olliewood-nl-kinderkleding-mamameteenblog

Shoptip: Olliewood.nl, webwinkel voor kinderkleding

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Met een glimlach op mijn gezicht van opluchting en teveredenheid, zit ik achter mijn laptop, scrollend langs allemaal leuke kinderkleding. Wat ben ik blij dat er leuke webwinkels bestaan, verzucht ik in mijzelf! En dat deze af en toe onder de aandacht worden gebracht. Vandaag geef ik jullie een shoptip en laat ik jullie kennismaken met Olliewood.nl, webwinkel voor kinderkleding.

Welkom.

olliewood-nl-kinderkleding-mamameteenblog

 

 

Drama

‘Ik heb niks, maar dan ook helemaal niks om aan te trekken!’, mijn dochter komt van de trap naar beneden lopen, met een gezicht op onweer. Poeh hé! DRAMA! Zuslief, meneer B en ik staan onderaan de trap, aangetrokken door het lawaai dat ze maakt. Ik twijfel, wat zal ik doen, ik kijk om mij heen, meneer B druipt af, de slaapkamer in. Zuslief gooit met een dramatisch gebaar haar armen in de lucht en loopt haar slaapkamer in. Goed, I am on my own.

Genetisch bepaald, toch?

Het leven van een 8-bijna-9-jarige jongedame, gaat niet over rozen. Behalve genetisch bepaald met het vrouwelijke gen, heeft ze natuurlijk ook echt niks om aan te trekken. Dat we twee weken geleden nog de stad in ziijn geweest is niet relevant meer. Ze heeft iets in haar hoofd en dat zit niet in haar kledingkast. Ze heeft het volste recht voor een moment van DRAMA. Aan mama om dat op te lossen. Dus.

Wacht!

Er klopt iets niet aan dit plaatje. Ze is pas 8- bijna- 9 -jaar en ze mag niet zo zeuren, want we zijn pas nog naar de stad geweest om kinderkleding te kopen. Ze heeft genoeg kleren om elke dag van de maand iets anders aan te trekken. En maar al te vaak verkleed ze zich drie maal per dag als het zo uitkomt. Er is geen probleem of drama, alleen zij ziet het anders. Hier moet een mama aan de slag. En natuurlijk begrijpt deze mama het best, maar soms is het wat het is. Ik kan haar kast niet veranderen, maar ik kan haar hopelijk wel helpen om het wat te relativeren.

Na een minuut of twintig kijkt mijn dochter met een uitgestreken neutraal gezicht in de spiegel. ‘Het is wat het is’, zie ik haar denken. Ik weet ondertussen wel wat ze in haar hoofd heeft, en eerlijk gezegd is dat ook best leuk. Het is niet dat ze geen smaak heeft. Soms zijn er grenzen, ook die moeten we leren. En dat is helemaal niet erg.

In mijn hoofd ben ik al bezig om een oude rok van mij een beetje te verbouwen. Ik weet dat ze die rok geweldig vindt. Nu nog even de tijd zien te vinden.

Olliewood.nl

Maar redding komt uit een andere hoek, namelijk van Olliewood.nl. Een leuke webwinkel met kinderkleding. En dat komt goed uit. Wat veel merken komen hier voorbij, zoals Le Chic, Z8, Tumble’n Dry.  Stuk voor stuk bekende merken kinderkleding, overzichtelijk gepresenteerd. Na lekker even rondgeneusd te hebben in deze webwinkel, vind ik precies wat ik zoek, voor mijn beiden meiden!

 

olliewood.nl-kinderkleding mamameteenblog 6

Voor de jongste vind ik iets leuks van Loff,  een jurk in haar kleur en heel comfortabel.

 

 

 

 

 

 

olliewood.nl-kinderkleding mamameteenblog 1

 

Voor mijn oudste is het een supergave rok, streepjes en van een lekkere stretchstof, van het merk  Nobell. precies zoiets wat ze in gedachte had en wat leuk te combineren is.

 

 

 

 

Een dag na de bestelling kwam het pakketje al binnen. En ik moet zeggen dat de meiden er sindsdien bijna dagelijks inlopen. Iedereen weer blij!

olliewood.nl-mamameteenblog 7

 

Ik heb het idee, dat kleding een veel grotere rol speelt bij meiden van mijn leeftijd, dan toen ik die leeftijd had. (Ja, dat is lang geleden, maar toch?) En dat we niet aan alle grillen hoeven mee te doen, maar we het ook fijn vinden, wanneer ze met wat hulp zelfvertrouwen weten op te bouwen.

 

Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd hoe jullie hierin staan?

 

Sponsered Story

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

1 gedachte over “Shoptip: Olliewood.nl, webwinkel voor kinderkleding”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
de-blogger-en-de-blog roeina.nl mamameteenblog.nl
De blogger en de blog: Roelina.nl

De rubriek de blogger en de blog heeft deze keer Roelina en haar blog Roelina.nl in the picture. Een blog...

Sluiten