Shoppen voor kids Tag

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Door  Shopaliek van Angelique ben ik getagd voor de #shoppenvoorkids -tag met deze leuke vragen. Natuurlijk zijn alle vragen gerelateerd aan kinderkleding voor je kids en winkels! Lees je mee?

 

tag shoppen voor kids mamameteenblog

Wat is jouw favoriete kledingmerk? 

Ik heb niet echt een favoriet, denk ik, maar als ik ga shoppen vind ik altijd wel iets bij de Hema, Zara en H&M.

Wat is jouw absolute musthave op het gebied van kinderkleding?

Dat is absoluut een Harembroek, die zit altijd lekker en staat ook leuk, kan makkelijk gecombineerd worden met een tof Shirt, maar ook met een jasje en laarsjes.

Wat vind jij een  no-go qua kleding?

Een echte no-go vind ik kleding die zichtbaar niet lekker zit of past. Dan kijken die koppies van die meiden altijd zeer ongelukkig.

 

Heb je wel eens een miskoop gehad? zo ja.. wat?

Ja, vaak koop ik nog wel eens te klein, in mijn hoofd blijven ze klein, kan me dan niet voorstellen dat ze al een maat of wat groter hebben wanneer ik het kledingstuk omhoog houdt, gevalletje inschattingsfoutje.

Welk kledingstuk is voor jou onmisbaar op vakantie?

Een harem broek of joggingbroek blijven op vakantie toch echt wel ideaal.

Hoeveel geld geef jij gemiddeld uit per maand aan kinderkleding?

Wij werken met budgetten en dan kan het zijn dat ik een maand wat minder voor ze koop, om vervolgens in de sale wat extra`s te kopen. Zo maandelijks zetten wij 150 euro opzij voor de kinderen.

Wat vind jij ervan dat de sale steeds vroeger begint?

Jammer, ik raak ook wel een beetje het overzicht kwijt. Wanneer was nu ook alweer de beste tijd om een winterjas te scoren en te shoppen? Hoogzomer?

Waar haal jij je inspiratie vandaan voor kinderkleding? 

Ik vind het leuk om wat blogs te volgen, waaronder shopaliek, en ik kijk wel wel veel online bij winkels. Die hebben ook vaak inspiratie staan in hun webshop!

Shop jij veel online?

Ivm tijdgebrek met 3 koters shop ik vrij veel online, maar het echte winkelen vind ik ook nog wel erg leuk, maar dan moet het wel rustig zijn.

Wat doe jij met kleding die te klein is?

Kleding die te klein is, geef ik vaak weg of ik laat de kinderen er meeknutselen, daar maken zij dan weer Barbiekleren van of kleertjes voor de POP of BEER.

Omschrijf de kledingstijl van je kids?

Mijn meiden kleden zichzelf aan, dat willen ze ook graag. Het ziet er niet altijd gestyled uit, maar meestal zit het wel comfortabel. Mijn oudste krijgt steeds meer gevoel voor mode, dus dat komt helemaal goed. En o ja, ik heb ze wel van kleins af aan wat kleurenkennis bijgebracht, zoals een basiskleur en een aanvullende kleur. Zo lopen ze niet als bonte papegaaien over straat, tenzij ze iets van Oilily aanhebben. Bestaat dat trouwens nog? Hun stijl? Comfortabel sjabby chic!

Koopt jouw man ook kinderkleding?  En zo ja.. doet hij dat goed?

Mijn man koopt altijd zelf zijn kleding en heeft daar een hele goede smaak in, gelukkig. Dus ik stuur hem met een gerust hart de Zara in. Dat komt vaak helemaal goed.

Hoeveel geef jij maximaal uit aan een spijkerbroek voor je zoon/dochter?

Dat verschilt, maar ik merk dat ik niet meer dan 25 euro uitgeef aan spijkerbroek, tot nu toe. Misschien als ze wat ouder worden dat het meer wordt.

Koop je zelf wel eens tweedehands?

Ja, toch best wel. Soms vind ik wel echt iets moois bij de Kringloop, maar ik ga niet echt op zoek.

Wat is jouw beste koop ooit?

Voor de kinderen een jurk van de Dutch Design Bakery, voor mijzelf een keer een jas bij de H&M. Die jas blijft mooi en elke keer krijg ik er complimenten over.#bloos

 

Wil je meer TAGS lezen van mij?

De Dreumes Tag, De Blogspiratie Tag, De Koffie en Thee Tag

 

Ik tag  voor de Shoppen voor Kids Tag: Kijk Mama, Lotus Writings en Hannblogt. Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden!Wil jij ook deze tag overnemen, vermeld dan wel even de originele bronWelke 3 bloggers tag jij?

handtekening mama met een blog

 

Wil je mij volgen? Je kunt mij hier vinden:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

4 gedachten over “Shoppen voor kids Tag”

  1. Wat een leuke tag! Ik wil h’m ook invullen! Help mij even;))…ben er niet zo bekend mee, maar ik neem h’m over en dan vermeld ik de originele bron toch? En jouw naam? Dank!

    Beantwoorden
  2. Wat goed dat je man ook voor dochters goed kan shoppen! Dat ken ik natuurlijk niet. Het zou een hele gewaarwording zijn als ik mijn man zou zien shoppen voor meidenkleding. Hilarisch zelfs!

    Hele herkenbare antwoorden! Zoals de 25 euro max voor een spijkerbroek, lekker makkelijke kleding en liefst niet te bont, maar ze mogen zichelf wel zelf aankleden en zijn gewoon lerende daarin.

    Ik ga ‘m invullen! Dankje voor deze leuke TAG!

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
50 lekkerste wereldgerechten

De 50 lekkerste gerechten ter wereld? Zouden die bestaan in een lijst? Op een moment, waarop je lekker even ongestoord kunt...

Sluiten