Een nieuwe smartphone voor mama

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 10 mei 2024 by Barbara

Afgelopen najaar heb ik van mijn lief een nieuwe iPad gekregen. Wat lief van je lief, zou je zeggen. Dat was het zeker! Maar het was ook wel een beetje een keerpunt. Voor mij dan. Een iPad! Dat was iets voor anderen, ik hield het altijd lekker bij mijn eigen tablet, een windows-ding. Ik wist daar blindelings mijn weg op te vinden en eigenlijk kende ik ook niet anders. Ook al had ik collega’s die echt lyrisch waren van hun Apple, in de vorm van een tablet, smartphone of laptop, mij kreeg je niet overstag. Maar toen kreeg ik mijn iPad. En tja, ik kan niet anders zeggen, dan dat ik het een zeer prettig ding vind. Zo prettig, dat mijn trouwe ros, mijn mobiel, een Android toestel, echt moet gaan oppassen.

Een nieuwe smartphone voor mama mamameteenblog

Mijn hele leven zit zowat in dat ding

Nu moet ik eerlijk zeggen dat mijn smartphone echt fantastisch is. Het is wel een verlengstuk geworden van mijzelf. Nog even en ik vergroei ermee. Alles gaat via dat ding. Mijn Sociale contacten, mijn agenda, mijn bankzaken, mijn boodschappen en ik maak veel foto’s met mijn smartphone. Van mijn kroost natuurlijk, ik ben tenslotte een moeder. Mijn hele leven zit zowat in dat ding, mijn mobiel. Best eng als je het zo bekijkt. Ik zie het wel bij meer mensen. Het zal ondertussen ook wel een ziekte zijn of een aandoening, die vergroeiing met je smartphone.

Maar los van dat, nu heb ik mijn blik een beetje laten vallen, heel voorzichtig nog hoor, op een nieuwe iPhone! Ieks, ja eng, ik weet het en laat het mijn loyale mobiel nog maar niet horen. Maar ik vind het er toch wel erg leuk uitzien die iPhone7!

Ik vind het toch wel logisch in elkaar zitten

Wat het is met mijn Ipad, ik weet het niet,  misschien het gebruiksgemak toch wel. Ik vind het toch wel logisch in elkaar zitten. Ja, ik hoor mijn collega hier lachen, die roept dat al jaren, maar ik meen het echt.

Nu is mijn trouwe smartphone ook wel een beetje toe aan vernieuwing. Hij is tenslotte al 2,5 jaar oud. Dus ja, hoe lang doe je met die dingen? Hij wordt wat trager en ook wat sneller oververhit, de batterij is wat sneller leeg en dan moet ie aan de lader. Klinkt wel als een vervangings gevalletje. Ja, er is een tijd van komen en gaan.

Toch maar een nieuwe?

Dus ik heb al hier en daar gekeken naar verschillende aanbiedingen. Daar moet je dan ook niet te lang  mee wachten, vind ik.

Welk mobiel gebruiken jullie en wat vinden jullie belangrijk aan je mobiel?

Dit artikel bevat een afbeelding van Shutterstock.
Bol AlgemeenBol Algemeen

3 gedachten over “Een nieuwe smartphone voor mama”

 1. Apple! Ben zo blij met mijn appeltjes. Vooral mijn kekke, roze iPhone 7. Doen!
  En, je apparaten kunnen ook fijn met elkaar ‘praten’ dan. Als je hetzelfde iCloud account gebruikt voor zowel je telefoon als je iPad, kan je gewoon verder gaan op de één als de ander eens aan de oplader ligt 🙂

  Beantwoorden
 2. Ik ben juist helemaal niet gecharmeerd van Apple… juist omdat ik de IPad een tijdje gebruikte 😉 Maar ieder zijn meug. Mijn vent zweert bij zijn iPhone, en ik heb een fantastische Samsung S7 die hartstikke lekker werkt en vooral ook mooie foto’s maakt. En we zijn allebei blij 😉

  Beantwoorden
  • Goed om te horen, ik ben ook altijd een Samsung fan geweest! Ben bij de s4 blijven steken, maar nu zo verrast door de Ipad. Eigenlijk verbaasd?. Fijn ook om te horen over de foto’s. Dat vind ik nml ook heel belangrijk!

   Beantwoorden

Plaats een reactie