De Blogger en de Blog: Super mammies

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Inhoud

Vandaag centraal in de Blogger en de Blog: Linda en haar Blog: Super mammies. Een blog zoals zij zelf zegt: voor en door (geeky) mama’s (-en papa’s). Wij testen van alles voor jullie uit, organiseren win acties en doen ook nog wel es wat :p .

Wil je Linda ook een beetje beter leren kennen en ook weten waarom Linda is begonnen aan haar blog en wat haar blijft motiveren? Lees gezellig mee.

 

de blogger en de blog super mammies mamameteenblog.nlIntroductie de Blogger

Naam: Linda

Leeftijd: 33

Woonplaats en/of Provincie: Amersfoort (Utrecht)

Beroep: Full time mama

 

de blogger en de blog super mammies mamameteenblog.nlIntroductie Blog

Naam: Super mammies

Niche: Een geeky mamablog

Sinds Wanneer: We bestaan sinds augustus 2014

Social Media:

 

 

De  Vragen:

Wat heeft, jou doen besluiten om een blog te beginnen?

 

Ik heb altijd iets met schrijven willen doen en begon daardoor als gastblogger bij een ander mamablog. Toch wilde ik zelf wat meer mijn eigen ding doen dus besloot een poging te wagen.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Ik zit altijd achter mijn bureautje en op de pc. Deze is voornamelijk ingericht op gamen dus het typt wat onhandig. Er moet toch maar een keer een laptop komen J

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Ik heb net een tijdje een pauze genomen, omdat ik er veel te veel mee bezig was en een beetje op was. Maar toch wel enkele uren per dag.

Wat maakt jouw Blog uniek?

Ik denk dat inmiddels geen enkel blog meer echt uniek is, maar wij zijn een Geekie moeder blog wat toch net een beetje anders is en zich richt op pop cultuur gemengd met ouderschap.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots? 

Jeetje, deze vind ik heel lastig want ik ben altijd een beetje onzeker over de dingen die ik schrijf. Ik denk toch mijn bevallingsverhaal, niet zo zeer omdat ik er trots op ben, maar omdat ik mezelf moeilijk bloot geef.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Lekker er voor het blog op uit gaan! Sinds ik blog kom ik op zulke bijzondere events!

Wil je ook het artikel lezen van de Blogger en de Blog over Sabrina en haar blog Zebrazonderstrepen?

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Toch te veel en te vaak willen, daardoor het overzicht en de drive verliezen.

Aan welk advies of tip over het bloggen heb jij veel gehad?

Ik ben door Amanda van Kiddowz enorm geholpen aan het begin van mijn blog carrière. Ik heb enorm veel aan haar steun en adviezen gehad.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Het blog van Nicole, ze is een goede vriendin van me geworden en ik hou van haar schrijfstijl! Ze is lekker nuchter en altijd eerlijk. http://www.everyday-life.nl/

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Hier heb ik regelmatig wel eens over nagedacht want die optie is er natuurlijk vaak wanneer je naar events gaat. Toch heb ik er zelf nooit gebruik van gemaakt. Ik zou zeggen Ian Sommerhalder of zo maar ik weet dat ik geen woord zou kunnen uitbrengen als ie voor me stond, haha.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Eigenlijk veel! Ik heb kennis mogen maken met allemaal interessante producten, ben dicht bij sterren geweest op speciale events. Mocht naar Disney On Ice en heb er ook nog eens hele lieve leuke vriendinnen aan over gehouden!

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Mijn lat ligt gelukkig niet zo hoog. Mijn doel is nooit zo’n reuze blog te worden waar iedereen een mening over heeft. Ik wil gewoon lekker mijn ding doen en ik zie wel wat en waar het ons brengt.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Ik heb een dochtertje van 5 die lekker bijdehand is, maar elke dag bijzonder maakt. Dus ben ik zelf ook een gamende geek net als mijn gastbloggers 😀 Mijn blog is echt puur een hobby, maar wel een hele leuke.

 

Ik vond het erg leuk om je blog op deze manier te leren kennen, ik had al vaker wat van je gelezen, maar met wat meer achtergrond geeft het wat meer jus. Een prachtige blog die je trouwens hebt geschreven over je heftige bevalling. Bedankt voor het invullen en hoop je een keer te ontmoeten op 1 van de events.

PS. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor fijne duurzame tips en inspiratie!

Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

1 gedachte over “De Blogger en de Blog: Super mammies”

Plaats een reactie

Ook deze site gebruikt cookies voor een prettig gebruik.