Louis widmer

Louis Widmer Remederm verzorgingsproducten Review

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Of ik voor newpharma een aantal verzorgingsproducten van Louis Widmer wil reviewen? Nou, dat wil ik wel. Via mijn drogist in de straat had ik al vaker gehoord dat Louis Widmer een heel fijne verzorgingslijn is voor je huid. Deze drogist is vrij kritisch als het om producten gaat, en als ze iets verkopen vertellen ze je wat de ervaring met het product is.  En  over Louis Widmer blijven ze heel enthousiast, dus dat vind ik wel leuk om te reviewen!

Louis Widmer Remederm verzorgingsproducten Review mamameteenblog.nl

Ik ben zelf erg voorzichtig met het smeren van gezichtsverzorging, omdat ik een vrij gevoelige huid heb. De hoop om een puistjes-loos leven te leiden heb ik inmiddels opgegeven, maar door niet alles meer klakkeloos te smeren, is er wel al veel verbeterd. Louis Widmer zegt juist op deze gevoelige huid in te spelen, daarom vind ik het wel interessant om deze producten te proberen.

Louis Widmer

Mijn huid kan wel een boost gebruiken. Afgelopen weken, wat zeg ik, maanden is het voor mijzelf zorgen er een beetje bij ingeschoten. Het is dus niet alleen leuk om dit eens te testen, het dwingt mij ook weer om eens beter voor mijzelf te gaan zorgen. Dus ik heb eens heerlijk al die tubes door mijn handen laten glijden en eens lekker alle bijsluiters en gebruikersinformatie zitten lezen. Het klinkt altijd allemaal zo mooi als je het leest, ik word steeds nieuwsgieriger! De remederm is voor de huid die wat meer voeding kan gebruiken, lees de oudere huid. Ik krijg sterk de indruk dat hoe je het ook noemt, ik kan dit wel gebruiken.

De uitstraling van de producten doen mij een beetje klassiek aan. Stiekem een beetje als een product voor mijn moeder (sorry mam, ik weet dat je dit leest). Daarentegen ziet het ziet er wel als een betrouwbaar product uit. Dus ik durf het wel aan. Kijk je mee wat er in mijn pakket zit?

Remederm, Creme Fluide, Semi-Vloeibare Lichaamsverzorging, voor de zeer droge huid

louis widmer remederm creme fluide

Het belooft: dat het voedt en het gaat irritaties tegen., daarnaast beschermt het tegen invloeden van buitenaf en is ook erg goed ter preventie of verzorging van huidstriemen, bij bv zwangerschap.

Mijn ervaring is dat zodra ik de de fles open het heerlijk ruikt. Het aanbrengen gaat ook prima in deze knijpfles, alleen ik vind het uitsmeren niet ideaal. Het geeft wel een gevoel dat het een rijk voedende crème is, maar het trekt niet snel in. Daarentegen wordt mijn huid wel super zacht en blijft dat ook tot ik weer ga douchen. Dat geeft wel een fijn gevoel.

Anti-Pigment Serum

louis widmer anti pigment

Het belooft om in acht weken pigment vlekken flink te laten verminderen.

In de praktijk kan ik dit product niet zelf testen, maar ik heb wel een testpersoon gevonden, die nu na een ruim een week zeer tevreden is, er is nog geen vermindering van de pigmentvlekken, maar ook geen verergering. En dit ondanks de sterkte van de zon op het moment (het is nu juli).

Remederm, Lippenbalsem, voor de droge en gesprongen lippen

Louis Widmer Remederm

Het belooft dat het de lippen herstelt, verzorgt en hydrateert.

Mijn ervaring is dat deze kleurloze balsem, lekker ruikt en lekker smeert. Je moet het alleen niet te dik opsmeren, eerder meerdere keren dun, dat geeft een prettiger gevoel. Daarnaast valt het mij op dat de balsem mijn lippen licht doet glanzen. Mijn lippen voelen de hele dag lekker zacht en niet zo droog. Ik ben niet zo het type om veel te smeren op mijn lippen, maar heb mijzelf wel belooft dat sinds ik veertig jaar ben geworden, ik vaker wat op mijn lippen smeer om het te verzorgen, ik vind deze balsem een fijn product hiervoor.

Reinigingsmelk

louis widmer reinigingsmelk

Het belooft dat het je gezicht op een milde en zachte manier reinigt en tegelijkertijd licht verzorgt.

In de praktijk doet het precies dat wat het zegt, zelfs mijn mascara gaat er na 1 keer af (geen waterproof, maar toch!) zonder hard te boenen. En het geeft ook een lekker zacht huidje achteraf. Ook de volgende ochtend had ik geen rode plekken of uitslag. Dit is inderdaad een heel zacht en verzorgend product.

Gezichtspeeling

louis widmer gezichtspeeling

Het belooft de huid grondig en diep te reinigen op een milde manier.

Mijn ervaring is dat het niet heel veel doet voor mijn huid. Ik vind de korreltje van de peeling ook vrij grof. Het ruikt wel erg lekker. En mijn huid heeft geen nadelige resultaten van de peeling, maar dit is pas na 1 keer gebruik. Persoonlijk zou dit product niet zo heel hoog op mijn noodzakelijke verzorgingsproducten komen te staan, omdat ik het niet een heel fijn product vind in het gebruik en ook niet een oogverblindend resultaat vind hebben.

Darphin dermabrase anti-age (deze is niet van louis widmer)

darphin anti age

Het belooft een microdermabrasie van de huid op een zachte manier

In het gebruik is het erg fijn, de korreltjes zijn erg fijn, maar wel voldoende aanwezig dat het voelt dat het ook echt wat voor je huid doet, daarnaast voelt het ook een beetje vettig aan, waardoor het ook lekker smeert over de huid. Het ruikt erg lekker en wanneer ik het afspoel heb ik een zijdezachte huid, zonder rode vlekken. Die ook niet de volgende dag zijn komen opzetten. Ik zou dit product zeker nog een keer kopen.

Note: Alle producten die ik heb getest zijn met parfum, maar ook zonder parfum verkrijgbaar.

Je kunt al deze producten o.a. vinden en bestellen bij Newpharma.

Hen jij wel eens iet geprobeerd van Louis Widmer?

Ook leuk om te lezen:

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
tag shoppen voor kids mamameteenblog
Shoppen voor kids Tag

Door  Shopaliek van Angelique ben ik getagd voor de #shoppenvoorkids -tag met deze leuke vragen. Natuurlijk zijn alle vragen gerelateerd aan...

Sluiten