Review | Telefoonhoesje van Gocustomized

Last Updated on 10 december 2021 by Barbara

Naar aanleiding van mijn verhaal over het ideale telefoonhoesje een tijdje terug, kreeg ik aardig wat reactie uit de wereld van de telefoonaccessoires. Het verhaal was bekend en er werd behoorlijk wat meegeleefd, geklaagd en ja er was ook wat gehuil. Het lag namelijk niet aan de winkels die de hoesjes verkochten. Nee het lag aan de smartphones en aan de mama’s (of wel aan mij). En dat konden ze bewijzen ook. 

Wacht. 

Ik dacht dat jullie met me meehuilden, klaagden en jammerden. 

Ja tuurlijk is het jammer, mevrouw de mama, en vervelend en verdrietig etc, maar hoe blij we ook zijn dat u bent vergroeid met u smartphone, u blijft zelf verantwoordelijk wat u ermee doet. 

Daarbij is geen enkel denkbaar hoesje bestand tegen sabbelende kinderen. 

Dus.

Ondertussen sabbelen mijn kinderen niet meer op de telefoon, maar gamen ze erop of ermee. Dus dat tijdelijke probleem is voor mij verholpen.

Ook de nieuwe versie Smartphone Samsung S8 is nu stof- en waterdicht. Blijft alleen de bescherming van het beeldscherm over.

Laat daar nu een heel mooi hoesje voor zijn. Ik en mijn ondertussen alweer een half jaar oude smartphone met al gerepareerd beeldscherm (don’t ask) zijn enorm gelukkig met ons telefoonhoesje van GoCustomized.

Een zelf te stylen telefoonhoesje

Via deze site kun je een telefoonhoesjes, tablethoezen, t-shirts en nog veel meer accessoires helemaal stijlen naar eigen look en feel. Met eigen afbeeldingen, kleuren, teksten en effecten is het helemaal jouw persoonlijke item.

Ik moet zeggen dat het moeilijkste van het hele proces was dat ik moest bepalen welke foto ik ging gebruiken voor mijn telefoonhoesje. Verder was het gebruiksgemak zeer hoog.

Binnen 2 dagen lag het hoesje in de brievenbus in een stevige verpakking. De kwaliteit van het telefoonhoesje is echt goed. Nu, na 2 weken in en uit mijn tas blijft hij mooi, geen krasjes of vieze plakkerige vingers erop. Ook de foto is mooi afgedrukt en vervaagt niet. 

In plaats van dat ik nu zucht over mijn hoesje ben ik er blij mee, laat ik hem trots zien en glimlach ik hard wanneer ik een complimentje krijg. 

Case closed.

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

1 gedachte over “Review | Telefoonhoesje van Gocustomized”

Plaats een reactie