Review Horloge Tissot Everytime

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 30 april 2023 by Barbara

Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. Behalve aan de pols van Meneer B, daar tikt het altijd prima. Met een lichte voorkeur voor mooie klokjes aan de pols, vond meneer B het niet heel erg om een klokje uit te zoeken op Horloge.nl. Maar er is zoveel keus. Hoe vind je een horloge van jou smaak? Wat is belangrijk om op te letten bij het kopen van een horloge? En hoe kan Horloge.nl jou daarbij helpen?

Review Horloge Tissot Everytime mamameteenblog.nl

Welk Horloge kun je kopen?

Sommige mensen hebben bij het kopen van een bepaald product al een beeld voor ogen, ander hebben wel een idee, maar weten nog niet goed hoe dit eruit gaat zien. Wanneer je een cadeautje wilt kopen voor iemand die je dierbaar is, is dat nog best moeilijk. Zo ook met horloges, dit is een persoonlijk cadeau en dan kan het lastig zijn om dat ene perfecte exemplaar te vinden tussen al dat moois. Zelfs wanneer het cadeau voor jezelf is. Hoe fijn is de horlogezoeker van Horloge.nl. Hier kun je al je voorkeuren en wensen invullen en dan krijg je een mooi overzicht voorgeschoteld. Handig!

Welke wensen zijn er?

Na het invullen van de horlogezoeker viel de keus hier op een klassiek en tijdloos klokje van het merk Tissot. Met een leren bandje en een zwitsers uurwerk als voorkeur valt het helemaal in de smaak van meneer B, Een Tissot Everytime. In de zoeker heb je veel verschillende wensen die je kunt invullen zoals de prijs, de kleur van zo’n beetje alles van het horloge, materiaal van het bandje enz.

Het bestelproces

Tijdens het bestelproces kun je zien wat de levertijd is en is het mogelijk om zelfs al dezelfde dag je bestelling te ontvangen, afhankelijk van het tijdstip van het bestellen en de beschikbaarheid van het product. Ook kun je tijdens de bestelling  kiezen voor de optie van het gratis inpakken in cadeaupapier van je keuze. Helaas heb ik geen foto van de mooie verpakking die wij hebben ontvangen, daar mijn lieve peuter dit zich direct eigen heeft gemaakt, met desastreuze gevolgen. Maar geloof me als ik zeg dat ik zelden zo’n luxe verpakking heb gezien.

Heel prettig om te weten dat de bestelling bij een besteding van 50 euro of meer gratis wordt verzonden. En dat retournering ook gratis kan, binnen 30 dagen. De betaling is via Ideal, dit heeft persoonlijk altijd mijn voorkeur, maar je kunt ook betalen via je creditkaart of het direct overmaken.

Het horloge: De Tissot

Ik kan niet anders zeggen dat het horloge goed bevalt. Ik zie met regelmaat dit horloge voorbijkomen aan de arm van mijn lief. In het begin was het bandje wat stroef, maar dit is vrij snel versoepeld door het horloge te dragen. Door het klassieke model is het ook mooi om te combineren bij zowel een zakelijke outfit of een casual outfit.

Kortom

Een fijn horloge besteld bij een zeer klantvriendelijke webwinkel.

Welk Horloge heeft jouw voorkeur?

Ook interessant om te lezen

Bol AlgemeenBol Algemeen

Plaats een reactie