manieren gratis producten mamameteenblog.nl

De 6 manieren om te profiteren van gratis producten

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Noem me een koopjesjager of zelfs een vrek, maar ik geniet er enorm van als ik van de supermarkt of drogist thuis kom met een tas vol boodschappen voor heel weinig geld of gratis producten. Ik doe erg bewust boodschappen en gooi zeker niet zomaar alles wat ik lekker of leuk vind in mijn mandje. A-merken koop ik nooit voor de volle verkoopprijs. Ik probeer altijd te winkelen bij de winkels die minimaal een 1+1 gratis aanbieding hebben en anders loop ik door naar een andere winkel die mij wél die korting geeft. Waarom zou je het volle pond betalen, terwijl elders het tweede product gratis is?

gratis-producten-mamameteenblog.nl_

Naast dat ik altijd de reclamefoldertjes lees, zijn er nog meer manieren waarop ik producten gratis weet te bemachtigen. Dit heb ik geleerd in de periode dat wij als gezin wat zuiniger moesten omgaan met ons huishoudpotje. Als je wat krapper bij kas zit, is het echt een sport om zoveel mogelijk geld te besparen. Dan blijft er namelijk wat geld over voor de leuke dingen in het leven of om zelfs wat te sparen. Omdat ik toen zo vaak gratis producten wist te scoren, werd het zowaar een hobby van me. Ik heb de 6 beste manieren om gratis producten te krijgen op een rijtje gezet, zodat ook jij kunt profiteren van de beste deals.

Gratis producten om te testen


Word testpersoon voor verschillende bedrijven en je krijgt vaak pakketten thuisgestuurd met gratis producten. Soms krijg ik een hele doos met 20 zakjes kruidenmixen of 10 repen luxe chocolade om uit te delen aan vrienden of familie. Er zijn ook testen & houden campagnes. Je moet dan een beetje geluk hebben, maar als je uitgekozen wordt mag je het product gratis houden. Zo heb ik al een Philips Airfryer getest waar ik nu nog steeds wekelijks mijn vetarme frietjes in bak. Helemaal voor niks! Bij Testnugratis.nl vind je een overzicht van alle producten die je kunt testen, proberen én houden.

Via de supermarkt

Naast de gebruikelijke 1+1 aanbiedingen uit de folders, kun je ook op andere manieren gratis producten krijgen bij supermarkten. Wist je dat je bij Albert Heijn een account kunt aanmaken en je dan persoonlijke bonusaanbiedingen toegestuurd krijgt? Naast die aanbiedingen krijg je soms een e-mail met het aanbod om een artikel helemaal gratis af te halen! Zo heb ik al gratis wasmiddel, snoepjes en frisdrank gekregen van Albert Heijn. Bij de Jumbo kun je ook je eten en drinken gratis krijgen. Is het artikel over de datum? Of staat de houdbaarheidsdatum van vandaag op de verpakking? Meld het dan bij de kassa en je krijgt hetzelfde product dat wél vers is gratis mee naar huis. En, als je een beetje geluk hebt, ben je bij de kassa de 4e wachtende in de rij en krijg je zomaar al jouw boodschappen gratis! Goed timen kan trouwens ook, maar is wel lastiger 🙂

Cashback acties

Cashback of geld-terug acties zijn vaak erg interessant. Je moet er meestal even naar op zoek, maar als je meerdere acties combineert, kun je veel geld besparen. Er zijn verschillende websites die jou het aankoopbedrag terug storten als je het bonnetje naar ze opstuurt. Scoupy heeft iedere week nieuwe cashback acties. Ze hebben zelfs een app waarmee je op de hoogte blijft en de foto’s van de kassabon kunt uploaden.

Proefmonsters en samples

Wanneer er een nieuw product op de markt komt, wil de verkoper graag het nieuwe product onder de aandacht brengen bij de consument. Door gratis proefmonsters weg te geven lukt dat vaak prima. En daar profiteer jij van. Hoe leuk is het als er weer een dikke envelop of een pakje in je brievenbus ligt waar een gratis sample in zit? Vaak gaat het om verzorgingsproducten, zoals dagcrème, shampoo of douchegel. Maar ook snoepjes, diervoeding en andere houdbare producten zijn vaak als proefpakketjes aan te vragen. Check een handig overzicht van de meest recente proefmonsters en samples op gratis proefmonsters.

