vichy normaderm phytosolution mamameteenblog.nl

Review van Vichy Normaderm Phytosolution

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

huidVanaf mijn puberteit heb ik al een onrustige huid, met vlagen zelfs heel onrustig. En ondanks dat ik de veertig ben gepasseerd, blijft die onrust op mijn huid. Vlekjes, pukkeltjes, puistjes ik ken ze allemaal, in alle soorten en maten. Rond mijn dertigste was het zo erg dat ik soms niet eens naar buiten durfde. Ook bij alle drie de zwangerschappen was het feest op mijn huid. Je zou kennen zeggen dat ik er ondertussen wel wat gewend aan ben. Ik heb al zoveel geprobeerd en ken al zoveel trucjes dat er ook een soort berusting is ontstaan. Toch vind ik het fijn om af en toe iets nieuws te proberen. Zo ook de nieuwe lijn van Vichy, de Normaderm Phytosolution met ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

review vichy phytosolution mamameteenblog.nl

De laatste tijd merk ik dat er veel aan het veranderen is met mijn huid. Het word weer iets onrustiger. Dus toen ik de nieuwe lijn van Vichy mocht proberen en de producten toegestuurd kreeg werd ik meteen enthousiast. Misschien is dit het middel waar mijn huid blij van wordt.

Review Vichy Phytosolution

Wat is de nieuwe lijn van Vichy Normaderm Phytosolution?

Vichy heeft een aantal nieuwe verzorgingsproducten geïntroduceerd die onvolkomenheden minimaliseert en de zorgt voor een zichtbaar zuiverdere huid. Het toegestuurde setje bestaat uit een reinigingsgel die de huid diep reinigt en een dagcrème die 24 uur hydrateert.

Het doel:
– Het pakt imperfecties aan door de huid te zuiveren en littekens te corrigeren.
– De crème hydrateert 24 uur, reguleert talg en vermindert de zichtbaarheid van poriën.

Vichy Normaderm Phytosolution double-correction daily care

De dagcrème is een hele lichte textuur en prettig om aan te brengen, je hebt maar een klein beetje nodig. Het pakt de onrustige huid aan door puistjes, mee-eters en vergrootte poriën aan te pakken. Daarnaast reguleert het de huid door overtallig talg aan te pakken, de huid te hydrateren en de textuur gelijkmatiger te maken. De ingrediënten zijn ook (juist) geschikt voor de gevoelige huid.

Mijn ervaring: Het is een heel fijne fluid om aan te brengen op je huid, je hebt maar weinig nodig. Het ruikt ook niet te sterk. Je smeert het makkelijk uit en het trekt ook snel in de huid. Na de eerste dagen gebruik merkte ik direct een zachtere huid. Mijn huid is erg gevoelig, maar ik ben echt verrast over de resultaten en heb nog geen vervelende huidreacties ervaren.

De ingrediënten staan helaas niet op het flesje, dus ik moest even zoeken op het internet, maar de belangrijkste bestanddelen staan hieronder.

De hoofdingrediënten:
2% salicylzuur; 2% Phyco-saccharide; 60% Vichy Mineralizing Thermal Water;
0,2% hyaluronzuur.

Je gebruikt de fluid 2x daags, in de ochtend en de avond na dat je gezicht hebt gereinigd met de reinigingsgel.

De online prijs is ongeveer 15 euro per flesje van 50 ml.

Vichy Normaderm Phytosolution Gel purifiant intense

De nieuwe reinigsgel is gericht op de vettige en acne gevoelige huid. Het schuimt lichtjes en is makkelijk aan te brengen op je gezicht. Je hebt maar een klein beetje nodig en voelt niet onprettig op de huid en spoelt de gel er ook weer makkelijk af. Ik vond na het gebruik mijn huid schoner voelen, maar ook rustiger uitzien.

De ingrediënten staan ook hier niet op het flesje, maar na even googelen ook weer gevonden.

De ingrediënten

Aqua /water, cocobetaine, propaandiol, peg-120 methylglucose dioleaat, natriumchloride, natriumcococalciumglycinaat, dipropyleenglycol, zinkgluconaat, salicylzuur, bifidaferment lysaat, natriumhydroxide, natriumbenzoaat, fenoxyethanol, kopergluconaat, caprylylglylglycol, tetranatriumglutamaatdiacetaat, parfum / geur.

Je gebruikt de gel 2 maal daags in de ochtend en avond. Maar let op, je mag dit absoluut niet in je oog krijgen, dus ik heb eerst met een milde reiniging mijn make-up verwijdert en daarna pas de gel gebruikt.

De gel is online verkrijgbaar voor ongeveer 14 euro verkrijgbaar voor een flesje van 200 ml.

Eindconclusie

Ik heb de producten van Vichy nu ongeveer een week gebruikt. Om een maximaal resultaat te behalen is het verstandig om de producten zeker een maand gebruiken. Mijn ervaring zal ik tegen die tijd toevoegen, zodat ik je kan vertellen of dit product mijn huid echt doet opknappen. Maar tot nu toe ben ik aangenaam verrast. Na de eerste dagen gebruik merkte ik direct een zachtere huid. Mijn huid is erg gevoelig, maar ik heb nog geen vervelende huidreacties ervaren. Mijn huid is zeker rustiger ondanks de periode van de maand die precies in de deze week viel.

Ben jij al bekend met deze lijn van Vichy en/ of wil je er meer over weten over deze producten? Neem dan eens een kijkje op de website van Vichy.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
eindexamen tips mamameteenblog.nl
Het eindexamen is begonnen, hoe help je je kind deze weken door?

Het is zover, de lichting eindexamenkandidaten van 2018-2019 moet de aankomende weken gaan pieken. Zit jouw zoon of dochter daar...

Sluiten