Versterk jullie band: Stuur een hartverwarmende kaart

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 17 januari 2024 by Barbara

Stuur een kaart mamameteenblog.nl

Elke vriendschap is bijzonder en mag gekoesterd worden. Daarom is een speciale gelegenheid zoals een examen, een jubileum, een geboorte of een verjaardag het moment om een lief, persoonlijk kaartje te sturen. Je laat dan weten dat je aan iemand denkt en geeft iemand een speciaal gevoel. Ondanks de beschikbaarheid van digitale communicatie, een appje of mailtje wat natuurlijk altijd kan, valt er niets te vergelijken met het versturen van een persoonlijke, handgeschreven kaart.

Het is eenvoudig: de meest oprechte berichten komen recht uit het hart. Het draait allemaal om jouw gevoelens voor de persoon en wat je voor hem of haar zou willen wensen. Het is alleen niet altijd makkelijk om op papier te zetten wat je wilt. Vind ik tenminste.

Dus hoe breng je jouw boodschap over op een persoonlijke kaart?

En waar begin je? Denk eerst na over de dingen waar de persoon het meest van geniet of van houdt en hoe jullie met elkaar verbonden zijn. Overweeg welke woorden passen bij jullie relatie en de gelegenheid. Jouw goede wensen voor een vriend zullen bijvoorbeeld anders zijn dan wat je naar een nieuwe collega of baas zou sturen.

Bepaal vervolgens de toon en stijl van jouw boodschap. Dit is van belang, want het bepaalt hoe de boodschap de persoon zal laten voelen. Wil je dat jouw boodschap licht en humoristisch, betekenisvol en sentimenteel, ontroerend en inspirerend is, of heb je iets anders in gedachten? Door de juiste toon te kiezen, kun je de boodschap vinden die je wilt overbrengen. Een speciale kaart door jouw uitgezocht, bijvoorbeeld een moooie trouwkaart of verjaardagskaart vrouw kan al een extra speciale sfeer of gevoel geven.

Zorg er tot slot voor dat jouw geschreven wensen persoonlijk zijn, dat er in deze iets bevatten dat jouw verbondenheid laat zien. Net zoals de tijd en moeite die je hebt besteed aan het schrijven van jouw bericht.

Goede herinneringen maken

Een fysieke kaart werkt als een herinnering aan gelukkige momenten en goede tijden die het vieren waard zijn. Telkens wanneer je jouw collectie kaarten ziet, op je schouw, aan de koelkast of naast je bent, word je blij. Op een speciale dag, zoals een trouwdag, een examen, geboorte of verjaardag, man of vrouw, iedereen vindt het leuk om een kaartje te krijgen. Om in contact te blijven

Het openen van post en het ontvangen van een kaartje is fijn. Het per post versturen van persoonlijke kaarten is een eenvoudige manier om in contact te blijven met vrienden en familie, vooral in drukke tijden waarin persoonlijke ontmoetingen schaarser worden. Een vriendschap is tenslotte een band om te koesteren.


Mamameteenblog.nl
Versterk jullie band: Stuur een hartverwarmende kaart
Lifestyle

Bol AlgemeenBol Algemeen

Plaats een reactie