waarom merkkleding kopen mamameteenblog.nl

Wanneer koop jij merkkleding voor je kinderen of jezelf?

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Op de basisschool zie ik ze nu al voorbijkomen. De fashionista’s in de dop, de alternatieven en de hippie’s lekker babbelend en kletsend met elkaar. Ik vind het fascinerend om te zien. Hoe jong ze zijn, ze toch weten dat kleding een bepaalde boodschap uit kan dragen. En vaak ben ik onder de indruk van hun kledingstijl. Uit ervaring weet ik dat ouders dat al snel niet meer bepalen wat hun kinderen aantrekken en misschien ook beïnvloed door de vele fashionbloggers is dat toch anders dan toen ik nog op school zat. Zelf was ik op die leeftijd daar veel minder bezig met kleding of merkkleding.

merkkleding-kopen-mamameteenblog.nl_

Merkkleding van toen was bijvoorbeeld Naf-Naf, Esprit en Mexx en Cars. En in mijn klas zaten er een aantal meisjes die daar bijna alles van droegen. Grappig om te zien, maar ik had niet de behoefte om daar aan mee te doen. Waar ik wel aan mee deed waren sommige trends. Het was toen bijvoorbeeld een tijdje in om je hoge sneakers over je spijkerbroek te dragen met je (sport-)sokken over je spijkerbroek heen. Brrr, moet er u echt niet meer aan denken. Het mooist waren de hoge gympen van Nike, maar dat was voor mij (lees mijn moeder) niet te betalen, dus ik was vet tevreden met de hoge sneakers van Eve &Adams van de SchoenExpres (die winkel bestaat denk ik nu niet meer).

Is merkkleding kopen duurkoop?

Mijn kinderen vragen (nog) niet om merkkleding. Ik hoop dat ik ze de les mag meegeven dat stijl niet afhankelijk is van het merkje kleding dat ze dragen. Toch is merkkleding niet verkeerd of geen duurkoop in mijn ogen. Ik merk namelijk wel degelijk verschil in kwaliteit van goede merkkleding en kleding zonder merk. Zo vind ik dat een goede merkspijkerbroek vele malen langer mee kan gaan. Handig wanneer je het door kan geven aan broer of zus, nietwaar? De stof lijkt vaak wat steviger en ook de kwaliteit van de stiksel is aanzienlijk beter. Ook is het leuk om van bepaalde kledingmerken inspiratie op te doen voor je eigen kledingstijl. En ik word helemaal blij als een merk kledingstuk bewust duurzaam is. Dan koop ik vaak 1 of 2 stuks merkkleding als basis en match ik dan met andere kleding.

Kleding met een merkje voor kinderen

Mijn kinderen lijken dezelfde opvatting te hebben als het op merkkleding aankomt. Ze willen graag kleding die mooi is en lekker zit. En dat kan de ene keer merkkleding zijn en de andere keer kleding zonder merk. Wanneer ik voor ze shop probeer ik dan ook met hun mening rekening te houden. Maar ze zijn eigenlijk altijd blij als ik met iets nieuws voor ze thuiskom.

Kleding kopen voor mijzelf

Kleding vind ik steeds leuker worden, ook voor mijzelf. Daar ben ik wel echt een laatbloeier in, of misschien begrijp ik beter welke kleding er bij mij past en wat ik leuk vind. Wanneer ik voor mijzelf online shop kijk ik ook altijd even bij Expresswear merkkleding. Leuk voor inspiratie én leuke kleding. En scoor ik regelmatig ook nog iets leuks in de aanbieding.

Shop jij veel merkkleding voor jezelf of je kinderen?

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
zweten en zweetgeur mamameteenblog.nl

Zweten is goed | Maar wat is het en wat doe je tegen de zweetgeur?

Afgelopen dagen zat ik zit thuis met een fikse keelontsteking. Voor wie dat nog nooit heeft gehad, dat betekent: dikke keel, pijn bij het slikken, opgezette klieren, lamlendig gevoel en koorts. En vooral de koorts brak me op. Het continue wisselen tussen warm en koud en het uitbreken van zweet vond ik lastiger dan die

Lees verder »
waarom educatief speelgoed mamameteenblog.nl

Educatief speelgoed: Waarom de keuze zo belangrijk is!

Speelgoed, je kunt er deze tijd van het jaar niet omheen! Wordt je er al een beetje gek van? De brievenbus zit vol met speelgoedfolders, de televisie draait overuren met hun speelgoedreclames en je kinderen jengelen vragen om speelgoed. Yep, het is weer die tijd van het jaar. Speelgoed is niet verkeerd. Iedereen weet dat

Lees verder »
Invlechten haar tutorials mamameteenblog.nl

Invlechten haar | De beste tutorials op Youtube

Mijn dochters en hun haren. Dat is hier best wel een dingetje in huis. Vanaf het allereerste begin mocht ik er nooit zoveel aanzitten. Haartjes kammen, schattig staartje in of invlechten haar, vergeet het maar. Een enkel keertje mocht ik eraan zitten, maar dan was een eventueel staartje er ook binnen 10 minuten weer uit.

Lees verder »
reden vloerkleed mamameteenblog.nl

Waarom zou je kiezen voor een vloerkleed in je woonkamer?

Het is geen grapje, maar ik denk dat manlief 5 jaar heeft moeten wennen aan het idee van een vloerkleed in ons huis. DE reden: geen idee, oud bollige uitstraling misschien of geen idee wat de voordelen konden zijn voor een vloerkleed? Het was voor mij echt geduld oefenen, maar ook goed voor mij om

Lees verder »
alternatieven marktplaats mamameteenblog.nl

De 7 beste websites om je spullen te verkopen!

We zijn alweer ruim een jaar terug uit Suriname, wat zeg ik, alweer anderhalf jaar. En we zijn druk met de voorbereidingen om terug te gaan naar Suriname. Dit keer voor 2 jaar. We willen ons huis verhuren voor die tijd en proberen nu in hoog tempo ons huis verhuur klaar te krijgen. Daarnaast is

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
ideale houten eettafel mamameteenblog.nl
Op zoek naar de ideale houten eettafel

Vanaf het begin dat ik op mijzelf woon heb ik een houten eettafel gehad. De structuur van het hout vind...

Sluiten