Limango, shoppen voor mama`s (to be)!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 26 juni 2023 by Barbara

Limango, shoppen voor mama`s (to be). Hier kun je met een gerust hart urenlang online shoppen. Met het grote assortiment aan o.a. mode, schoenen, accessoires en speelgoed biedt Limango alles wat een mama (to be) en haar gezin nodig heeft. En online shoppen heeft mijn voorkeur sinds ik in de kleine kinderen ben beland. Een webwinkel om te onthouden dus.

limango, shoppen voor mama's (to be) mamameteenblog.nl

Meer over Limango

Wat Limango zelf vertelt: Opgericht in 2007 in het Zuid Duitse München is Limango inmiddels Europa’s grootste online shop voor de gehele familie. Sinds 2011 ook in Nederland actief. Het doel van Limango is om moeders iedere dag te verrassen met het aanbod. Hierbij staan de kwaliteit en goede prijzen voorop. Elke dag starten er nieuwe acties van topmerken voor zowel jou als ook voor de rest van je gezin. Of je nu een aanstaande mama bent of al kinderen hebt die naar school gaan, bij deze webwinkel vindt elke mama wat zij zoekt.

Veel topmerken

En ik moet zeggen dat ik veel bekende (top-)merken zie voorbijkomen, want veel hebben inmiddels hun weg gevonden naar Limango en deze komen dan ook regelmatig terug in het aanbod. Maar wat ik zelf erg leuk vind zijn de nieuwe of kleine merken, die ik anders nooit had ontdekt. Maar door de variatie in het aanbod kan ik altijd wel iets vinden, voor mijzelf of de kinderen.

Imps & Elfs

Ze hebben regelmatig leuke nieuwe acties online met tot wel 70% korting. Binnenkort start één van mijn favoriete kinderkledingmerken met een actie, namelijk Imps & Elfs, maar ook Nord Blanc komt eraan. Superleuk, toch? Snel kijken, dus.

Plaats een reactie