De blogger en de blog: Thearie.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 21 juni 2022 by Barbara

Vandaag in de rubriek de blogger en de blog aan het woord Thea en haar blog Thearie.nl, een veelzijdige lifestyleblog over 101 (en meer) dingen…, zoals Thea het zelf omschrijft. Ze heeft een indrukwekkende  ‘101 dingen in 1001 dagen’ lijst op haar blog. Lees je mee?

de-blogger en de blog thearie.nl 2 mamameteenblog.nl

Introductie de Blogger

 • Naam: Thea
 • Leeftijd: 44
 • Woonplaats en/of Provincie: Gelderland
 • Beroep: Online Marketeer
 • Naam: Thearie.nl
 • Niche: Lifestyle (van alles een beetje)
 • Sinds Wanneer: 2015

Social Media:

 • Facebook: https://www.facebook.com/Thearietjes/
 • Instagram: https://www.instagram.com/thearietjes/
 • Twitter: https://twitter.com/Thearietjes
 • Pinterest: –

De  Vragen:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Mijn ‘101 dingen in 1001 dagen’ lijst. Door een collega werd ik geïnspireerd om zo’n lijst te maken en toen ik de lijst eenmaal had (wat overigens best een klus was; die 101-dingen bedenken) vond ik dat ik deze ook maar ergens moest gaan bijhouden.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Maakt mij niet heel veel uit. Op dit moment zit ik aan de eettafel in de woonkamer, zit ik boven op ons ‘kantoor’ en lig ik op de bank en tik ik iets in mijn telefoon….de moderne techniek staat voor niets 🙂

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Op dit moment nog niet zo veel als ik wel zou willen; een paar uurtjes in de week. Naast een 4-daagse werkweek, een kind dat naar hockeytraining en zwemles moet, een kleiner kind dat veel met mama wil spelen, de boodschappen en alle andere zaken waar een mama (of niet-mama) mee te maken heeft, blijft er toch iets minder tijd over dan je denkt. Op dit moment is het vooral op mijn vrije dag tijdens het slaapje van de jongste…..en ’s avonds een beetje. En dat is prima voor nu!

Wat maakt jouw Blog uniek?

Ik denk – net als dat wat vele andere blogs uniek maakt – het persoonlijke…

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Antirimpelcrème en een zwangerschapstest; mijn eerste echt persoonlijke blog.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het schrijven. En het nadenken over wat je wilt schrijven. Onder de douche staan en dan zinnen in je hoofd hebben. In de auto nadenken over je dag en of je daar iets over kan schrijven. Mijn 101-dingen lijst uitvoeren….. En ja, zal niet ontkennen dat ik likes en reacties ook leuk vind! 🙂

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Ben tot nu nog geen valkuil tegengekomen, maar dat zal ongetwijfeld nog gaan gebeuren. (Tips?)

Aan welk advies of tip over het bloggen heb jij veel gehad?

Heel zoet en cliché; “gewoon je gevoel volgen” “gewoon doen!”

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Niet een Nederlandse blog, maar hilarisch is Hurray for Gin (https://hurrahforgin.com/). Ik moet elke keer weer zó hard lachen om haar blogs en Facebookposts.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

George Clooney! En zou niets willen weten, alleen maar staren (wordt dan ook een fotoblog, denk ik). Edwin Evers; zou willen weten hoe hij dat hele vroege opstaan toch zo lang volhoudt. Bryan Adams; wat vindt hij leuker: foto’s maken of zingen?

Zie alleen maar mannen. Ok, Jessica Biel; hoe is Justin Timberlake in het echt? Prinses Beatrix; wat doet ze nu?

Maar vooral ook inspirerende – bekend of niet – mensen die mij dingen kunnen leren!

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Heel veel plezier! Zenuwen (vindt ‘men’ het wel leuk, aardig, goed, interessant?) en weetjes.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Nog meer plezier! En ja, meer bezoekers en meer leuke samenwerkingen.

Ook leuk om te lezen in de serie de blogger en de blog ook Merel van Lotuswritings.nl.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Euh, dat ik sinds de zwangerschappen heel goed ruik? Dat ik niet kan zingen? Dat ik niet zo blij ben met mijn voeten? Maar wel héél blij ben met mijn lieve, lieve kindjes? 🙂

Ik ben onder de indruk van je lijst, het motiveert mij ook weer om eens over zo’n lijst te denken en mocht je George aan het woord krijgen, denk je aan mij, ik zal echt niets zeggen.

Bedankt Thea, dat je de lijst wilde invullen.

PS. Denk jij nu als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Bol AlgemeenBol Algemeen

1 gedachte over “De blogger en de blog: Thearie.nl”

Plaats een reactie