De blogger en de blog kidzblogger.nl mamameteenblog.nl 1

De blogger en de blog: Kidzblogger.nl

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

In de rubriek de blogger en de blog ditmaal Yvonne. Yvonne heeft drie verschillende blogs: Kidzblogger.nl, Schoonheidspromotie.nl en Vegafoodblog.nl. Alle drie met een eigen genre en een eigen stijl. Wil je meer weten over Yvonne en haar blogs, lees dan mee.

De blogger en de blog kidzblogger.nl mamameteenblog.nl 1

De blogger en de blog kidzblogger.nl mamameteenblog.nl 2

Introductie de Blogger

  • Naam: Yvonne Ufkes
  • Leeftijd: 38
  • Woonplaats en/of Provincie: Groningen en Groningen
  • Beroep: Full time blogger, daarvoor een paar jaar als visagiste gewerkt voor diverse magazines en fotografen… En met verschillede Bekende Nederlanders.

De blogger en de blog kidzblogger.nl mamameteenblog.nl 3Introductie Blog

  • Naam: Kidzblogger.nl, Schoonheidspromotie.nl en Vegafoodblog.nl
  • Niche: Alles wat met kinderen te maken heeft, uitstapjes, vakanties, kids en moms fashion etc. Beauty, alles wat met uiterlijke (en innerlijke) verzorging te maken heeft. En op de vegafoodblog  deel ik veel vegetarische recepten en andere vegetarische weetjes.
  • Sinds Wanneer: Ik ben vier jaar geleden gestart met de beautyblog en na een dik jaar begon ik iets te missen en zo is mijn kidzblog ontstaan. En sinds kort de vegetarische blog, dit deed ik eerst op de beautyblog. Maar dit paste er toch niet zo goed bij vond ik.

Social Media:

 

De  Vragen voor Yvonne van oa Kidzblogger.nl :

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Toen ik zwanger was van onze derde zoon, wilde ik graag iets anders. Ik had geen zin meer in lange dagen staan en veel reizen en daardoor vaak laat thuis. Maar wat? Ik had nog geen idee. Toen kwam Unilever met de vraag of ik over beauty wilde gaan schrijven voor hun website: Yunomi (die is er nu helaas niet meer). Dat heb ik toen gedaan en mijn artikelen sloegen zo goed aan dat ze me de tip gaven om te gaan bloggen. Dat leek me inderdaad wel wat en binnen een dag was mijn visagie website omgebouwd naar een blog.

Omdat ik niet alles kwijt kon in mijn beautyblog, besloot ik na een dik jaar om ook een kinder/mama blog te beginnen. Beide blogs lopen goed en lekker. Op mijn beautyblog schreef ik de laatste tijd ook veel over food, suikervrij eten en vegetarische recepten. Maar dat zat me al een poosje niet lekker en daarom ook besloten dat ik dit ook wilde gaan scheiden en zo is er een derde blog ontstaan.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Aan de keukentafel

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Zeker 45 uur per week

Wat maakt jou Blog uniek?

Zoals ieder mens uniek is ook iedere blog uniek. Ik denk dat mijn blogs zo leuk zijn omdat ik veel diversiteit heb. En met drie boys maak ik altijd wel wat leuks, geks of… mee.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Ik vind mijn artikel met tips voor het geven van een spreekbeurt wel erg leuk geworden. En ik het aller leukste vind ik dat ik veel berichtjes ontvang van moeders, dat hun kinderen er veel aan gehad hebben. Daar heb ik hem voor geschreven…

http://www.kidzblogger.nl/kidzenzo/tips-voor-een-spreekbeurt

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Eigenlijk alles, het schrijven, foto’s maken, het contact met andere bloggers, naar events gaan en altijd op de hoogte zijn van leuke nieuwtjes…

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Te vaak en snel ja zeggen en zo nog dagen (en nachten) bezig zijn om alles op tijd af te krijgen.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Ik heb meerdere goede tips gehad. Maak wat ik zelf vaak probeer op socialmedia, als ik een bericht deel. is om de lezer nieuwsgierig te maken naar wat ik nog meer geschreven heb.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik volg er zelf drie

Mamaliefde.nl

Meervanmir.eu

Batboy.nl

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Ik interview voor mijn blogs regelmatig mensen. Dit vind ik erg leuk om te doen. Maar boven aan mijn lijstje staat Maxima..

Ik zou dan willen weten wat voor moeder ze is. Is ze nauw betrokken bij school en sport van de meiden. Wat doet ze graag voor leuks met haar dochters. En hoe lastig is het om altijd en overal in de schijnwerpers te staan.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Veel, meerdere fijne vriendschapen. Veel zelfvertrouwen, Blije kinderen (die mogen veel uittesten en vaak mee naar gave premières). Ik voel me helemaal thuis in blog wonderland 😉

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik zou graag nog veel meer mensen willen bereiken.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Dat ik erg actief ben op school. Ik zit al ruim 7 jaar in het activiteitenteam. Samen organiseren we bijvoorbeeld het sinterklaasfeest. Wij bedenken het verhaal, hoe komt sinterklaas aan en zorgen voor de cadeautjes voor de kinderen. We maken muziek en zorgen dat die dag alles op rolletjes verloopt. Eten en drinken voor de sint en zijn pieten. Dat ze overal op tijd zijn en nog veel meer.

Kidzblogger kende ik al en Schoonheidspromotie ook, maar Vegafoodblog niet. Toevallig ben ik gek op Foodblogs en ook deze vind ik erg inspirerend met al die mooie foto’s. Bovenal ben ik onder de indruk hoe je drie blogs on the roll krijgt en houdt, in combinatie met een gezin met drie kinderen. Erg knap hoe je dat doet met zulk resultaat. Bedankt voor het invullen van de vragen Yvonne!

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Karen, Dejlig.nl.

Ps. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Daarnaast kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

3 gedachten over “De blogger en de blog: Kidzblogger.nl”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
De blogger en de blog dejlig.nl mamameteenblog.nl
De blogger en de blog: Dejlig.nl

In de blogger en de blog dit keer Karen en haar blog Dejlig.nl. Zoals Karen zelf zegt op haar blog:...

Sluiten