Een weekje in huisjes bij Landal Kaatsheuvel

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 15 januari 2023 by Barbara

Afgelopen meivakantie durfden we het aan. En we waren er nogal aan toe moet ik zeggen. Een weekje weg. In een huisje. Heerlijk! En wat was het heerlijk! We hebben er zo van genoten!
Jaren geleden waren we niet zo’n fan van een huisje op een park. We vonden het vaak erg druk en het voelde soms wat opgesloten. Maar een mens kan van gedachten veranderen. Dat is wel duidelijk! Daarnaast hebben ze bij Landal natuurlijk ook goed nagedacht wat een vakantie fijn maakt. Dat kun je duidelijk zien in de manier hoe Landal Kaatsheuvel zijn vakantiewoningen heeft geplaatst. Met oog voor vormgeving, ruimtelijkheid en privacy.

Review landal kaatsheuvel Mamameteenblog.nl

De inrichting van de Landalhuisjes

De inrichting van de vakantiewoningen heeft een positieve ontwikkeling doorgemaakt. De indeling is fijn en van alle gemakken voorzien.

Met een gezellige zithoek met open haard en een flinke televisie geeft het een hele relaxte sfeer. Die open haard hebben we natuurlijk ook uitgeprobeerd en is echt heel gezellig en warm.

De keuken is ook van alle gemakken voorzien. Met een oven/ magnetron kun je ’s morgens lekker je broodjes afbakken en ’s avonds een lekkere pizza (en niet deze panpizza). En met de afwasmachine is alles ook weer zo opgeruimd en schoon. Ideaal.

landal kaatsheuvel Mamameteenblog.nl

Er zit trouwens een grote Albert Heijn en Lidl op nog geen 10 minuten rijden, dus we hebben ook heerlijk kunnen kokkerellen. Zo hebben we dit makkelijke gerecht gegeten. Ideaal met de oven in het huisje!

Op de beneden verdieping was er ook een wasmachine en een droger. Wat ik ook echt gebruikt heb. Zo fijn om niet alleen maar vuile was mee naar huis mee te nemen!

Alle drie de slaapkamers waren ruim en hadden heerlijke bedden. De slaapkamer op de begane grond had ook badkamer met een heel fijne sunshower. Dit kende ik nog helemaal niet, maar wat is dit fijn! Je zet hem aan zodra je onder de douche stapt en je voelt de warmte direct op je huid en spieren stralen! Daarnaast bouw je ook heel langzaam een kleurtje op. Maar ondanks mijn Indo roots, bruin ik niet zo snel. Dus hier heb ik niet zoveel van gemerkt. Maar heerlijk is die warmte wel. Iets wat ik misschien nog wel een keertje in mijn eigen badkamer zou willen.

Boven waren er 2 grote slaapkamers met ieder 2 bedden. En 1 ruime badkamer met ligbad en douche, maar ook een heerlijke sauna. Een feestje om aan het einde van een lange wandeling of fietstocht even de sauna aan te zetten en heerlijk op te warmen.

Op 2 van de 3 slaapkamers hangt er trouwens ook een televisie!

De omgeving van Landal Kaatsheuvel


Het park Kaatsheuvel is nog een vrij nieuw park. Alles is nog heel schoon en fris. Ze hebben er een zwembad (niet zo groot, maar ziet er wel heerlijk uit). Helaas hebben we er dit keer geen gebruik van kunnen/ mogen maken. Maar een volgende keer zeker wel.

landal kaatsheuvel Loonse en drunense duinen Mamameteenblog.nl

Het park ligt aan het natuurpark de Loonse en Drunense Duinen. Een heerlijk wandelgebied waar je zo vanuit het park in kunt lopen. We hebben er heel wat uurtjes in rondgedwaald! Maar je kunt er ook fietsen huren en paar mooie routes rijden. Mijn Lief en dochter hebben er mountainbikes gehuurd en hebben een flinke route gefietst.

Verder is er in de omgeving zo veel leuks te doen, denk aan de Efteling, maar ook de Beekse Bergen is prima te bereiken.

Wij hebben een bootje gehuurd in het Biesbosch. En met een goedgevulde picknickmand en een hengel (met vispas) hebben we een heerlijk dagje op het water doorgebracht! Wat ons betreft een echte aanrader.

landal kaatsheuvel Biesbosch Mamameteenblog.nl

Een weekje Landal Kaatsheuvel

Het weekje vloog voorbij en hadden we het gevoel dat we er echt uit waren. Het voelde als een luxe vakantie met heel veel gezelligheid.

Gaan jullie wel eens naar een vakantiehuisje op een park?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Plaats een reactie