de-blogger en de blog thearie.nl 3 mamameteenblog.nl

De blogger en de blog: Thearie.nl

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vandaag in de rubriek de blogger en de blog aan het woord Thea en haar blog Thearie.nl, een veelzijdige lifestyleblog over 101 (en meer) dingen…, zoals Thea het zelf omschrijft. Ze heeft een indrukwekkende  ‘101 dingen in 1001 dagen’ lijst op haar blog. Lees je mee?

de-blogger en de blog thearie.nl 3 mamameteenblog.nl
de-blogger en de blog thearie.nl 2 mamameteenblog.nl

Introductie de Blogger

  • Naam: Thea
  • Leeftijd: 44
  • Woonplaats en/of Provincie: Gelderland
  • Beroep: Online Marketeer

 

 

 

 

 

 

Introductie Blogde-blogger en de blog thearie.nl 4 mamameteenblog.nlhttp://www.thearie.nl/

  • Naam: Thearie.nl
  • Niche: Lifestyle (van alles een beetje)
  • Sinds Wanneer: 2015

Social Media:

 

De  Vragen:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Mijn ‘101 dingen in 1001 dagen’ lijst. Door een collega werd ik geinspireerd om zo’n lijst te maken en toen ik de lijst eenmaal had (wat overigens best een klus was; die 101-dingen bedenken) vond ik dat ik deze ook maar ergens moest gaan bijhouden.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Maakt mij niet heel veel uit. Op dit moment zit ik aan de eettafel in de woonkamer, vaak zit ik boven op ons ‘kantoor’ en soms lig ik op de bank en tik ik iets in mijn telefoon….de moderne techniek staat voor niets 🙂

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Op dit moment nog niet zo veel als ik wel zou willen; een paar uurtjes in de week. Naast een 4-daagse werkweek, een kind dat naar hockeytraining en zwemles moet, een kleiner kind dat veel met mama wil spelen, de boodschappen en alle andere zaken waar een mama (of niet-mama) mee te maken heeft, blijft er toch meestal iets minder tijd over dan je denkt. Op dit moment is het vooral op mijn vrije dag tijdens het slaapje van de jongste…..en ’s avonds een beetje. En dat is prima voor nu!

Wat maakt jou Blog uniek?

Ik denk – net als dat wat vele andere blogs uniek maakt – het persoonlijke…

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Anti-rimpelcreme en een zwangerschapstest; mijn eerste echt persoonlijke blog.

Anti-rimpelcrème en een zwangerschapstest

 

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het schrijven. En het nadenken over wat je wilt schrijven. Onder de douche staan en dan zinnen in je hoofd hebben. In de auto nadenken over je dag en of je daar iets over kan schrijven. Mijn 101-dingen lijst uitvoeren….. En ja, zal niet ontkennen dat ik likes en reacties ook leuk vind! 🙂

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Ben tot nu nog geen valkuil tegengekomen, maar dat zal ongetwijfeld nog gaan gebeuren. (Tips?)

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Heel zoet en cliché; “gewoon je gevoel volgen” “gewoon doen!”

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Niet een Nederlandse blog, maar hilarisch is Hurray for Gin (http://hurrahforgin.com/). Ik moet elke keer weer zó hard lachen om haar blogs en Facebookposts.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

George Clooney! En zou niets willen weten, alleen maar staren (wordt dan ook een fotoblog, denk ik). Edwin Evers; zou willen weten hoe hij dat hele vroege opstaan toch zo lang volhoudt. Bryan Adams; wat vindt hij leuker: foto’s maken of zingen?

Zie alleen maar mannen….Ok, Jessica Biel; hoe is Justin Timberlake in het echt? Prinses Beatrix; wat doet ze nu?

Maar vooral ook inspirerende – bekend of niet – mensen die mij dingen kunnen leren!

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Heel veel plezier! Zenuwen (vindt ‘men’ het wel leuk, aardig, goed, interessant?) en weetjes.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Nog meer plezier! En ja, meer bezoekers en misschien wel leuke samenwerkingen.

Ook leuk om te lezen in de serie de blogger en de blog ook Merel van Lotuswritings.nl.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Euh, dat ik sinds de zwangerschappen heel goed ruik? Dat ik niet kan zingen? Dat ik niet zo blij ben met mijn voeten? Maar wel héél blij ben met mijn lieve, lieve kindjes? 🙂

 

Ik ben onder de indruk van je lijst, het motiveert mij ook weer om eens over zo’n lijst te denken en mocht je George aan het woord krijgen, denk je aan mij, ik zal echt niks zeggen.

Bedankt Thea, dat je de lijst wilde invullen.

 

Ps. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

2 gedachten over “De blogger en de blog: Thearie.nl”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
limango-mamameteenblog
Limango, shoppen voor mama`s (to be)!

Limango, shoppen voor mama`s (to be). Hier kun je met een gerust hart urenlang online shoppen. Met het grote assortiment aan o.a....

Sluiten