Winkelen bij Adam.nl voor een stropdas

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 27 april 2023 by Barbara

Lang lang geleden, in lang vervlogen tijden vond ik het heerlijk om met mijn lief naar de stad te gaan en daar heerlijk te gaan winkelen. Maar sinds er kinderen zijn, is mijn shopgedrag enorm veranderd. Het is niet dat ik niet meer van shoppen houd, natuurlijk blijf ik dat leuk vinden. Maar niet meer uren lekker slenteren door de stad. Lekker een beetje kijken voor mijn lief en een beetje kijken voor moi. Nee, die gouden dagen zijn voorbij. Ik heb nu kinderen. DRIE kinderen. Die allemaal willen kijken (lees: kopen) voor hen! En die na een half uur al flink gaan jengelen als het te lang gaat duren. Nee, dan is deze moeder blij met de uitvinding van het internet. Hier kun je heerlijk slenteren tussen al die webwinkels  met mooie kleren voor hem en mooie kleren voor mijzelf zonder die jengelende kinderen. Hoppen van winkel naar winkel helemaal in je up. Kinderen? Nope. Die liggen op bed of zitten op school.

stropdas adams.nl mamameteenblog

Slenteren op het internet bij Adam.nl

Dus lekker winkelen op het internet. En bij dat slenteren kom je nog wel eens een verrassend leuke webwinkel tegen. Dit keer voor mijn lief, meneer B. De mooie webwinkel Adam.nl heeft zo heel wat moois aan kleding voor heren, met mooie merken ook. Opvallend vond ik hier de stropdassen. Een accessoire dat men niet zo snel koopt bij een webwinkel. Tenslotte koop je dit item ter aanvulling van een set, zoals bij een mooi pak.

stropdassen adams.nl mamameteenblog

Maar de stropdas is een niet te onderschatten accessoire. Het kan de stijl van het hele outfit bepalen. Hier bij Adam.nl zag ik veel mooie stropdassen. En daar ik weet dat meneer B stropdassen draagt, maar nog wel eens moppert dat hij niet genoeg keus heeft, lijkt het een goed idee om deze te gaan aanvullen met een paar mooie exemplaren.

De drie stropdassen die we binnenkregen zijn helemaal naar wens van mijn lief. Het zijn geen statement accessoires, zoals je ze wel een eens voorbij ziet komen, maar klassieke, stijlvolle dassen die goed te combineren zijn met veel verschillende kleuren overhemd. Hoe fijn is dat!

tissot horloge.nl review mamameteenblog

Ook een mooie herenaccessoire: De Tissot Everytime, lees de review

 

De kunst van het knopen van een stropdas.

Een stropdas knopen kan voor een beginneling even lastig zijn, maar als leek en ook als vrouw die geen stropdassen draagt, is het mij meer dan duidelijk dat dit een kwestie is van de juiste knoop vinden en die dan oefenen.

Voor de liefhebbers heb ik hier nog een YouTube filmpje.

Doe jij wel eens kleding online winkelen voor je lief?

1 gedachte over “Winkelen bij Adam.nl voor een stropdas”

Plaats een reactie