Shoptip: Olliewood.nl/ Kixx.nl, webwinkel voor kinderkleding

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 22 september 2022 by Barbara

Met een glimlach op mijn gezicht van opluchting en tevredenheid, zit ik achter mijn laptop, scrollend langs allemaal leuke kinderkleding. Wat ben ik blij dat er leuke webwinkels bestaan, verzucht ik in mijzelf! En dat deze af en toe onder de aandacht worden gebracht. Vandaag geef ik jullie een shoptip en laat ik jullie kennismaken met Kixx.nl, webwinkel voor kinderkleding.

olliewood-nl-kinderkleding-mamameteenblog

Drama

‘Ik heb niets, maar dan ook helemaal niets om aan te trekken!’, mijn dochter komt van de trap naar beneden lopen, met een gezicht op onweer. Poeh hé! DRAMA! Zuslief, meneer B en ik staan onderaan de trap, aangetrokken door het lawaai dat ze maakt. Ik twijfel, wat zal ik doen, ik kijk om mij heen, meneer B druipt af, de slaapkamer in. Zuslief gooit met een dramatisch gebaar haar armen in de lucht en loopt haar slaapkamer in. Goed, I am on my own.

Genetisch bepaald, toch?

Het leven van een 8-bijna-9-jarige jongedame, gaat niet over rozen. Behalve genetisch bepaald met het vrouwelijke gen, heeft ze natuurlijk ook echt niets om aan te trekken. Dat we twee weken geleden nog de stad in zijn geweest is niet relevant meer. Ze heeft iets in haar hoofd en dat zit niet in haar kledingkast. Ze heeft het volste recht voor een moment van DRAMA. Aan mama om dat op te lossen. Dus.

Wacht!

Er klopt iets niet aan dit plaatje. Ze is pas 8- bijna- 9 -jaar en ze mag niet zo zeuren, want we zijn pas nog naar de stad geweest om kinderkleding te kopen. Ze heeft genoeg kleren om elke dag van de maand iets anders aan te trekken. En maar al te vaak verkleed ze zich drie maal per dag als het zo uitkomt. Er is geen probleem of drama, alleen zij ziet het anders. Hier moet een mama aan de slag. En natuurlijk begrijpt deze mama het best, maar soms is het wat het is. Ik kan haar kast niet veranderen, maar ik kan haar hopelijk wel helpen om het wat te relativeren.

Na een minuut of twintig kijkt mijn dochter met een uitgestreken neutraal gezicht in de spiegel. ‘Het is wat het is’, zie ik haar denken. Ik weet ondertussen wel wat ze in haar hoofd heeft, en eerlijk gezegd is dat ook best leuk. Het is niet dat ze geen smaak heeft. Soms zijn er grenzen, ook die moeten we leren. En dat is helemaal niet erg.

In mijn hoofd ben ik al bezig om een oude rok van mij een beetje te verbouwen. Ik weet dat ze die rok geweldig vindt. Nu nog even de tijd zien te vinden.

Olliewood.nl

Maar redding komt uit een andere hoek, namelijk van Olliewood.nl. Een leuke webwinkel met kinderkleding. En dat komt goed uit. Wat veel merken komen hier voorbij, zoals Le Chic, Z8, Tumble’n Dry.  Stuk voor stuk bekende merken kinderkleding, overzichtelijk gepresenteerd. Na lekker even rondgeneusd te hebben in deze webwinkel, vind ik precies wat ik zoek, voor mijn beide meiden!

olliewood.nl-kinderkleding mamameteenblog 6

Voor de jongste vind ik iets leuks van Loff,  een jurk in haar kleur en heel comfortabel.

olliewood.nl-kinderkleding mamameteenblog 1

Voor mijn oudste is het een supergave rok, streepjes en van een lekkere stretchstof, van het merk  Nobell. Precies zoiets wat ze in gedachten had en wat leuk te combineren is.

Een dag na de bestelling kwam het pakketje al binnen. En ik moet zeggen dat de meiden er sindsdien bijna dagelijks inlopen. Iedereen weer blij!

Ik heb het idee, dat kleding een veel grotere rol speelt bij meiden van mijn leeftijd, dan toen ik die leeftijd had. (Ja, dat is lang geleden, maar toch?) En dat we niet aan alle grillen hoeven mee te doen, maar we het ook fijn vinden, wanneer ze met wat hulp zelfvertrouwen weten op te bouwen.

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd hoe jullie hierin staan?

Bol AlgemeenBol Algemeen

1 gedachte over “Shoptip: Olliewood.nl/ Kixx.nl, webwinkel voor kinderkleding”

Plaats een reactie