De blogger en de blog: enJOYce life

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 19 december 2022 by Barbara

In de blogger en de blog dit keer Joyce aan het woord over haarzelf en haar blog enJoyce life. Op deze persoonlijke lifestyle blog schrijft zij wat haar bezig houdt en deelt haar creaties en aankopen. Ze blijft zichzelf ontwikkelen, probeert haar dromen en doelen te bereiken en deelt dit alles op haar blog. Daarnaast lees je mee wat het inhoudt om te leven met de ziekte Lupus. Ook zijn er gastbloggers aan het woord. 

De blogger en de blog enJoyce life mamameteenblog.nl

 

Introductie de Blogger

  • Naam: Joyce Obbink
  • Leeftijd: 24       
  • Woonplaats en/of Provincie: Groningen
  • Beroep: Opgeleid tot secretaresse, geen baan.
  •  

Introductie Blog enJOYce life

  • Naam: enJOYce life
  • Niche: Lifestyle en persoonlijk
  • Sinds Wanneer: april 2016

Social Media:

De  Vragen aan Joyce en haar blog enJOYce life:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik zat in een moeilijk periode en zocht een plekje om van me af te schrijven. Ik heb al eens eerder een blog gehad, maar dat hield ik niet vol. Nu heb ik de tijd en inspiratie om wel door te gaan met bloggen. Daarnaast zijn schrijven en fotografie mijn grootste hobby’s, die komen hier mooi samen.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Als ik blog zit ik het liefst achter het bureau bij mijn vriend thuis, maar bij mij thuis gebruik ik voornamelijk de bank. Beide plekken zitten heerlijk en hebben veel ruimte, zodat ik van alles om me heen kan verzamelen wat ik nodig heb voor een artikel.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Dat ligt eraan hoeveel ik al vooruit geschreven heb, maar ik denk toch al snel 10-20 uur. Je bent in je hoofd continu bezig of een gebeurtenis leuk is voor een blog. Foto’s maken van alles wat je doet voor de sociale media. Noem maar op.

Wat maakt jouw Blog uniek?

Ik schrijf over mijn Lupus, maar ook over hobby’s, lifestyle. Het is heel breed, met een vleugje humor. Die humor vind ik heel belangrijk. Daarnaast vind ik het leuk mensen tips en adviezen te geven.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

https://sparklingthoughts.wixsite.com/sparklingthoughts/single-post/2016/11/13/Review-Brasserie-La-Brasse-in-Groningen

Dit artikel is erg vaak gelezen en enkele keren gedeeld. Daar was ik echt heel trots op. Hij staat nog op mijn oude blog, maar wordt binnenkort overgezet naar mijn domein.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Dit is een lastige. Ik vind eigenlijk heel veel leuk. Artikelen schrijven, foto’s maken, ideeën bedenken. Ik word er echt blij van en krijg er energie door.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Ik merk dat ik mezelf de dwang op leg om zoveel mogelijk dagen te posten. Natuurlijk wil ik geen volgers verliezen. Dit zorgt soms wel voor stress.

Aan welk advies of tip over het bloggen heb jij veel gehad?

Doe wat je zelf leuk vindt en wees eerlijk. Door bijvoorbeeld ook je kwetsbaarheden te tonen word je menselijker en is het makkelijker voor je lezers zich in te leven of een band te voelen.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik lees graag op de blog van Sophie (www.sophiestraalt.nl) een open en leuke meid. Ze deelt elke dag een video op YouTube, maar schrijft ook regelmatig artikelen.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Bedoel je dan een bekend persoon of iemand die ook blogt? Mij lijkt het heel leuk om Teske te interviewen of Sophie. Zij doen allebei totaal iets anders, maar houden wel mijn interesse vast.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Ik vind het heel prettig om gewoon een plek te hebben om te schrijven en reacties te krijgen. Tot nu toe heeft het me vooral plezier en energie gebracht.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Door mijn domein hoop ik meer volgers en bekendheid te krijgen. Ook zou ik samenwerkingen met andere bloggers of bedrijven en het bezoeken van events leuk vinden, maar dat is voor later. Daarnaast zou ik ook graag een goede compact camera en lichtlampen willen hebben.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Jullie weten nu dat ik graag schrijf en fotografeer. Wat jullie nog niet weten is dat ik heel onhandig kan zijn en zo bijvoorbeeld heel vaak vergeet het lenskapje van de camera te halen als ik foto’s wil maken haha.

Nawoord van Barbara:

Wat is het toch fijn als je hobby’s hebt als fotograferen en schrijven en dat dit dan zo samenkomt in het bloggen. En dan word je er ook nog eens heel blij van! Bedankt voor het beantwoorden van de vragen.

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog over Gera en haar blog Huismama.nl.

Voor meer leuke artikelen kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

Bol AlgemeenBol Algemeen

1 gedachte over “De blogger en de blog: enJOYce life”

Plaats een reactie