de-blogger-en-de-blog luiers & cocktails mamameteenblog

De blogger en de blog: Luiers en Cocktails

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Wat blijft het leuk om in deze rubriek bloggers en blogger beter te leren kennen. Vandaag in de blogger en de blog: Cherish en haar blog Luiers en Cocktails. Deze blog is voor en door moeders die zichzelf niet kwijtgeraakt zijn, of zichzelf weer willen terug vinden. Want, zo zegt ze zelf; moeders met een leven zijn toch de aller leukste moeders?

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Lees dan mee?

 

de-blogger-en-de-blog luiers & cocktails mamameteenblog de-blogger-en-de-blog luiers & cocktails mamameteenblog 2

Introductie de Blogger

  • Naam: Cherish Tunzi
  • Leeftijd: 30
  • Woonplaats en/of Provincie: Rotterdam, Zuid-Holland
  • Beroep: Verhuurmakelaar

 

 

 

 

de-blogger-en-de-blog luiers & cocktails mamameteenblog 1

Introductie Blog

  • Naam: Luiers en Cocktails
  • Niche: Kinderen en mama blogs
  • Sinds Wanneer: 2016

Social Media:  www.luiersencocktails.nl

 

De  Vragen voor Cherish en Luiers & Cocktails:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Mijn vriend heeft me vooral aangespoord om mijn blogs te publiceren. Ik schreef al erg veel, maar dat bleef vooral veilig in Word staan. Had er nooit over nagedacht dat iemand interesse zou hebben in het wel en wee van mijn leven.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Op de een of andere manier schrijf ik het makkelijkst op de notitie app op mijn iphone. Terwijl het heel onpraktisch is vloeien mijn gedachten heel simpel over in woorden. Meestal zit ik op de bank tijdens het schrijven.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

In totaal ben ik er een uur of 10 mee bezig. Maar dat is niet alleen het daadwerkelijke schrijven en online zetten. Voor mij zit de meeste tijd in de website aanpassen. Wanneer ik een onderwerp in mijn hoofd heb, staat het binnen een kwartier op papier.

Wat maakt jou Blog uniek?

Tsja, dat is natuurlijk heel erg lastig om over je eigen blog te zeggen. Wat mijn blog extra heeft in vergelijking met een hoop anderen die ik lees, is dat mijn blog niet alleen over het moeder zijn gaat. Juist het zoeken naar een balans tussen moeder en vrouw zorgt voor een hoop stof tot schrijven bij mij.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Dan ga ik denk ik voor De ochtendspits, want deze blog geeft heel puur mijn manier van leven weer. Hierin komt heel duidelijk de balans tussen moeder en vrouw in het gedrang. http://www.luiersencocktails.nl/kinderen/de-ochtendspits

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het leukste voor mij is het het moment dat ik ineens een idee in mijn hoofd heb en er alles aan doe om het meteen op te kunnen schrijven. Die paar minuten tussen het idee en het op papier krijgen is gevuld met adrenaline. Net alsof ik bang ben om alles weer te vergeten en dus meteen moet beginnen, haha.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

De grootste valkuil voor mij is het openen van mijn laptop en mezelf opleggen dat ik een blog moet schrijven. Dat werkt voor mij niet en dan gooi ik uiteindelijk een hele hoop vrije tijd weg en word ik erg gefrustreerd omdat het dan niet lukt. Dus nee, schrijven op commando werkt voor mij echt niet.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

De tip om vooral dicht bij jezelf te blijven raad ik iedereen aan. Laat je niet verleiden tot het schrijven omdat het moet.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Ik zou heel graag Heleen van Royen willen vragen naar haar balans tussen vrouw en moeder zijn toen haar kinderen nog klein waren.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Voor mij is bloggen een uitlaatklep, manier van ontspannen. Natuurlijk ontmoet ik ook veel leuke mensen met leuke verhalen

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Ik ben bezig met een nieuw onderdeel voor mijn blog. Hiervoor ben ik op zoek naar vrouwen die met een geheim leven. Dit kan van alles zijn, klein of groot. Deze geheimen wil ik in korte artikelen anoniem delen op mijn website. Dus mochten er nog mensen zijn die iets kwijt willen….

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Naast de liefde voor mijn vriend en kinderen heb ik een verslaving aan schoenen en kleding. Gelukkig hebben we een grote zolder thuis en ik voel me oprecht gelukkig wanneer ik de zolder op loop en al mijn kleding mooi uitgestald zie op kledingrekken haha.

 

Bedankt Cherish, voor het beantwoorden van de vragen! Heel herkenbaar die momenten van je idee tot het uitwerken van dat idee. En dat schrijven nooit op commando werkt! Artikelen onstaan uit inspiratie zijn vaak het leukst om te lezen voor je lezers, merk ik zelf.
Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Debbie en haar blog Deb’s Bakery & Kitchen.

Ps. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
de-blogger-en-de-blog-deb's bakery & kitchen mamameteenblog.nl
De blogger en de blog: Deb’s Bakery & Kitchen

In De bloger en de blog vandaag Debbie en haar blog Deb’s Bakery & Kitchen, een kookblog met recepten voor elke...

Sluiten