Of mijn sneakers bij mijn kids matchen?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Inhoud

Matchen deze schoenen bij mijn kinderen? Deze vraag had ik nooit gedacht te stellen aan mijzelf toen ik zwanger was van mijn eerste kindje. Het doet mij denken aan toen, toen ik nog geen kinderen had, toen ik nog op mijn mooiste hakjes door de stad flaneerde. Koffietjes en theetjes drinken op terrasjes met mijn lief of een vriendinnetje. Rustig 1 of twee boetiekjes bezoeken op zoek naar de perfecte broek of schoenen. Niet gelimiteerd door tijd of verplichtingen. Ah, hoe fijn waren die dagen, weet je nog?

sneakers mamameteenblog.nl

Terug naar de realiteit, de situatie nu, 3 kinderen verder? Wanneer ik nu naar de stad ben, met 3 koters, met aan elke hand 1 exemplaar en 1 vastgeklemd aan mijn mijn tas (is iedereen er nog?). Ren ik (want altijd haast) met een speurend oog alert op elk gevaar in de vorm van een onoplettende fietser of een portemonnee-dief of het ergste een kinderdief, op weg naar die ene winkel. Echt doodvermoeiend op hakjes.

Kinderen in combinatie met de stad

Ik heb het geprobeerd! Want ik zou tenslotte niet veranderen. Ik zou mijzelf blijven. Hip en mama. (ik was nooit echt hip of cool, maar toch) De realiteit heeft mij ingehaald en dit keer niet op hakken, want ik ben om. Echt. Wat. Een. Ellende. Kinderen in combinatie met de stad en kekke hakjes zijn voor mij geen goede match. Het had een kleine mindswitch nodig (en een paar flinke blaren), maar ik heb het moeten loslaten. Het was even wennen, maar ben helemaal om (of had ik dat al gezegd?) Alle mama’s die het wel kunnen, diep respect! Het ziet er echt heel stoer uit en graag hoor ik jullie geheim, maar voor nu, nee, ik laat de pumps even voor wat ze zijn.

Sneakers zijn hip

Niet meer hip dan? Eh, niet meer zó hip in elk geval. Ach wat ik ben helemaal niet hip. Maar ik houd wel van hip. Dus af en toe doe ik mee, zoals nu. Sneakers zijn hip!

Yep. Superhip zelfs! En gympen zijn de oplossing! Voor mij dan. Want het past bijna overal bij (extremen daargelaten), bijna bij elk outfit, bijna bij elk weertype en bijna bij elk kind. Maar het is zo fijn om op je sneakers door de stad te lopen met je kids of waar dan ook.

En ik ben niet de enige mama die om is. Op het schoolplein zie je alleen maar gympen en sneakers. Stelt me toch wel weer wat gerust. Laat ik mijn pumps nog even in de la en is die vraag of mijn sneakers mijn kids matchen toch zo gek nog niet!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor fijne duurzame tips en inspiratie!

Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Plaats een reactie

Ook deze site gebruikt cookies voor een prettig gebruik.