Review van Vichy Normaderm Phytosolution

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Inhoud

Vanaf mijn puberteit heb ik al een onrustige huid, met vlagen zelfs heel onrustig. En ondanks dat ik de veertig ben gepasseerd, blijft die onrust op mijn huid. Vlekjes, pukkeltjes, puistjes ik ken ze allemaal, in alle soorten en maten. Rond mijn dertigste was het zo erg dat ik soms niet eens naar buiten durfde. Ook bij alle drie de zwangerschappen was het feest op mijn huid. Je zou kennen zeggen dat ik er ondertussen wel wat gewend aan ben. Ik heb al zoveel geprobeerd en ken al zoveel trucjes dat er ook een soort berusting is ontstaan. Toch vind ik het fijn om af en toe iets nieuws te proberen. Zo ook de nieuwe lijn van Vichy, de Normaderm Phytosolution met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

review vichy phytosolution mamameteenblog.nl

De laatste tijd merk ik dat er veel aan het veranderen is met mijn huid. Het word weer iets onrustiger. Dus toen ik de nieuwe lijn van Vichy mocht proberen en de producten toegestuurd kreeg werd ik meteen enthousiast. Misschien is dit het middel waar mijn huid blij van wordt.

Review Vichy Phytosolution

Wat is de nieuwe lijn van Vichy Normaderm Phytosolution?

Vichy heeft een aantal nieuwe verzorgingsproducten geïntroduceerd die onvolkomenheden minimaliseert en de zorgt voor een zichtbaar zuiverdere huid. Het toegestuurde setje bestaat uit een reinigingsgel die de huid diep reinigt en een dagcrème die 24 uur hydrateert.

Het doel:
– Het pakt imperfecties aan door de huid te zuiveren en littekens te corrigeren.
– De crème hydrateert 24 uur, reguleert talg en vermindert de zichtbaarheid van poriën.

Vichy Normaderm Phytosolution double-correction daily care

De dagcrème is een hele lichte textuur en prettig om aan te brengen, je hebt maar een klein beetje nodig. Het pakt de onrustige huid aan door puistjes, mee-eters en vergrootte poriën aan te pakken. Daarnaast reguleert het de huid door overtallig talg aan te pakken, de huid te hydrateren en de textuur gelijkmatiger te maken. De ingrediënten zijn ook (juist) geschikt voor de gevoelige huid.

Mijn ervaring: Het is een heel fijne fluid om aan te brengen op je huid, je hebt maar weinig nodig. Het ruikt ook niet te sterk. Je smeert het makkelijk uit en het trekt ook snel in de huid. Na de eerste dagen gebruik merkte ik direct een zachtere huid. Mijn huid is erg gevoelig, maar ik ben echt verrast over de resultaten en heb nog geen vervelende huidreacties ervaren.

De ingrediënten staan helaas niet op het flesje, dus ik moest even zoeken op het internet, maar de belangrijkste bestanddelen staan hieronder.

De hoofdingrediënten:
2% salicylzuur; 2% Phyco-saccharide; 60% Vichy Mineralizing Thermal Water;
0,2% hyaluronzuur.

Je gebruikt de fluid 2x daags, in de ochtend en de avond na dat je gezicht hebt gereinigd met de reinigingsgel.

De online prijs is ongeveer 15 euro per flesje van 50 ml.

Vichy Normaderm Phytosolution Gel purifiant intense

De nieuwe reinigsgel is gericht op de vettige en acne gevoelige huid. Het schuimt lichtjes en is makkelijk aan te brengen op je gezicht. Je hebt maar een klein beetje nodig en voelt niet onprettig op de huid en spoelt de gel er ook weer makkelijk af. Ik vond na het gebruik mijn huid schoner voelen, maar ook rustiger uitzien.

De ingrediënten staan ook hier niet op het flesje, maar na even googelen ook weer gevonden.

De ingrediënten

Aqua /water, cocobetaine, propaandiol, peg-120 methylglucose dioleaat, natriumchloride, natriumcococalciumglycinaat, dipropyleenglycol, zinkgluconaat, salicylzuur, bifidaferment lysaat, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, fenoxyethanol, kopergluconaat, caprylylglylglycol, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum / geur.

Je gebruikt de gel 2 maal daags in de ochtend en avond. Maar let op, je mag dit absoluut niet in je oog krijgen, dus ik heb eerst met een milde reiniging mijn make-up verwijdert en daarna pas de gel gebruikt.

De gel is online verkrijgbaar voor ongeveer 14 euro verkrijgbaar voor een flesje van 200 ml.

Eindconclusie

Ik heb de producten van Vichy nu ongeveer een week gebruikt. Om een maximaal resultaat te behalen is het verstandig om de producten zeker een maand gebruiken. Mijn ervaring zal ik tegen die tijd toevoegen, zodat ik je kan vertellen of dit product mijn huid echt doet opknappen. Maar tot nu toe ben ik aangenaam verrast. Na de eerste dagen gebruik merkte ik direct een zachtere huid. Mijn huid is erg gevoelig, maar ik heb nog geen vervelende huidreacties ervaren. Mijn huid is zeker rustiger ondanks de periode van de maand die precies in de deze week viel.

Ben jij al bekend met deze lijn van Vichy en/of wil je er meer over weten over deze producten? Neem dan eens een kijkje op de website van Vichy.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor fijne duurzame tips en inspiratie!

Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Plaats een reactie

Ook deze site gebruikt cookies voor een prettig gebruik.