Shoppen voor kids Tag

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Inhoud

Door  Shopaliek van Angelique ben ik getagd voor de #shoppenvoorkids Tag met deze leuke vragen. Natuurlijk zijn alle vragen gerelateerd aan kinderkleding voor je kids en winkels! Lees je mee?

tag shoppen voor kids mamameteenblog

Wat is jouw favoriete kledingmerk? 

Ik heb niet echt een favoriet, denk ik, maar als ik ga shoppen vind ik altijd wel iets bij de Hema, Zara en H&M.

Wat is jouw absolute must have voor kinderkleding?

Dat is absoluut een Harembroek, die zit altijd lekker en staat ook leuk, kan makkelijk gecombineerd worden met een tof Shirt, maar ook met een jasje en laarsjes.

Wat vind jij een  no-go als het gaat om kleding?

Een echte no-go vind ik kleding die zichtbaar niet lekker zit of past. Dan kijken die koppies van die meiden altijd zeer ongelukkig.

Heb je wel eens een miskoop gehad? zo ja… wat?

Ja, ik koop nog wel eens te klein, in mijn hoofd blijven ze klein, kan me dan niet voorstellen dat ze al een maat of wat groter hebben wanneer ik het kledingstuk omhoog houdt, gevalletje inschattingsfoutje.

Welk kledingstuk is voor jou onmisbaar op vakantie?

Een harem broek of joggingbroek blijven op vakantie toch echt wel ideaal.

Hoeveel geld geef jij gemiddeld uit per maand aan kinderkleding?

Wij werken met budgetten en dan kan het zijn dat ik een maand wat minder voor ze koop, om vervolgens in de uitverkoop wat extra`s te kopen. Zo maandelijks zetten wij 150 euro opzij voor de kinderen.

Wat vind jij ervan dat de uitverkoop steeds vroeger begint?

Jammer, ik raak ook wel een beetje het overzicht kwijt. Wanneer was nu ook alweer de beste tijd om een winterjas te scoren en te shoppen? Hoogzomer?

Waar haal jij je inspiratie vandaan voor kinderkleding? 

Ik vind het leuk om wat blogs te volgen, waaronder shopaliek, en ik kijk wel wel veel online bij winkels. Die hebben ook veel inspiratie staan in hun webshop!

Shop jij veel online?

I.v.m. tijdgebrek met 3 koters shop ik vrij veel online, maar het echte winkelen vind ik ook nog wel erg leuk, maar dan moet het wel rustig zijn.

Wat doe jij met kleding die te klein is?

Kleding die te klein is, geef ik veel weg of ik laat de kinderen er mee knutselen, daar maken zij dan weer Barbiekleren van of kleertjes voor de POP of BEER.

Omschrijf de kledingstijl van je kids?

Mijn meiden kleden zichzelf aan, dat willen ze ook graag. Het ziet er niet altijd gestyled uit, maar  zit het wel comfortabel. Mijn oudste krijgt steeds meer gevoel voor mode, dus dat komt helemaal goed. En o ja, ik heb ze wel van kleins af aan wat kleurenkennis bijgebracht, zoals een basiskleur en een aanvullende kleur. Zo lopen ze niet als bonte papegaaien over straat, tenzij ze iets van Oilily aanhebben. Bestaat dat trouwens nog? Hun stijl? Comfortabel shabby chic!

Koopt jouw man ook kinderkleding?  En zo ja… doet hij dat goed?

Mijn man koopt altijd zelf zijn kleding en heeft daar een hele goede smaak in, gelukkig. Dus ik stuur hem met een gerust hart de Zara in. Dat komt helemaal goed.

Hoeveel geef jij maximaal uit aan een spijkerbroek voor je zoon/dochter?

Dat verschilt, maar ik merk dat ik niet meer dan 25 euro uitgeef aan spijkerbroek, tot nu toe. Misschien als ze wat ouder worden dat het meer wordt.

Koop je zelf wel eens tweedehands?

Ja, toch best wel. Soms vind ik wel echt iets moois bij de Kringloop, maar ik ga niet echt op zoek.

Wat is jouw beste koop ooit?

Voor de kinderen een jurk van de Dutch Design Bakery, voor mijzelf een keer een jas bij de H&M. Die jas blijft mooi en elke keer krijg ik er complimenten over.#bloos

Wil je meer TAGS lezen van mij?

De Dreumes Tag, De Blogspiratie Tag, De Koffie en Thee Tag

Ik tag  voor de Shoppen voor Kids Tag: Kijk Mama, Lotus Writings en Hannblogt. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden! Wil jij ook deze tag overnemen, vermeld dan wel even de originele bronWelke 3 bloggers tag jij?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor fijne duurzame tips en inspiratie!

Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

3 gedachten over “Shoppen voor kids Tag”

  1. Wat een leuke tag! Ik wil h’m ook invullen! Help mij even;))…ben er niet zo bekend mee, maar ik neem h’m over en dan vermeld ik de originele bron toch? En jouw naam? Dank!

    Beantwoorden
  2. Wat goed dat je man ook voor dochters goed kan shoppen! Dat ken ik natuurlijk niet. Het zou een hele gewaarwording zijn als ik mijn man zou zien shoppen voor meidenkleding. Hilarisch zelfs!

    Hele herkenbare antwoorden! Zoals de 25 euro max. voor een spijkerbroek, lekker makkelijke kleding en liefst niet te bont, maar ze mogen zichzelf wel zelf aankleden en zijn gewoon lerende daarin.

    Ik ga hem invullen! Dank je voor deze leuke TAG!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Ook deze site gebruikt cookies voor een prettig gebruik.