Disney on Ice 2017 mamameteenblog.nl

Disney On Ice | Een herinnering om nooit te vergeten

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Vijftien december Disney On  Ice in Rotterdam en wij mochten daarbij zijn! Wat een feest. Al weken waren de kaartjes binnen en al weken werd bijna dagelijks de datum genoemd. We hadden er allemaal enorm veel zin in. Voor het eerst begon dit jaar de tour in Rotterdam Ahoy, en dat is nieuw, want voorheen waren ze alleen in Utrecht en Amsterdam. 

 

disneyonicefrozen mamameteenblog.nl

 

Voor ons was het ook voor het eerst om deze spectaculaire show te zien. Om 19 uur begon de show en om op tijd te zijn waren we al vroeg met de auto vertrokken vanuit Den Haag. Gelukkig maar, want het verkeer stond vast op de snelweg. Net op tijd voor een hapje en een drankje schoven we aan op de tribunes in de Ahoy.

Door de foto’s had ik het idee dat het een enorme ijsbaan was en hoopte ik dat we goede plekken hadden om het ook voor de kinderen leuk te houden. Maar zelfs op de 17e rij is het eigenlijk prima te zien. De ijsbaan is niet zo enorm groot als in mijn gedachten maar dat had juist een positief effect. Alles was goed zichtbaar, voor iedereen. Het is allemaal Nederlands gesproken en gezongen en zeer goed verstaanbaar!

De show Disney On Ice | Betoverende Werelden

 

disneyoniceopening mamameteenblog.nl

 

De show begon met de gastheren en dame, Mickey, Minnie, Donald en Goofy. Na een doldwaze introductie begon het verhaal van Toy Story, iets vereenvoudigd natuurlijk, maar heel leuk gebracht. Liam nu ruim 3 jaar, heeft heel erg gelachen om al die gekke speelgoedbeesten. Heel indrukwekkend hoe de schaatsers met al hun kostuums toch zo’n prachtige show kunnen neerzetten op een stel schaatsen.

Nadat Buzz, Jessie en haar paard, Woody, Mr & Mrs. Aardappelhoofd, Rex, Slinky, Barbie en Ken veilig gered waren van de gemene roze beer Lotso, was het de beurt aan Ariël. Mooi om te zien hoe ze met al de mooie kostuums het prachtige, zo bekende verhaal in het kort kunnen neerzetten. En wat een schaatskunst hier ook weer! Wauw, echt wauw!

Na het prachtige zeemeerminnen verhaal volgde een korte pauze, waar je op het paviljoen, je te goed kunt doen aan al die heerlijke verschillende snacks en gave gadgets.

Tip: neem hier wel je portemonnee voor mee, of een hele lieve oma, want ze zijn helaas niet goedkoop.

 

disneyonicemickey mamameteenblog.nl

 

Na de pauze kwam met luid getoeter Mickey en Minnie op het ijs met hun supergave auto. Helaas begaf de auto het heel snel en moesten ze de hulptroepen gaan inzetten. Met vol enthousiasme werden de autoa’s van Cars ontvangen! Wat ontzettend mooi gedaan! Liam was enorm onder de indruk om Takel,Bliksem, McQueen en alle andere auto’s in het echt te zien! Ze scheurde over het ijs en maakte het een heel spectaculair aanzien!

 

disneyonicetakel mamameteenblog.nl

 

Het klapstuk van de avond was het verhaal van Frozen. Met veel plezier hebben we met zijn alle uit volle borst meegezongen met alle liedjes, die we ondertussen al kunnen dromen. Vooral Olaf was enorm grappig en maakte de show helemaal kompleet.

Wat hebben we genoten met zijn allen. Het ijs, het licht, de muziek, het is echt alsof je een betoverende wereld in stapt. Ook de Disney figuren zijn enorm leuk om te zien, hun schaatsstunts, de kostuums en het verhaal, maken het magisch. Wij hebben ons in elk geval enorm vermaakt en hopen dit volgend jaar zeker nog eens mee te maken.

Mocht je ook willen gaan, lees de onderstaande informatie voor data en locatie van de show!

 

disneyonice mamameteenblog.nl

Informatie Disney On Ice | Betoverende Werelden

De show is te zien van 15 t/m30 december.

  • Rotterdam, Ahoy : 15-17 december
  • Utrecht, Jaarbeurs: 22-26 december
  • Amsterdam, RAI: 28-30 december

De tickets zijn online verkrijgbaar, kosten 18 euro per stuk en zijn te bestellen op Disneyonice.nl.

Disney On Ice Betoverende werelden Mamameteenblog.nlDisney On Ice Betoverende werelden Mamameteenblog.nl

Disney On Ice Betoverende werelden Mamameteenblog.nl

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
pyjamadag met tips mamameteenblog
Onze eigen stakingsdag | Pyjamadag met tips

De maand november was echt een gekkenhuis en ik ben blij dat we nu in December zijn beland. Maar nu...

Sluiten