De blogger en de blog fittemamamdees mamameteenblog.nl

De blogger en de blog: Fitte Mama Dees

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Deze blog is niet meer actief.

Een Mamablog, maar ook een fitblog in de rubriek De blogger en de blog. Desire vertelt over haar blog Fitte Mama Dees, een mama blogger die het gezellige en uitdagende leven laat zien van dochtertje Robinn en ook nog een poging doet 😉 tot een fit & healthy lifestyle!

De blogger en de blog fittemamamdees mamameteenblog.nl

De blogger en de blog fittemamamdees mamameteenblog.nl 1

Introductie de Blogger

  • Naam: Desire
  • Leeftijd: 29 jaar
  • Woonplaats en/of Provincie: Bergen op Zoom / Noord- Brabant
  • Beroep: Pedagogisch medewerkster in de kinderopvang.

De blogger en de blog fittemamamdees mamameteenblog.nl 2

Introductie Blog

  • Naam: www.fittemamadees.com
  • Niche: mama lifestyle
  • Sinds Wanneer: bloggen sinds mei 2016 maar sinds juni 2016 van site gewisseld

Social Media:

  • Youtube: fittemamadees
  • Twitter: www.twitter.com/fittemamadees
  • Pinterest: fittemamadees

De Vragen aan Desire:

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Ik wilde mijn verhaal vertellen vind het heerlijk om te schrijven alleen het lef was er niet uiteindelijk toch maar half mei begonnen.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te bloggen?

Meestal op de bank of aan tafel. Dit dan achter mijn laptop of gewoon op mobiel. Soms zelfs op bed even voor mij slapen gaan.

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

In goeie weken uur of 6 ik denk dat dit ligt aan hoe druk ik het heb met andere dingen.

Wat maakt jou Blog uniek?

Het is niet alleen mijn fitte leven maar ook mijn mama leven. Zo heeft ook mijn dochtertje wat blogs geschreven.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Ik denk mijn artikel over onzekerheid en over mijn zwangerschap.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

De reacties van lezers daar doe je het toch voor.

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Vergeet dat er meer is dan bloggen! ik moet helaas ook nog werken en een huishouden runnen.

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Dat je je eigen schrijfstijl moet ontwikkelen; ik blijf hier druk mee bezig.

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Ik volg Kelly Caressse en de blog van meisje eigenwijsje en van get out of your fatsuit. Verder klik ik wel eens op diverse blogs die mijn interesse wekken.

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Channing Tatum of Jan Kooijman 😉 haha dat wil bijna elke vrouw denk ik wel. Maar goeie vraag ik denk iemand van die bovenstaande blogs over hoe hun het allemaal doen en leuke tips om groter te kunnen worden.

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Ik blog nog niet zo lang. Maar heb al wel de clean 9 kuur mogen doen (van aloe vera) en hierover mogen schrijven. Dat vond ik heel erg leuk om te doen. Ik hoop dat er met het bloggen nog heel veel deuren open gaan. Eventueel een leuke nieuwe baan/uitdaging zou tof zijn.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Meer bezoekers en meer naamsbekendheid maar ik vergeet nog wel eens dat ik eigenlijk zelfs pas sinds augustus echt serieuzer bezig ben.

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Dat ik niet alleen over fitte mama schrijf maar over diverse onderwerpen. Dat ik ook voor de camera nog heel onzeker ben maar heel leergierig en met alles nog enorm wil en kan ontwikkelen.

Nawoord van Barbara:

Dat van je eigen schrijfstijl ontwikkelen vind ik echt een goed punt. Ik merk het soms aan mijzelf als ik iets probeer, maar achteraf toch niet bij mij past. Toch vind ik dat ook weer het leuke van bloggen. Steeds weer wat proberen of ontdekken. Bedankt voor het invullen van de vragen.

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Anne-Marie en haar Blog My Happy Kitchen.

Voor meer leuke artikelen kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »
juiste lingerie of ondergoed voor de juiste outfit mamameteenblog

De juiste lingerie met de juiste outfit matchen

Met een beetje sippe lip kijk ik in de spiegel. Gelukkig is het te fixen. Met alle informatie die je van het internet haalt en tips leest van elke styliste, dan weet je, tenminste ik weet dat, dat je ondergoed een belangrijk deel kan zijn van je outfit. Laat dat nu net het probleem van

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Hoe word je een echte prinses Mamameteenblog.nl
Hoe word je een echte Elsa prinses?

Deze vraag is mij al zo vaak gesteld. Ik denk al meer dan 30 keer en dat is geen grapje....

Sluiten