leuke mensen leren kennen en mooie dingen meegemaakt.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Gewoon lekker doorgroeien. Het gaat al heel goed met de cijfers, maar het mag altijd meer zijn 😉

Ondertussen heeft Karen een artikeltje geplaatst: https://karenz.nl/blog-doelen/, waar ze haar nieuwe blogdoelen toelicht. En die zijn toch weer een beetje verandert ;). 

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Ik ben een paar keer genomineerd voor een Dutch Bloggie. Dat waren vroeger de weblog awards. Daar ben ik best trots op.

Daar ben ik ook trots op, Karen! En stiekem ben ik best trots dat je in mijn rubriek staat, want ik volg je blog al best wel een hele tijd en ik bewonder de manier hoe je een goede balans brengt in zoveel uiteenlopende onderwerpen. Ik herken dat namelijk heel goed. Bedankt dat je mijn vragen wilde beantwoorden. 

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Janske, Janske.nl.

PS. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Daarnaast kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram.

2 gedachten over “De blogger en de blog: Dejlig.nl”

 1. Leuk om te lezen! Ik zie dat het al weer even geleden is dat ik je vragen heb beantwoord. Inmiddels heb ik twee andere blog artikelen waar ik nog veel trotser op ben en voel ik niet meer zo de noodzaak om nog meer te groeien 🙂 Grappig hoe dat verandert.

  Beantwoorden

Plaats een reactie