Facebook groepen

Word lid van één van de vele Facebook groepen waar de beste aanbiedingen worden gedeeld. Als je deelneemt aan een actieve groep met veel leden, worden er iedere dag genoeg berichten geplaatst van mede-koopjesjagers. Zo hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar de hoogste korting bij (online) winkels en supermarkten. Zoek binnen Facebook op de term: ‘gratis producten’ of ‘koopjesjagers’ en meld je aan bij de groep. Vaak duurt het even voordat je toegang krijgt, aangezien de beheerder van de groep jou moet goedkeuren.

Begin zelf een blog

Als je alleen als doel hebt om artikelen gratis thuis gestuurd te krijgen, is dit misschien een omslachtige manier. Het kost namelijk best veel tijd en energie om een blog te starten en te onderhouden. Maar leuk is het wel en misschien heb je wel een nieuwe hobby gevonden die jou, naast gratis cadeautjes, ook veel plezier en voldoening oplevert. Wanneer je een goed lopend blog (of een actief Instagram account) hebt met veel trouwe bezoekers  kan het zomaar gebeuren dat producenten jou gaan benaderen om hun producten te testen en reviewen.

Wees dus creatief en zoek meerdere manieren om jouw gratis producten te krijgen. Houd de verschillende website in de gaten, schrijf je in voor relevante  nieuwsbrieven en check social media met regelmaat. Voor je het weet, ligt jouw halve koelkast en voorraadkast vol met gratis producten!

Afbeelding: Shutterstock/ ESB Professional

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
zweten en zweetgeur mamameteenblog.nl

Zweten is goed | Maar wat is het en wat doe je tegen de zweetgeur?

Afgelopen dagen zat ik zit thuis met een fikse keelontsteking. Voor wie dat nog nooit heeft gehad, dat betekent: dikke keel, pijn bij het slikken, opgezette klieren, lamlendig gevoel en koorts. En vooral de koorts brak me op. Het continue wisselen tussen warm en koud en het uitbreken van zweet vond ik lastiger dan die

Lees verder »
waarom educatief speelgoed mamameteenblog.nl

Educatief speelgoed: Waarom de keuze zo belangrijk is!

Speelgoed, je kunt er deze tijd van het jaar niet omheen! Wordt je er al een beetje gek van? De brievenbus zit vol met speelgoedfolders, de televisie draait overuren met hun speelgoedreclames en je kinderen jengelen vragen om speelgoed. Yep, het is weer die tijd van het jaar. Speelgoed is niet verkeerd. Iedereen weet dat

Lees verder »
Invlechten haar tutorials mamameteenblog.nl

Invlechten haar | De beste tutorials op Youtube

Mijn dochters en hun haren. Dat is hier best wel een dingetje in huis. Vanaf het allereerste begin mocht ik er nooit zoveel aanzitten. Haartjes kammen, schattig staartje in of invlechten haar, vergeet het maar. Een enkel keertje mocht ik eraan zitten, maar dan was een eventueel staartje er ook binnen 10 minuten weer uit.

Lees verder »
reden vloerkleed mamameteenblog.nl

Waarom zou je kiezen voor een vloerkleed in je woonkamer?

Het is geen grapje, maar ik denk dat manlief 5 jaar heeft moeten wennen aan het idee van een vloerkleed in ons huis. DE reden: geen idee, oud bollige uitstraling misschien of geen idee wat de voordelen konden zijn voor een vloerkleed? Het was voor mij echt geduld oefenen, maar ook goed voor mij om

Lees verder »
alternatieven marktplaats mamameteenblog.nl

De 7 beste websites om je spullen te verkopen!

We zijn alweer ruim een jaar terug uit Suriname, wat zeg ik, alweer anderhalf jaar. En we zijn druk met de voorbereidingen om terug te gaan naar Suriname. Dit keer voor 2 jaar. We willen ons huis verhuren voor die tijd en proberen nu in hoog tempo ons huis verhuur klaar te krijgen. Daarnaast is

Lees verder »

2 gedachten over “De 6 manieren om te profiteren van gratis producten”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
eettafel gezin mamameteenblog.nl
De waarde van onze eettafel in ons gezin

Met een zucht klap ik mijn laptop dicht aan de eettafel. Het is zo'n dag. Ik zit helemaal vast in...

Sluiten