Bespaar Continu NL
De Blogger en de Blog

De blogger en de blog: Daisy Dingen

25 oktober 2016

In de rubriek de blogger en de blog, deze keer Daisy en haar blog Daisy Dingen. Een mamablog met veel persoonlijke verhalen over Daisy en haar gezin, die de gezellige en minder gezellige momenten van het opvoeden op een eerlijke manier beschrijft. De momenten die ervoor zorgen dat je je als moeder nooit hoeft te vervelen.

 

 

de blogger en de blog daisy dingen 2 mamameteenblog.nl

 

de blogger en de blog daisy dingen 1 mamameteenblog.nlIntroductie de Blogger

 • Naam:  Daisy Kroon
 • Leeftijd: ik word 11 oktober 32
 • Woonplaats en/of Provincie: Utrecht
 • Beroep: Fulltime mama

 

de blogger en de blog daisy dingen mamameteenblog.nlIntroductie Blog

 • Naam: Daisy Dingen
 • Niche: mamablog
 • Sinds Wanneer: 1 Januari 2016

Social Media:

 

De  Vragen:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Mijn dochter. Het leek me leuk een plek te hebben waar ik verhalen van nu kwijt kon om later nog terug te lezen.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Op de bank met laptop op mijn schoot 🙂

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Als ik alles bij elkaar optel wat daadwerkelijk met mijn blog te maken heeft besteed ik daar zo’n 20 uur per week aan denk ik.

Wat maakt jou Blog uniek?

De persoonlijke eerlijke verhalen denk ik. Mijn blog heeft geen leerzame artikelen of tips en tricks voor wat dan ook. Het is puur en alleen het delen van verhalen die je als ouder meemaakt. Ik denk dat dat op zich situaties zijn die veel ouders meemaken. Verder heb ik eens in de maand een vaste rubriek waarin ik met een vast team praat over situaties die met opvoeden te maken hebben.  Mijn blog is dus vooral “herkenning” voor andere ouders.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Mijn eerste artikel (on)gelukkig nieuw haar.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Oeh moeilijk! Ik denk dat ik bloggen juist zo leuk vind omdat het verschillende dingen combineert. Als ik dan echt moet kiezen ga ik toch voor het schrijven van een blog zelf.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Teveel en te snel willen.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Foto’s verkleinen! En dan bedoel ik niet zo zeer de foto zelf, meer de grote van het bestand. Dat deed ik niet en daardoor werd mijn site erg traag. Gelukkig werd ik daar op gewezen en is dat probleem nu opgelost 😉

 

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

www.beineffable.com

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Ik heb niet een specifiek iemand die ik zou willen interviewen. Het lijkt me wel leuk om bv interviews te doen met moeders uit een ander deel van de wereld met een totaal andere cultuur. Gewoon om te zien wat de grootste verschillen zijn als het gaat om het opvoeden en opgroeien van een kind.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Heel veel leuke en lieve reacties van andere moeders. Ik denk dat het mij zekerder heeft gemaakt als moeder.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik zou het ooit wel cool vinden om dagelijks een artikel te plaatsen.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Het is niet perse leuk, maar ik heb al 15 jaar de ziekte van Crohn. Dat is ook een onderwerp die af en toe terug komt in een blog.

 

Heel herkenbaar, dat je als beginnende blogger meteen heel veel wilt, maar het is al een mooi doel om elke dag een artikel te plaatsen. Weet ik uit ervaring, het is voor mij ook nog steeds een doel. En ik hoop dat je al die moeders een keer kunt interviewen, lijkt me een heel leuk project! Bedankt voor het invullen van mijn vragen, Daisy!

Ps. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Facebook Comments

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply De Rubriek de Blogger en de Blog! - Mama met een Blog 26 december 2016 at 16:05

  […] Daisy en haar blog DaisyDingen.nl, waren ook nieuw voor mij. Zij heeft een mamablog met veel persoonlijke verhalen over Daisy en haar gezin, die de gezellige en minder gezellige momenten van het opvoeden op een eerlijke manier beschrijft. De momenten die ervoor zorgen dat je je als moeder nooit hoeft te vervelen. […]

 • Reply De blogger en de blog: TessaIjmker.nl - Mama met een Blog 27 oktober 2016 at 14:28

  […] Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van  Daisy van DaisyDingen.nl. […]

 • Reply Vlijtig Liesje 25 oktober 2016 at 10:26

  Ik vind het leuk dat Daisy haar blog begon vanwege haar dochter. Een blog is inderdaad een prachtig tijdsdocument : )

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  %d bloggers liken dit:
  Lees vorig bericht:
  de-blogger en de blog thearie.nl 3 mamameteenblog.nl
  De blogger en de blog: Thearie.nl

  Vandaag in de rubriek de blogger en de blog aan het woord Thea en haar blog Thearie.nl, een veelzijdige lifestyleblog...

  Sluiten