hoe vind je het perfecte cadeau voor hem mamameteenblog.nl

Hoe vind je het perfecte cadeau voor hem?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Cadeaus kopen vind ik lastig. Hier mis ik duidelijk de gave voor. Het is voor mij elk jaar weer een klus om mijn lief te verrassen voor onze trouwdag met een origineel cadeau. Waarmee kan ik hem verrassen? Wat is  leuk om te geven? Ooit heeft een collega mij eens verteld dat er een stappenplan of vragenlijst bestaat die je helpt om het perfecte cadeau te vinden voor iemand. In mijn geval dus een cadeau voor hem.

hoe vind je het perfecte cadeau voor hem mamameteenblog.nl

Ja, dat stappenplan vond ik echt super interessant om te horen. Ik ben soms uren bezig om iets te verzinnen. Of ik ben aan het dwalen door de stad in de hoop dat ik spontaan tegen een cadeau aanloop. Helemaal voor mijn lief, want cadeaus voor mannen vind ik echt heel lastig.

Voor het kopen van een perfect overhemd voor je lief staan hier nog een paar tips.

Ik moest het even opzoeken maar hieronder heb ik het stappenplan opgeschreven. Belangrijk bij dit stappenplan is om de antwoorden bij elke vraag op te schrijven, zo zie je vanzelf de mogelijkheden ontstaan voor het perfecte cadeau voor mannen. En mijn ervaring is dat daar toch echt iets leuks uit komt.

Het stappenplan voor het perfecte cadeau

  • Bepaal het budget
  • Bepaal de gelegenheid waarvoor je het cadeau wilt kopen (hoeveel betekenis heeft het cadeau nodig? Is het een cadeau dat zijn waarde moet blijven behouden of juist een cadeau die grappig bedoelt is?)
  • Wat voor persoonlijkheid heeft degene voor wie je het cadeau koopt ( denk aan een praktische of een romatische persoonlijkheid)
  • In welke omstandigheden verkeerd de persoon op het moment. Denk aan een nieuwe baan, een komende vakantie of een nieuw huis.
  • Heeft de persoon een bepaalde interesse of hobby?

Het perfecte cadeau voor hem

En? Heb je het perfecte cadeau voor hem gevonden? Het stappenplan is geen wondermiddel, maar het heeft mij wel al een aantal keer uit de brand geholpen. Mocht je toch nog het gevoel hebben dat je nog niet de perfecte cadeaus voor mannen hebt gevonden dan vind je vast iets leuks bij Radbag.nl.

De cadeauvinder

In deze webshop zit ook een fijn stappenplan: de cadeauvinder. Hier kun je aan de hand van een keuzemenu de voorkeuren instellen, met als uitkomst een aantal leuke en originele mogelijkheden voor een cadeau. Ook hebben ze een top50 cadeaulijst voor mannen en nog veel meer. Het wordt heel lastig om hier niet iets leuks te vinden.

En het meest ideale is nog wel dat je hier de deur niet voor uithoeft.

Mocht je nog inspiratie nodig hebben voor het inpakken van het cadeau voor hem dan is dit filmpje zeker een aanrader! Ik vind hem erg leuk!

Hoe vind jij het ideale cadeau voor je lief?

Dit artikel bevat afbeeldingen van Shutterstock.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
De blogger en de blog salamistink mamameteenblog
De blogger en de blog: Salamistinkt.nl

In de rubriek dit keer Jacqueline en haar blog Salamistinkt.nl. Een voor mij nogal bijzondere naam, die zeker nieuwsgierig maakt....

Sluiten