img27

Nadat ik mijn webwinkel ben gestopt in 2013 met pijn in mijn hart, merkte ik dat ik het miste, dat plekje op het internet. En zo ontstond Mamameteenblog.nl.

Op mijn blog schrijf ik artikelen die praktische en simpele tips  bevatten voor jou die het dagelijkse leven net even wat makkelijker en leuker maken. Denk aan een leuke vakantietip, een lekker recept of een handige huishoudtruc.

Zo houd je meer rust en ruimte over voor de de dingen waar het echt om draait in jouw leven en/ of gezin.

En ik weet ondertussen dat ruste en ruimte belangrijke items om het gevulde leven van tegenwoordig vol te houden. Door drukte met mijn gezin (3 kids) en plannen voor het emigreren naar Suriname voor 2 jaar, ben ik daar ondertussen wel een ervaringsdeskundige in geworden.

Daarnaast help ik blogcollega’s met het opzetten van de juiste affiliate-marketingstrategie.

Wil je op de hoogte blijven van onze plannen en de leuke tips en trucs in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de gezellige nieuwsbrief!

En mocht je vragen hebben, een leuke opmerking, een tip voor mij (altijd welkom) of een leuk idee hebben voor een samenwerking, dan kun je me bereiken op het onderstaande  mailadres!

Wil je ook jouw website of product meer onder de aandacht brengen? Of heb je een leuk idee voor een samenwerking? Je kunt contact opnemen via info@mamameteenblog.nl! 

Lees hier de laatste blogartikelen met de lekkerste recepten, slimme huishoudtrucs en nog veel meer!

Homepage III mamameteenblog.nl (2)

Wil jij ook een persoonlijk advies over wat Affiliate Marketing voor jouw website kan betekenen? Neem vrijblijvend eens contact op!

Iets meer over mij

Party van Vijf

Na 11 jaar met mijn lief saampjes te zijn geweest, hebben we nu een Party van Vijf.
Yep, drie kinders gekregen, stuk voor stuk kanjers van kinderen. Dat was en is wel een soort van life changing event, tenminste zo heb ik het ervaren.
Maar ondanks dat ik het nooit had verwacht, heb ik nu het traditionele huisje, boompje, beestje- verhaal.

En het bevalt eigenlijk prima.

In een fijn huis in de Hofstad vermaak ik mij met mijn lief, 3 kinderen en een schele siamees. En is Mama met een blog ontstaan!

Family B Goes Suriname week 2 Mamameteenblog.nl ColaKreek

Suriname

Na 2 keer in Suriname te zijn geweest met ons gezin, is het duidelijk, we willen er (een tijdje) wonen! Lees hier alles over onze ervaringen en voorbereidingen van ons avontuur!

Affiliate marketing voor blogs

Affiliate Marketing

De manier waarop je met je blog geld kunt verdienen! Na veel bloggers en website-eigenaren geholpen te hebben, heb ik een cursus geschreven. Nieuwsgierig? Goed zo, het is namelijk zonde als je niet gebruikt voor je site.

Lets' connect