de blogger en de blog super mammies mamameteenblog.nl

De Blogger en de Blog: Super mammies

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vandaag centraal in de Blogger en de Blog: Linda en haar Blog: Super mammies. Een blog zoals zij zelf zegt: voor en door (geeky) mama’s (-en papa’s). Wij testen van alles voor jullie uit, organiseren win acties en doen ook nog wel es wat :p .

Wil je Linda ook een beetje beter leren kennen en ook weten waarom Linda is begonnen aan haar blog en wat haar blijft motiveren? Lees gezellig mee.

 

de blogger en de blog super mammies 1 mamameteenblog.nl

 

 

de blogger en de blog super mammies mamameteenblog.nlIntroductie de Blogger

Naam: Linda

Leeftijd: 33

Woonplaats en/of Provincie: Amersfoort (utrecht)

Beroep: Full time mama

 

 

 

 

de blogger en de blog super mammies mamameteenblog.nlIntroductie Blog

Naam: Super mammies

Niche: Een geeky moederblog

Sinds Wanneer: We bestaan sinds augustus 2014

Social Media:

 

Facebook: https://www.facebook.com/Supermammies/

 

                                                                               Twitter: https://twitter.com/Supermammies

 

 

De  Vragen:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik heb altijd iets met schrijven willen doen en begon daardoor als gastblogger bij een ander moederblog. Toch wilde ik zelf wat meer mijn eigen ding doen dus besloot een poging te wagen.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Ik zit altijd achter mijn bureautje en op de pc. Deze is voornamelijk ingericht op gamen dus het typt wat onhandig soms. Er moet toch maar een keer een laptop komen J

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Ik heb net een tijdje een break genomen omdat ik er veel te veel mee bezig was en een beetje op was. Maar toch wel enkele uren per dag.

Wat maakt jou Blog uniek?

Ik denk dat inmiddels geen enkel blog meer echt uniek is maar wij zijn een Geekie moeder blog wat toch net een beetje anders is en zich richt op pop cultuur gemengt met ouderschap.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots? 

Jeetje, deze vind ik heel lastig want ik ben altijd een beetje onzeker over de dingen die ik schrijf.. Ik denk toch mijn bevallingsverhaal, niet zo zeer omdat ik er trots op ben maar omdat ik mezelf moeilijk bloot geef.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Lekker er voor het blog op uit gaan! Sinds ik blog kom ik op zulke bijzondere events!

Wil je ook het artikel lezen van de Blogger en de Blog over Sabrina en haar blog Zebrazonderstrepen?

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Toch te veel willen en te vaak willen en dan het overzicht en de drive verliezen.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Ik ben door Amanda van Kiddowz enorm geholpen aan het begin van mijn blog carrière. Ik heb enorm veel aan haar steun en adviezen gehad.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Het blog van Nicole, ze is een goede vriendin van me geworden en ik hou van haar schrijfstijl! Ze is lekker nuchter en altijd eerlijk. http://www.everyday-life.nl/

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Hier heb ik regelmatig wel eens overnagedacht want die optie is er natuurlijk vaak wanneer je naar events gaat. Toch heb ik er zelf nooit gebruik van gemaakt. Ik zou zeggen Ian Sommerhalder of zo maar ik weet dat ik geen woord zou kunnen uitbrengen als ie voor me stond , haha.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Eigenlijk een heleboel! Ik heb kennis mogen maken met allemaal interessante producten, ben dichtbij sterren geweest op speciale events. Mocht naar Disney On Ice en heb er ook nog eens hele lieve leuke vriendinnen aan over gehouden!

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Mijn lat ligt gelukkig niet zo hoog. Mijn doel is nooit zo’n reuze blog te worden waar iedereen een mening over heeft. Ik wil gewoon lekker mijn ding doen en ik zie wel wat en waar het ons brengt.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Ik heb een dochtertje van 5 die lekker bijdehand is maar elke dag bijzonder maakt. Dus ben ik zelf ook een gamende geek net als mijn gastbloggers 😀 Mijn blog is echt puur een hobby maar wel een hele leuke.

 

Ik vond het erg leuk om je blog op deze manier te leren kennen, ik had al vaker wat van je gelezen, maar met wat meer achtergrond geeft het wat meer jus. Een prachtige blog die je trouwens hebt geschreven over je heftige bevalling. Bedankt voor het invullen en hoop je misschien een keer te ontmoeten op 1 van de events.

 

 

Ps. Denk jij nou als blogger, ik vind het ook leuk om samen met mijn blog in de serie De blogger en de blog te komen? Stuur dan een mailtje naar info@mamameteenblog.nl en dan neem ik contact met je op!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

1 gedachte over “De Blogger en de Blog: Super mammies”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
slaap tag mamameteenblog.nl
De Slaap TAG

Sinds ik kinderen heb, ben ik me er meer dan ooit van bewust hoe fijn het is om een nachtje...

Sluiten