3 hotspots suriname mamameteenblog.nl

Hotspots met kinderen in Suriname

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Tijdens onze reis in Suriname hebben we ontzettend veel gedaan en gezien. Maar welke 3 hotspots zou ik jou aanraden om te bezoeken wanneer je in Suriname bent met kinderen? Vandaag laat ik je onze favoriete hotspots zien.

White Beach Marina Resort

Ongeveer 45 minuten rijden vanaf Paramaribo, ligt dit heerlijke strand aan de Suriname rivier, gemaakt om te relaxen en te genieten van al de mooie natuur om je heen. Behalve zwemmen in de rivier in een speciaal afgezet stuk, kun je ook zwemmen in het pas aangelegde zwembad. Het witte zand en de palmbomen geven je echt een vakantiegevoel.

Je kunt een speciaal plekje onder een rieten afdak huren. Hier kun je heerlijk vertoeven in de schaduw in een hangmat. Ook staat hier een tafel en zijn er zitbanken.

De natuur is echt heel mooi, van overvliegende papegaaien en wegrennende hagedissen, vliegen er ook prachtige vlinders rond en soms zijn er zelfs apen op het terrein.

Je kunt zelf je eten en drinken meenemen, maar je kunt ook een heerlijke maaltijd of een koel drankje bestellen in het restaurant. Daarnaast is er ook een bar en vind je er douches en toiletten. 

Mocht je niet genoeg hebben aan 1 dagje op het witte zand en wil je blijven slapen en de zon zien ondergaan over de rivier, dan kun je ook een overnachting boeken in 1 van de kamers in het hotel op het terrein.

Info:

Het Resort is 7 dagen per week open en de toegangsprijs is omgerekend een paar euro per persoon. Wel zou ik je aanraden om een open hut te huren, omgerekend ongeveer 20 euro voor een hele dag. In het hoogseizoen kun je deze ook vast vooruit reserveren. 

Het parkeren is gratis.

Wij hebben hier echt een heerlijke dag doorgebracht al zwemmend en in onze hangmat gelegen hebben we genoten van het mooie weer, de natuur en al het lekker eten wat we zelf hadden meegenomen. Ook voor de kinderen is het hier overzichtelijk en makkelijk spelen, dus die hebben zich ook echt heerlijk vermaakt! Een plek om nog eens terug te keren. 

Wij vonden het een heerlijk uitje met de kinderen, wat we zeker nog een keer zullen herhalen wanneer we weer terug zijn in Suriname. Paramaribo Zoo

De dierentuin in Paramaribo is voor ons een aangename verrassing geweest. Het is geen grote dierentuin en ook niet superhip, maar er zijn wel veel bijzondere, inheemse diersoorten. Daarnaast is er een hele grote speeltuin, zodat je lekker kunt uitpuffen in de schaduw onder de bomen terwijl je kind lekker kan ravotten in de speeltuin.

De toegang is omgerekend:

  • 0 tot en met 1 jaar: gratis
  • 2 jaar tot en met 12 jaar: 1 euro
  • 13 jaar tot en met 59 jaar: 1,50 euro
  • Parkeerkosten zijn gratis

De openingstijden zijn van 9:00 tot 18:00 uur. 

Wij waren vrij vroeg in de ochtend gegaan, voor de warmte, wat echt heel prettig was. De kinderen hadden aan de hand van een Suriname gids een lijst gemaakt met alle dieren die ze graag wilde zien. Dit maakte het extra leuk om elk dier te zien. Ze hebben het hele lijstje kunnen aanstrepen op de luiaard na, deze hebben we net buiten de dierentuin ontmoet. Een bijzonder verhaal die je op Instagram kunt terugvinden.

Jacana Amazon Welness Resort

Dit zeer luxe resort is echt van alle gemakken voorzien. Het tropische zwembad is zo aangelegd dat het lijkt alsof je je in een paradijs waant. Er is een ondiep badje voor kleine kinderen, maar ook rotswand voor de wat grotere kinderen. In het zwembad is er een bar. Ook is er een klein speeltuintje aangelegd voor de afwisseling. Een fijne hotspot met kinderen.

De relaxte stoelen staan heerlijk rondom het zwembad opgesteld onder een coole parasol. En met een hapje of een drankje besteld bij het restaurant, zijn zowel jij als de kinderen hier niet meer weg te slaan.

Ook hier kun je een nachtje blijven slapen. Het is wel een wat luxer oord, waar ook wat luxere prijzen aan zijn verbonden.

Wij hebben hier een heerlijke, relaxte dag aan het zwembad doorgebracht met de kinderen. 

Entreeprijzen: 17,50 euro per persoon/ kinderen 15,00 euro. (Maar controleer dit nogmaals op de Facebook website, daar de prijzen nog wel eens aangepast kunnen worden.)

Parkeerkosten: gratis

Nog meer leuke hotspots voor Suriname op Takemeto.nl.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
tips houd je schoenen langer mooi en die van je kinderen! mamameteenblog.nl
Met deze tips houd je je schoenen langer mooi en die van je kinderen!

Het seizoen slaat weer om. De dichte schoenen komen weer uit de kast. De laarzen en de sneakers staan daarna weer...

Sluiten