Review Superbox.nl | Het zeer voordelige boodschappenpakket

Last Updated on 7 december 2021 by Barbara

Een bescheiden berichtje ontving ik in de mailbox van iemand die vroeg of ik al bekend was met de Family Superbox.nl. Nee, dat kende ik nog niet, was mijn antwoord. Het antwoord verbaasde me een beetje, de superbox.nl is een boodschappenpakket t.w.v. € 200 voor maar € 19,95. Zou je het willen proberen en over je ervaring willen schrijven?, was de daarop volgende vraag.
Dat klinkt niet gek. Prima, was mijn antwoord, ik ben heel benieuwd.

review-family-superbox-mamameteenblog.nl_

Binnen twee weken stond de postbode met een flinke doos vol produkten, de superbox.nl, voor mijn deur. En voor ik het wist stonden er 3 nieuwsgierige aapjes (mijn kids) boven de doos te kijken wat er allemaal inzat. Ik moet bekennen dat ik net zo nieuwsgierig was. Is dit echt een manier om goedkoop aan je boodschappen te komen?

Wat zit er in de Family Superbox.nl?

In de box zitten 25 produkten met een aantal vouchers die samen een waarde hebben van ruim 200 euro. Er zitten leuke produkten tussen die leuk zijn om te proberen. Denk bijvoorbeeld aan een pak Lassie Toverrijst, een tweetal doosjes pickwick thee of een lekkere reep chocola van Verkade.

Veel voor weinig?

Het motto van de Family Superbox is: Veel voor weinig! En de gedachte erachter is om voor een klein bedrag eens kennis te maken met een aantal nieuwe merken en produkten voor maar €19,95.

En door de verscheidenheid aan produkten is er voor iedereen in een gezinsverband wat leuks te vinden.

Hoe het werkt

Via de website is het eenvoudig om de superbox te bestellen. De bezorgkosten zijn gratis en er is geen abonnement aan verbonden. Het is ook duidelijk wat je krijgt, want de produkten die je ontvangt staan op de site vermeld en ook de merken die meewerken staan duidelijk genoemd.

Bij de produkten zijn er ook verscheidene kortingsbonnen en flyers toegevoegd. De flyers zijn promotiemateriaal om te informeren over de vrij nieuwe produkten.

De kortingsbonnen zijn leuk, maar voor mij persoonlijk geen succes. Zo zit er een hele gave make-up bon in van Make-up studio voor een workshop voor 2 personen ter waarde van 59 euro. Deze voucher kun je maar op een paar plekken verzilveren, waarvan 1 in Nederland namelijk in Amsterdam. Helaas kom ik daar bijna nooit en is dit voor mij een geval van jammer. Ook de Lookx cosmetica kortingsbon van 25 euro was maar houdbaar tot 1 oktober 2019 en ik ontving de box pas op 7 oktober. Ook hier een gevalletje van jammer.

Mijn persoonlijke ervaring

Zoals hierboven genoemd vond ik de vouchers niet echt een succes. Maar verder vind ik de produkten leuk om te ontvangen. Veel produkten heb ik dan ook met veel plezier gebruikt zoals de Anta flu honing keelsnoepjes en de heerlijke HuGoNuts voor in mijn Yoghurt of Skyr in de ochtend.

Ik vind het pakket echt leuk om te ontvangen, zeker voor die prijs. Maar zie het niet als een vervanging voor een pakket voor je wekelijkse boodschappen. Het is een pakket zoals de website zegt: een manier om leuke en nieuwe produkten te proberen voor weinig geld.

Was jij al bekend met deze Family Superbox?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Plaats een reactie