ZELF UITNODIGING MAKEN MAMAMETEENBLOG.NL

Hoe zelf een unieke uitnodiging maken voor een feestje

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

‘Mam, niet vergeten, we moeten nog een uitnodiging maken, voor mijn feestje’, roept mijn dochter met lichte paniek in haar ogen. Dochterlief mag deze week afzwemmen voor haar A-diploma en dat gaat niet voorbij zonder een feestje. In haar hoofd zijn de voorbereidingen al in volle gang. De praktijk loopt helaas nog een beetje achter. Maar hé, de taart is al besteld, de slingers zijn al in huis en een klein kadootje is onderweg. Ik zeg dat we al een eind op weg zijn voor een feestje. Maar ze is  er nog niet gerust op. 

 

DIY zelf uitnodiging maken voor een feestje mamameteenblog

 

Elk feestje begint met een uitnodiging

Tenslotte begint elk (afzwem-)feestje met een uitnodiging en elk uitnodiging begint met een goed idee. En die gedachte deel ik wel met haar. Er vormt zich al een leuk ideetje in mijn hoofd voor de uitnodiging. Nu kijken of het de goedkeuring van mijn dochter kan hebben. De Frozen-fase is hier al weer even achter ons en we zijn nu in de Zeemeerminnen- fase beland. Heerlijk! Frozen was ik toch alweer wat klaar mee, net als met Disneyprinsessen, maar dat terzijde.

Dat Zeemeerminnen thema kan ik wel wat mee. Sinds de beiden dochters een prachtige zeemeerminnenstaart hebben gekregen, is mijn jongste bijna zelf in een zeemeermin verandert. En in onze periode in Suriname hebben ze dan ook veel gezwommen met de zeemeerminnenstaart. Het is bijzonder om te zien hoe snel ze het zwemmen als mermaid onder de knie hebben.ZEEMEERMIN ZWEMMEN MAMAMETEENBLOG.NL

Lees hier over de cursus Zeemeerminzwemmen van mijn oudste dochter!

Maar ik dwaal af. De uitnodigingen voor een feestje dus. Via het kaartenhuis.nl kun je op een makkelijke en goedkope manier de meest unieke kaarten bestellen en dus ook uitnodigingen voor elke gelegenheid. Je kunt een uitnodiging maken voor een tuinfeestje, een babyshower, trouwkaarten of gewoon een gezellig etentje! Dit keer is het voor mij voor een afzwemfeestje! Samen kruipen we even achter mijn Macbook. Is ook best even gezellig zo. Terwijl ik het proces doorloop van zelf maken, wordt mijn dochter steeds enthousiaster.

Hoe zelf een uitnodiging voor een feestje maken in 3 simpele stappen:

Ten eerste:

Ik kies een kaart uit de collectie, hierbij maak ik meteen een keuze in het formaat. Ook maak ik de keus of ik een dubbele wenskaart wil met een gratis envelop of een ansichtkaart. Er zijn veel mogelijkheden en we speuren nog een beetje rond voor wat inspiratie, maar mijn ideetje blijft het leukst!

Ten tweede:

Ik voeg een afbeelding toe aan de voorkant van de kaart: dit keer gebruik ik een zelfgemaakte foto van een zeemeermin. Daarna voeg ik de tekst toe en versier ik het dit keer met een leuke exotische bloem. Mijn dochter voegt nog wat tips toe, die ik natuurlijk allemaal toepas.

Op de achterkant voeg ik de laatste tekst toe met belangrijke gegevens, zoals waar, wanneer en hoe laat.

Ten derde:

Nu rond ik de bestelling af. Ik heb niet zoveel kaartjes nodig dit keer, maar de prijs blijft leuk. Na het invoeren van alle gegevens, maak ik de betaling rond en verwacht ik morgen de uitnodigingen in de bus. Ruim op tijd! Mijn dochter is gerust!

Nu hoeven we alleen nog maar te focussen op het feestje zelf en het afzwemmen. 😉

DIPLOMA ZWEMMEN een feestje MAMAMETEENBLOG.NL

Wat is dit toch makkelijk, origineel en leuk om te doen.

En hoe leuk is het om straks een uitnodiging te geven met onze persoonlijke touch!

Lees ook: 

 

 

 

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
zweten en zweetgeur mamameteenblog.nl

Zweten is goed | Maar wat is het en wat doe je tegen de zweetgeur?

Afgelopen dagen zat ik zit thuis met een fikse keelontsteking. Voor wie dat nog nooit heeft gehad, dat betekent: dikke keel, pijn bij het slikken, opgezette klieren, lamlendig gevoel en koorts. En vooral de koorts brak me op. Het continue wisselen tussen warm en koud en het uitbreken van zweet vond ik lastiger dan die

Lees verder »
waarom educatief speelgoed mamameteenblog.nl

Educatief speelgoed: Waarom de keuze zo belangrijk is!

Speelgoed, je kunt er deze tijd van het jaar niet omheen! Wordt je er al een beetje gek van? De brievenbus zit vol met speelgoedfolders, de televisie draait overuren met hun speelgoedreclames en je kinderen jengelen vragen om speelgoed. Yep, het is weer die tijd van het jaar. Speelgoed is niet verkeerd. Iedereen weet dat

Lees verder »
Invlechten haar tutorials mamameteenblog.nl

Invlechten haar | De beste tutorials op Youtube

Mijn dochters en hun haren. Dat is hier best wel een dingetje in huis. Vanaf het allereerste begin mocht ik er nooit zoveel aanzitten. Haartjes kammen, schattig staartje in of invlechten haar, vergeet het maar. Een enkel keertje mocht ik eraan zitten, maar dan was een eventueel staartje er ook binnen 10 minuten weer uit.

Lees verder »
reden vloerkleed mamameteenblog.nl

Waarom zou je kiezen voor een vloerkleed in je woonkamer?

Het is geen grapje, maar ik denk dat manlief 5 jaar heeft moeten wennen aan het idee van een vloerkleed in ons huis. DE reden: geen idee, oud bollige uitstraling misschien of geen idee wat de voordelen konden zijn voor een vloerkleed? Het was voor mij echt geduld oefenen, maar ook goed voor mij om

Lees verder »
alternatieven marktplaats mamameteenblog.nl

De 7 beste websites om je spullen te verkopen!

We zijn alweer ruim een jaar terug uit Suriname, wat zeg ik, alweer anderhalf jaar. En we zijn druk met de voorbereidingen om terug te gaan naar Suriname. Dit keer voor 2 jaar. We willen ons huis verhuren voor die tijd en proberen nu in hoog tempo ons huis verhuur klaar te krijgen. Daarnaast is

Lees verder »

1 gedachte over “Hoe zelf een unieke uitnodiging maken voor een feestje”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
scheiden afval mamameteenblog.nl
Afval scheiden | Lukt het jou goed?

Afval scheiden. Ik vind het nogal een gedoe. Wel een goed gedoe trouwens. Dat wel. Hier in huis zijn we...

Sluiten