Wil jij ook geen omkijken meer hebben naar jouw reisverzekering?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 22 september 2023 by Barbara

geen omkijken meer hebben naar jouw reisverzekering mamameteenblog.nl

Wanneer je op reis gaat, moet je veel zaken regelen. Je moet zorgen dat je je vervoer van A naar B regelt, dat je genoeg kleding meeneemt zodat je het een tijdje zonder wassen kunt uitzingen, eventueel een visum regelen en uiteraard moet je ook een onderkomen regelen. Het kan gebeuren dat je door al deze zaken vergeet een reisverzekering af te sluiten. Dat kan grote gevolgen hebben. Het is daarom belangrijk om hier even goed voor te gaan zitten. Ben jij iemand die graag last minute op vakantie gaat en dat ook nog meerdere keren per jaar? Dan is een doorlopende reisverzekering Univé wellicht iets voor jou. Met deze verzekering ben je het hele jaar voorzien van een goede reisverzekering en hoef je dus niet per vakantie weer je verzekering op orde te brengen. Benieuwd hoe dit werkt? Wij leggen het je graag uit.

Altijd goed verzekerd

Als je altijd een goede reisverzekering wilt hebben, dan kun je bij Univé een doorlopende verzekering afsluiten. Met deze verzekering kun je vertrekken wanneer je wilt. Kijk wel even goed naar de dekking van je verzekering, reis je binnen Europa, dan is een basisverzekering voldoende, maar trek je naar verre oorden, dan kan het nodig zijn om je verzekering uit te breiden. Wanneer je door de aanvullende opties scrolt, zul je zien dat je met deze pakketten je verzekering helemaal aan jouw wensen kunt aanpassen. Ook bij deze aanvullende verzekeringen kun je kiezen voor een kortlopende optie of de doorlopende verzekering. Wij raden je aan om te zorgen dat je voor de basisverzekering en de aanvullingen dezelfde termijn aan houdt zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Wat mag je van jouw verzekering verwachten?

Wanneer je goed verzekerd op reis gaat, kun je een beroep doen op je verzekering wanneer je met een probleem geconfronteerd wordt. Het kan zijn dat je je niet goed voelt op reis en dat je naar het ziekenhuis moet. Je verzekering kan dan een ambulance voor je regelen. Blijkt dat het beter is om een behandeling in Nederland te ondergaan, dan regelt je verzekering dat je op de juiste manier naar Nederland gerepatrieerd wordt, desnoods met een ambulancevliegtuig. Het kan ook gebeuren dat niet jij, maar een familielid betrokken raakt bij een ongeluk in Nederland waardoor jij zo snel mogelijk terug naar huis moet. Ook dan staat je verzekeraar voor je klaar om te assisteren. Jij kunt naar de noodlijn bellen en er zal zo snel mogelijk een ticket in het vliegtuig terug naar huis worden geboekt. Jij hoeft enkel te zorgen dat je op tijd op het vliegveld bent.

Regel jouw reisverzekering online

Een reisverzekering afsluiten is een fluitje van een cent. Het enige wat je hoeft te doen, is even naar de site van je verzekeringsmaatschappij gaan. Hier kun je op je gemak alle voorwaarden doornemen. Ga er daarom even een keer voor zitten zodat je de rest van het jaar zorgeloos op vakantie kunt gaan. Je zult er geen spijt van krijgen dat je deze reisverzekering afgesloten hebt.

Wil jij ook geen omkijken meer hebben naar jouw reisverzekeringmamameteenblog.nl

Plaats een reactie