De blogger en de blog fitenpuur mamameteenblog

De blogger en de blog: Fitenpuur.nl

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vandaag vertelt Simone over haar blog Fitenpuur.nl in De blogger en de blog. Een Foodblog maar dan gericht op recepten die glutenvrij & zuivelvrij zijn. Naar aanleiding van een allergie van één van haar kinderen is Simone zich meer gaan verdiepen in voeding en alles wat daar bij komt kijken. Na drie(!) opleidingen heeft zij nu ook haar eigen bedrijf in voedingsadvies. Een interessante blog voor een ieder die geïnteresseerd is in gezonde voeding.

 

De blogger en de blog fitenpuur mamameteenblog

 

 

 

De blogger en de blog fitenpuur.nl mamameteenblog

Introductie de Blogger

  • Naam: Simone Dollee
  • Leeftijd: 35
  • Woonplaats en/of Provincie: Lelystad
  • Beroep: Mantelverzorgster & Foodblogger

 

De blogger en de blog fitenpuur.nl mamameteenblog.nl

Introductie Blog

  • Naam: Fit en Puur
  • Niche: Glutenvrije & zuivelvrije recepten
  • Sinds Wanneer: Maart 2015

Social Media:

 

De  Vragen aan Simone van Fitenpuur.nl:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Nadat mijn dochter koemelkallergie bleek te hebben ben ik gastblogs voor degezondemama, nu VoedZo, gaan schrijven. Dit beviel heel goed waardoor ik mijn eigen recepten ook online  wilde bundelen!

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Tegenwoordig heb ik een standing  desk waardoor het veel fijner is om te werken. In dezelfde kamer kunnen de kinderen lekker knutselen dus een win-win.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

 

Heel verschillend eigenlijk. Ik verzin recepten eigenlijk overal en heel de tijd. Daarna maken en fotograferen. Het werkelijke achter de computer berichten schrijven is niet zo heel veel.

Wat maakt jou Blog uniek?

Ik schrijf over mijn passies. Naast recepten vind je dus ook leuke winkels om te bezoeken, eetdagboeken, traktaties en een stukje beweging en lifestyle.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Deze blog over ons eetpatroon: http://fitenpuur.nl/2016/11/21/uitzondering-op-de-regel/

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Je leert veel leuke nieuwe mensen kennen! 1 van mijn huidige beste vriendinnen heb ik leren kennen dankzij het bloggen.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Een keer heb ik een winactie gedaan waar ik veel moeite voor moest doen. De pakketten werden maar niet opgestuurd naar de winnaars dus dat voelde heel vervelend.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Hou het bij jezelf. Schrijf omdat je het leuk vind en niet voor de ‘likes’.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Mag ik er maar 1 noemen? Dat is lastig zeg.. Dan noem ik www.paleofamilie.nl een grote inspiratiebron voor mij!

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Ik heb op mijn site de rubriek een dag uit het leven van… hiervoor vraag ik elke keer aan een andere foodie om een eetdagboek bij te houden.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Leuke contacten en wat review exemplaren van interessante boeken.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Zoveel mogelijk inspireren om te laten zien dat je zelfs met 3 jonge kinderen prima anders kunt eten. Voed jezelf in plaats van alleen maar te vullen.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Ik volg op dit moment een hele interessante opleiding namelijk een opleiding tot KPNI therapeut bij Ortho Health Foundation.

Nawoord van Barbara:

Ik houd erg van Foodblogs en helemaal als er recepten op staan die behalve lekker ook nog bijdrage aan een gezond lichaam en een gezinde levensstijl. Jouw glutenvrije & zuivelvrije recepten kende ik nog niet, maar komen zeker als geroepen. Je hebt een erg mooie blog en prachtige foto’s, ik kan hier helemaal in verdwalen! Bedankt voor het invullen van de vragen. 

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog over Jacqueline en haar blog Salamistinkt.nl.

Voor meer leuke artikelen kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
zeilles friesland mamameteenblog
Tip voor de vakantie: Zeilles in prachtig Friesland

Eén van de leukste herinneringen die ik heb aan mijn middelbare schooltijd zijn de keren dat ik op zeilkamp ben...

Sluiten