Omdat een kaartje krijgen zo leuk is

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 17 januari 2024 by Barbara

Soms heb je van die periodes dat je graag een kaartje wilt sturen naar iemand. Dat is leuk en lief! Een origineel kaartje sturen naar iemand die wel een hart onder de riem kan gebruiken, een zwemdiploma of een felicitatiekaartje voor een geboorte. Ik noem maar wat. Ik ben er niet goed in, helaas. Het is niet dat ik niet wil of de moeite niet wil nemen. Ik denk eraan, maar dan vergeet ik het weer. Gelukkig heb ik lieve mensen in mijn omgeving die me even helpen herinneren dat ik toch nog een kaartje zou kopen.

origineel kaartje sturen mamameteenblog.nl

Niet zo goed in kaartjes versturen

In de winkel raak ik het spoor bijster. Ik zie zoveel leuke kaartjes! Ik wil ze allemaal wel. Maar dit kaartje wil ik speciaal laten zijn voor die iemand aan wie ik het wil sturen. Met iets moois of geks erop dat erop wijst dat ik echt aan die die persoon heb gedacht. Een origineel kaartje. Lastig hè? Vaak verlaat ik dan de winkel zonder kaartje.

Maar zelfs met een gekocht kaartje in huis ben ik er nog niet. Want dan moet ik hem gaan schrijven. Even een rustig momentje vinden om die speciale boodschap op te schrijven. Of het liefst een leuke quote of gedichtje erbij, ik leg de lat meteen lekker hoog.

Wanneer ik eindelijk het kaartje heb geschreven, komt de volgende uitdaging om de hoek kijken, de postzegel! Had ik die niet er meteen bij gekocht? Had ik er niet nog ergens een paar liggen en hoeveel moeten er eigenlijk op deze envelop?

Ook leuk om te lezen: 

Een online kaartje sturen

Haha, in andere dingen ben ik niet zo moeilijk hoor. (kuch), maar de oplossing is daar: online mijn originele kaartjes te bestellen. Ideaal. Hier kan ik helemaal los. Voor elke gelegenheid een kaartje met een persoonlijke touch: uitnodiging kinderfeestje, een beterschapskaart, een huwelijkskaart, een jubileum etc. En wat ik nog het prettigst vind, is dat ik het kaartje zelf kan ontwerpen. Zo gaaf! Met eigen digitale foto’s of afbeeldingen, teksten en nog veel meer, kun je zo een heel uniek geboortekaartje bestellen en meteen versturen! Zo ben ik in 1 keer klaar, hoef ik nergens meer aan te denken en kan ik niets meer vergeten, zoals een postzegel.

Dus mocht je van mij een kaartje verwachten? Hij komt eraan!

Want behalve een kaartje krijgen is een kaartje sturen eigenlijk net zo leuk, toch?

Dit artikel bevat afbeeldingen van Shutterstock.com
Bol AlgemeenBol Algemeen

1 gedachte over “Omdat een kaartje krijgen zo leuk is”

Plaats een reactie