sneakers momissues mamameteenblog.nl (1)

Of mijn sneakers bij mijn kids matchen?

Matchen deze schoenen bij mijn kinderen? Deze vraag had ik nooit gedacht te stellen aan mijzelf toen ik zwanger was van mijn eerste kindje. Het doet mij denken aan toen, toen ik nog geen kinderen had, toen ik nog op mijn mooiste hakjes door de stad flaneerde. Koffietjes en theetjes drinken op terrasjes met mijn lief of een vriendinnetje. Rustig 1 of twee boetiekjes bezoeken op zoek naar de perfecte broek of schoenen. Niet gelimiteerd door tijd of verplichtingen. Ah, hoe fijn waren die dagen, weet je nog?

sneakers mamameteenblog.nl

Terug naar de realiteit, de situatie nu, 3 kinderen verder? Wanneer ik nu naar de stad ben, met 3 koters, met aan elke hand 1 exemplaar en 1 vastgeklemd aan mijn mijn tas (is iedereen er nog?). Ren ik(want altijd haast) met een speurend oog alert op elk gevaar in de vorm van een onoplettende fietser of een portemonnee-dief of het ergste een kinderdief, op weg naar die ene winkel. Echt doodvermoeiend op hakjes.

Kinderen in combinatie met de stad

Ik heb het geprobeerd! Want ik zou tenslotte niet veranderen. Ik zou mijzelf blijven. Hip èn mama. ( ik was nooit echt hip of cool, maar toch) De realiteit heeft mij ingehaald en dit keer niet op hakken, want ik ben om. Echt. Wat. Een. Ellende. Kinderen in combinatie met de stad en kekke hakjes zijn voor mij geen goede match. Het had een kleine mindswitch nodig (en een paar flinke blaren), maar ik heb het moeten loslaten. Het was even wennen, maar ben helemaal om (of had ik dat al gezegd?) Alle mama’s die het wel kunnen, diep respect! Het ziet er echt heel stoer uit en graag hoor ik jullie geheim, maar voor nu, nee, ik laat de pumps even voor wat ze zijn.

Sneakers zijn hip

Niet meer hip dan? Eh, niet meer zó hip in elk geval. Ach wat ik ben helemaal niet hip. Maar ik houd wel van hip. Dus af en toe doe ik mee, zoals nu. Sneakers zijn hip!

Yep. Superhip zelfs! En gympen zijn de oplossing! Voor mij dan. Want het past bijna overal bij (extremen daargelaten), bijna bij elk outfit, bijna bij elk weertype en bijna bij elk kind. Maar het is zo fijn om op je sneakers door de stad te lopen met je kids of waar dan ook.

En ik ben niet de enige mama die om is. Op het schoolplein zie je alleen maar gympen en sneakers. Stelt me toch wel weer wat gerust. Laat ik mijn pumps nog even in de la en is die vraag of mijn sneakers mijn kids matchen toch zo gek nog niet!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
affiliate marketing blog mamameteenblog
Geld verdienen met je blog met Affiliate marketing

Een drietal jaar geleden heb ik een Amerikaanse cursus aangeschaft over Affiliate Marketing uit nieuwsgierigheid en uit de behoefte om...

Sluiten