Bespaar Continu NL
Review

Review | Powerbank Momax QPower

12 mei 2018

Gastblogger | Review| Ik mocht de Momax Qpower draadloze oplader testen en mijn bevindingen met jullie delen. Ik was er meteen al enthousiast over want met 4 mobiele telefoons in huis is er altijd wel iemand die zijn of haar telefoon vergeet te laden. En als je dan onderweg bent en erachter komt dat je accu bijna leeg is ben je toch wel erg blij dat je een reserve accu mee hebt. Mijn 12-jarige dochter vergeet nogal vaak haar telefoon aan de lader te doen. Het is een enorme geruststelling dat zij dan alsnog een accu mee heeft en bereikbaar is.

Review powerbank Momax mamameteenblog.nl

De Momax Qpower2x is dan echt een uitkomst.

Het ontwerp van de accu vind ik echt mooi. Het heeft een strak en hip design. Er zitten geen scherpe randjes of puntige hoekjes aan maar het is mooi afgewerkt.

De Momax Qpower 2x heeft een krachtige accu waarmee je binnen korte tijd je telefoon of tablet kunt laden. De accu heeft een zogenaamde ‘powerpack’ wat dus inhoudt dat je 2 apparaten tegelijkertijd kunt laden via 2 USB poorten. Het meest handige vind ik persoonlijk dat je je telefoon draadloos kunt laden. Je hoef dan je telefoon of tablet enkel op de accu te leggen en binnen korte tijd is je apparaat geladen! Daarvoor moet je de telefoon of tablet wel recht bovenop de powerpack leggen.

De voordelen van de Momax Qpower2x

Aangezien ik wel vaker ‘even snel’ mijn iphone wil laden als ik bijvoorbeeld aan het koken ben, maar net niet genoeg stopcontacten in de buurt van mijn aanrecht heb, is dit voor mij echt een uitkomst. Ook met 3 kleine kinderen is het superhandig om de accu bijvoorbeeld op je aanrecht te hebben staan waardoor je je telefoon alleen maar op de accu hoeft te leggen, en het laden begint. Ik heb zelfs geprobeerd om 3 telefoons tegelijkertijd te laden wat echt probleemloos ging!

Aan de zijkant van de powerpack zitten een viertal lampjes die aangeven hoeveel vermogen er nog over is. Het bijzondere vind ik dat zelfs na het volledig laden van de telefoon er nog 50% van het vermogen over is.

De nadelen van de Momax Qpower2x

Een klein beetje jammer is dat de bovenkant geen anti-sliplaag heeft waardoor het kan gebeuren dat de telefoon net niet goed ligt. Als je dan even niet goed oplet heb je aan het eind van de rit geen opgeladen telefoon of tablet.

De witte powerpack is een relatief zwaar ding om mee te nemen maar ook weer niet zo zwaar dat je het thuis laat liggen aangezien het enorm veelzijdig is!

Er zit naast de micro-USB aansluiting tevens een USB type-C ingang om de powerpack weer zelf op te kunnen laden.

Conclusie na gebruik van de Powerbank MomaxQpower2x

Kortom, een onmisbare accessoire, deze wireless charger, voor als je onderweg bent en toch altijd bereikbaar wil blijven.

 

Ook lezen:

Review e-Bike Stelle Mamafietsen

Review Powerbank Smartphone

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
Gezond eieren mamameteenblog.nl
Gezondheid | Zo gezond zijn eieren

Eieren zijn ontzettend gezond. Ze staan namelijk bol van de voedingstoffen, zoals eiwitten, vitamines en mineralen. Daardoor zijn ze niet...

Sluiten