Gocustomized review telefoonhoesje mamameteenblog.nl

Review | Telefoonhoesje van Gocustomized

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Na aanleiding van mijn verhaal over ideale telefoonhoesjes een tijdje terug, kreeg ik aardig wat respons uit de wereld van de telefoonaccessoires. Het verhaal was bekend en er werd behoorlijk wat meegeleefd, geklaagd en ja er was ook wat gehuil. Het lag namelijk niet aan de winkels die de hoesjes verkochten. Nee het lag aan de smartphones en aan de mama’s (of wel aan mij). En dat konden ze bewijzen ook. 

Wacht. 

Ik dacht dat jullie met me meehuilden, klaagden en jammerden. 

Ja tuurlijk is het jammer, mevrouw de mama, en vervelend en verdrietig etc, maar hoe blij we ook zijn dat u bent vergroeid met u smartphone, u blijft zelf verantwoordelijk wat u ermee doet. 

Daarbij is geen enkel denkbaar hoesje bestand tegen sabbelende kinderen. 

Dus.

Ondertussen sabbelen mijn kinderen niet meer op de telefoon, maar gamen ze erop of ermee. Dus dat tijdelijke probleem is voor mij verholpen.

Ook de nieuwe versie Smartphone Samsung S8 is nu stof- en waterdicht. Blijft alleen de bescherming van het beeldscherm over.

Laat daar nu een heel mooi hoesje voor zijn. Ik en mijn ondertussen alweer een half jaar oude smartphone met reeds gerepareerd beeldscherm (don’t ask) zijn enorm gelukkig met ons telefoonhoesje van GoCustomized.

Zelf te stylen telefoonhoesjes

Via deze site kun je een telefoonhoesjes, tablethoezen, t-shirts en nog veel meer accessoires helemaal stijlen naar eigen look en feel. Met eigen afbeeldingen, kleuren, teksten en effecten is het helemaal jouw persoonlijke item.

Ik moet zeggen dat het moeilijkste van het hele proces was dat ik moest bepalen welke foto ik ging gebruiken voor mijn telefoonhoesje. Verder was het gebruiksgemak zeer hoog.

Binnen 2 dagen lag het hoesje in de brievenbus in een stevige verpakking. De kwaliteit van het telefoonhoesje is echt goed. Nu, na 2 weken in en uit mijn tas blijft hij mooi, geen krasjes of vieze plakkerige vingers erop. Ook de foto is mooi afgedrukt en vervaagt niet. 

In plaats van dat ik nu zucht over mijn hoesje ben ik er blij mee, laat ik hem trots zien en glimlach ik hard wanneer ik een complimentje krijg. 

Case closed.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

1 gedachte over “Review | Telefoonhoesje van Gocustomized”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
3 hotspots suriname mamameteenblog.nl
Hotspots met kinderen in Suriname

Tijdens onze reis in Suriname hebben we ontzettend veel gedaan en gezien. Maar welke 3 hotspots zou ik jou aanraden...

Sluiten