fbpx
ZELF UITNODIGING MAKEN MAMAMETEENBLOG.NL

Hoe zelf een unieke uitnodiging maken voor een feestje

Sale juli 2019

‘Mam, niet vergeten, we moeten nog een uitnodiging maken, voor mijn feestje’, roept mijn dochter met lichte paniek in haar ogen. Dochterlief mag deze week afzwemmen voor haar A-diploma en dat gaat niet voorbij zonder een feestje. In haar hoofd zijn de voorbereidingen al in volle gang. De praktijk loopt helaas nog een beetje achter. Maar hé, de taart is al besteld, de slingers zijn al in huis en een klein kadootje is onderweg. Ik zeg dat we al een eind op weg zijn voor een feestje. Maar ze is  er nog niet gerust op. 

 

DIY zelf uitnodiging maken voor een feestje mamameteenblog

 

Elk feestje begint met een uitnodiging

Tenslotte begint elk (afzwem-)feestje met een uitnodiging en elk uitnodiging begint met een goed idee. En die gedachte deel ik wel met haar. Er vormt zich al een leuk ideetje in mijn hoofd voor de uitnodiging. Nu kijken of het de goedkeuring van mijn dochter kan hebben. De Frozen-fase is hier al weer even achter ons en we zijn nu in de Zeemeerminnen- fase beland. Heerlijk! Frozen was ik toch alweer wat klaar mee, net als met Disneyprinsessen, maar dat terzijde.

Dat Zeemeerminnen thema kan ik wel wat mee. Sinds de beiden dochters een prachtige zeemeerminnenstaart hebben gekregen, is mijn jongste bijna zelf in een zeemeermin verandert. En in onze periode in Suriname hebben ze dan ook veel gezwommen met de zeemeerminnenstaart. Het is bijzonder om te zien hoe snel ze het zwemmen als mermaid onder de knie hebben.ZEEMEERMIN ZWEMMEN MAMAMETEENBLOG.NL

Lees hier over de cursus Zeemeerminzwemmen van mijn oudste dochter!

Maar ik dwaal af. De uitnodigingen voor een feestje dus. Via het kaartenhuis.nl kun je op een makkelijke en goedkope manier de meest unieke kaarten bestellen en dus ook uitnodigingen voor elke gelegenheid. Je kunt een uitnodiging maken voor een tuinfeestje, een babyshower, trouwkaarten of gewoon een gezellig etentje! Dit keer is het voor mij voor een afzwemfeestje! Samen kruipen we even achter mijn Macbook. Is ook best even gezellig zo. Terwijl ik het proces doorloop van zelf maken, wordt mijn dochter steeds enthousiaster.

Hoe zelf een uitnodiging voor een feestje maken in 3 simpele stappen:

Ten eerste:

Ik kies een kaart uit de collectie, hierbij maak ik meteen een keuze in het formaat. Ook maak ik de keus of ik een dubbele wenskaart wil met een gratis envelop of een ansichtkaart. Er zijn veel mogelijkheden en we speuren nog een beetje rond voor wat inspiratie, maar mijn ideetje blijft het leukst!

Ten tweede:

Ik voeg een afbeelding toe aan de voorkant van de kaart: dit keer gebruik ik een zelfgemaakte foto van een zeemeermin. Daarna voeg ik de tekst toe en versier ik het dit keer met een leuke exotische bloem. Mijn dochter voegt nog wat tips toe, die ik natuurlijk allemaal toepas.

Op de achterkant voeg ik de laatste tekst toe met belangrijke gegevens, zoals waar, wanneer en hoe laat.

Ten derde:

Nu rond ik de bestelling af. Ik heb niet zoveel kaartjes nodig dit keer, maar de prijs blijft leuk. Na het invoeren van alle gegevens, maak ik de betaling rond en verwacht ik morgen de uitnodigingen in de bus. Ruim op tijd! Mijn dochter is gerust!

Nu hoeven we alleen nog maar te focussen op het feestje zelf en het afzwemmen. 😉

DIPLOMA ZWEMMEN een feestje MAMAMETEENBLOG.NL

Wat is dit toch makkelijk, origineel en leuk om te doen.

En hoe leuk is het om straks een uitnodiging te geven met onze persoonlijke touch!

Lees ook: 

 

 

 

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »
Recept Koolhydraatarme notencake mamameteenblog.nl

Koolhydraatarme notencake: recept, voedingswaarden en voordelen

Over het algemeen bevat het koolhydraatarme dieet veel verschillende gerechten waar je zonder twijfel veel van zal kunnen genieten. Je hebt jouw normale eetpatroon ondertussen al behoorlijk omver kunnen gooien. Want zeg nu zelf, koolhydraatarm eten is niet te vergelijken met wat je normaal eet. Maar snel afvallen bestaat niet. Tenminste niet bij dit dieet,

Lees verder »
manieren gratis producten mamameteenblog.nl

De 6 manieren om te profiteren van gratis producten

Noem me een koopjesjager of zelfs een vrek, maar ik geniet er enorm van als ik van de supermarkt of drogist thuis kom met een tas vol boodschappen voor heel weinig geld of gratis producten. Ik doe erg bewust boodschappen en gooi zeker niet zomaar alles wat ik lekker of leuk vind in mijn mandje.

Lees verder »
eettafel gezin mamameteenblog.nl

De waarde van onze eettafel in ons gezin

Met een zucht klap ik mijn laptop dicht aan de eettafel. Het is zo’n dag. Ik zit helemaal vast in mijn tekst en ik kom er even niet meer uit. Kijkend naar buiten zie ik de zon naar me lonken. Naar buiten, dat is wat ik wil, maar ik moet nog zoveel en het is

Lees verder »
omega 3 vetzuren en zwangerschap mamameteenblog.nl

Zwangerschap en omega 3 vetzuren

Bij zwangerschap nummer 3 was ik helemaal het spoor bijster met betrekking tot wat ik wel of niet mocht eten. Amper 6 weken zwanger en ik las me alweer helemaal in de materie. Wat kon ik ook alweer allemaal verwachten en vooral wat mag ik ook alweer niet eten? Wat was er in die paar

Lees verder »
schoenen in te lopen mamameteenblog.nl

Tips om sneller je schoenen in te lopen

Voor dat leuke feestje of bruiloft snel nog even mooie, leren schoenen gekocht? En nu spijt dat je niet de tijd hebt genomen om je schoenen in te lopen? Inhoud Nieuw leren schoeisel dragen zonder blaren?Dikke sokken dragenNatte krantenVochtige sokken om je schoenen in te lopenSchoenen fohnenEen schoenspanner in je schoen of laarsDe schoenmakerHet laatste

Lees verder »

1 gedachte over “Hoe zelf een unieke uitnodiging maken voor een feestje”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
scheiden afval mamameteenblog.nl
Afval scheiden | Lukt het jou goed?

Afval scheiden. Ik vind het nogal een gedoe. Wel een goed gedoe trouwens. Dat wel. Hier in huis zijn we...

Sluiten