Hoera! Diploma A!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 8 december 2021 by Barbara

Het voelt alweer eeuwen geleden, maar het is echt nog geen 2 maanden geleden. Mylène heeft haar A-diploma gehaald. Supertrots, Hoera Diploma A! Ze showt haar diploma aan iedereen die het wil zien en wil horen, want ja, daar hoort natuurlijk ook een prachtig verhaal bij.

 

Tijd en lef

Het heeft ook wat gekost, aan tijd en lef. Met haar slechte ogen (+13 beiden kanten) durfde ze niet echt met haar hoofd onder water door een groot gat te zwemmen met haar ogen open.
Na verschillende huilbuien en gepraat met de zwemleraar kwam aldaar een oplossing.
De Duikbril!
Toen was het snel gepiept en was de diploma in no-time op zak.

Van alle kanten kreeg ze dan ook felicitaties voor deze prestatie!
Maar 1 van de dingen waar ze toch echt van ging gloeien was de dagen daarna, toen ze kaartjes in de bus ontving!
Wat attent van al die mensen, want in het digitale tijdperk is het best een gedoe om naar de winkel te gaan om een kaartje te kopen, zeker als je een paar koters om je heen hebt. Van een paar ontvingen we ook kaartjes via Greetz, één zelfs met Ballon!
Hoe fijn is dit concept.

Online kaartjes versturen maakt het leven van ons jonge mama’s makkelijker

Jonge moeders zijn zoveel meer dan alleen mama. Wij zijn professionele snotneuspoetser, knuffelexpert, babyvoedsel-kokkin, papa’s minnares, werkende powervrouw en huishoudelijke wervelwind. Niet zo heel verwonderlijk dat het stressgehalte van ons supervrouwen soms het kookpunt bereikt. Met maar twee armen is er zelfs voor ons een grens van wat we kunnen doen op een dag. Gelukkig zijn er tegenwoordig vele tools om het leven makkelijker te maken. Eén daarvan is het online kaartjes versturen.

Online kaartjes versturen – makkelijk én goedkoop

Online kaartjes versturen maakt het leven in zoveel opzichten gemakkelijker. Je hoeft niet met kids en al naar de winkel om een kaartje te kopen. Je kan je kaarten al ruim van tevoren maken zodat je slechts één keer in de paar maanden een uurtje kwijt bent aan digitaal kaartjes schrijven. Een ander voordeel is dat je bij een grote online kaartjeswinkel zoals bijvoorbeeld Greetz, een kalender kan aanmaken. Greetz stuurt je een email als er een belangrijke datum zit aan te komen. Sociale blunders zullen zo bij jou tot de verleden tijd behoren. Maar misschien wel het grootste voordeel voor jonge moeders met hoge luierkosten is dat het goedkoper is dan fysieke kaartjes versturen. Niet omdat de kaarten bij online aanbieders goedkoper zijn, maar omdat er zoveel mooie kortingscodes voor online kaarten versturen zijn te vinden.

Greetz kortingscodes leveren je een mooie besparing op

Greetz heeft vaak goede kortingsacties. Codes die hier vaak voorbij komen zijn ‘elk tweede kaartje gratis’ of een ‘gratis postzegel’. Het supersizen van je kaart kan ook geregeld gratis als je de juiste kortingscode invoert. Deze Greetz kortingscodes vind je niet op site zelf maar bijvoorbeeld op bespaardeals.nl. Zij wordt hun site dagelijks bijgewerkt zodat jij altijd een goede kaartjesdeal scoort. Mocht je een ‘tweede kaart gratis’ kortingscode te pakken hebben, laat dan alles waar je bezig was uit je handen vallen en ga aan de slag met je sociale kunsten. Maak voor een half jaar vooruit al je verjaardagskaarten, dit levert je misschien wel 5 gratis kaarten op! Gemiddeld kost een kaartje al gauw € 2,25 zodat je toch met één code meer dan € 10 in je virtuele portemonnee houdt

Verstuur online ook gemakkelijk cadeautjes

Het mooie van Greetz is dat zij niet alleen duizenden kaartjes hebben, maar ook allerlei cadeautjes. Is er weer een klein mensje bijgekomen op deze wereld kies dan uit de schattigste kraamcadeautjes het perfecte cadeau. Je hebt de keuze uit knuffels, rammelaars, mutsjes en nog veel meer om het nieuwe mensje te laten weten dat hij of zij welkom is op deze wereld. Ook voor de kersverse vader en moeder kun je hier een lief, grappig of lekker – champagne of chocola – cadeautje kopen. Niet alleen heel gemakkelijk, maar net als bij een kaartje goedkoop door de mooie cadeautjes-kortingscodes die door Greetz geregeld worden uitgegeven.

Wordt ons leven toch weer een stuk simpeler van!

4 gedachten over “Hoera! Diploma A!”

Plaats een reactie