De blogger en de blog meerdansandra.nl mamameteenblog.nl

De blogger en de blog: meerdansandra.nl

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Zoals Sandra zelf zegt is haar blogniche niet onder 1 noemer te vangen. In de rubriek de blogger en de blog Sandra met Meerdansandra.nl. Sandra, een rijpe veertiger, gelukkig getrouwd, 3 tieners en 2 katten, schrijft blogs met een lach en een traan en uit het hart geschreven! Waarover? Je vindt op haar blog inspirerende portretten, reviews van producten en boeken, lekkere recepten en muziekherinneringen. Voor ieder wat wils dus.

De blogger en de blog meerdansandra.nl mamameteenblog.nl

De blogger en de blog meerdansandra.nl mamameteenblog.nl 2

Introductie de Blogger

 • Naam:  Sandra Raino
 • Leeftijd: 48 jaar
 • Woonplaats en/of Provincie: Zaandijk
 • Beroep: blogger, nee hoor dat is mijn hobby…

De blogger en de blog meerdansandra.nl mamameteenblog.nl 3

Introductie Blog

 • Naam: Meerdansandra.nl
 • Niche: voor ieder wat wils
 • Sinds Wanneer: 1 april 2016

Social Media:

 • Facebook:https://www.facebook.com/meerdansandra/
 • Instagram:n.v.t.
 • Twitter: n.v.t.
 • Pinterest: n.v.t.

De  Vragen aan Sandra van Meerdansandra.nl

Wat heeft jou doen besluiten om een blog te beginnen?

Het schrijven heeft er altijd al bij mij ingezeten. In mijn jeugd schreef ik de stukjes van onze voetbalwedstrijden in het voetbalkrantje (jaja, ik heb gevoetbald….ooit….) en ook zat ik in de schoolkrant. Vorig jaar ben ik blogs gaan schrijven voor just40.nl, ik maakte al reviews voor wiewathaar.nl en ook al regelmatig recensies van boeken. Kortom her en der stond wat van mij….. op een gegeven moment dacht ik: “ik maak zelf een site, met alles wat ik nu al doe en nog een beetje extra’s erbij en dan kan ik zelf de stijl verzinnen en helemaal doen waar ik zin in heb”…… Zo gezegd, zo gedaan.

Wat is de werkplek waar je het liefst zit (of staat) om te  bloggen?

Voornamelijk aan de eettafel, lekker achter mijn laptop, poes erbij, radio aan. Je kunt mij zo ongeveer uittekenen!

Zeg eens, hoeveel uur per week besteed je nu eigenlijk aan je blog?

Dat verschilt van dag tot dag, soms maar een half uur en soms een paar uur. Het ligt helemaal aan datgene waar ik mee bezig ben. Voor sommige reviews/interviews moet ik ook de deur uit, telt dat ook mee?

Wat maakt jou Blog uniek?

De variëteit, er is voor iedereen wat leuks/interessants. Daarnaast hoop ik dat je mijn persoon, mijn enthousiasme/betrokkenheid via mijn blogs bij mijn lezers aankomt.

Op welk artikel wat je hebt geschreven, ben je het meeste trots?

Persoonlijk ben ik erg trots op de interviews die op mijn site staan, deze staan onder het kopje: portretten. Dit gaat over de pareltjes in onze samenleving, mensen met een mooi beroep, een verhaal, kortom die verdienen om in het zonnetje te staan. Daarnaast schrijf ik regelmatig over mijn zoon Antonio, hij heeft een vorm van autisme en door deze blogs te maken hoop ik mensen meer begrip voor hem en anderen met autisme krijgen.

Welk onderdeel van het bloggen vind jij het leukst?

Het contact met mijn lezers, mijn fantastische bloggers en de mensen die ik interview etc. Kortom het hele menselijke aspect! Wat ik ook heel erg leuk vind, is dat je op plekken komt waar je normaal gesproken niet zo snel heen zou gaan of dingen meemaakt die de “gewone” mens niet doet. Ja, daar hou ik van!

In welke valkuil ben jij wel eens gevallen bij het bloggen?

Tot nu toe weinig valkuilen eigenlijk…..

Aan welk advies of tip met betrekking tot het bloggen heb jij veel gehad?

Blijf dicht bij jezelf…. als je voor je lezer gaat schrijven/denken dan werkt het niet….

Welke Blog is volgens jou een absolute must om te volgen?

Persoonlijk ben ik een hap & snapper, ik lees overal en nergens wat…. Wel ben ik groot fan van Daphne Deckers, ik ben gek van haar stijl van schrijven!

Wie zou je wel eens willen interviewen op je blog en wat zou je van die persoon willen weten?

Het feit dat ik hier nu al een half uur over nadenk, geeft aan dat ik het eigenlijk niet weet. Een ieder die op mijn pad komt met een mooi verhaal, daarin ben ik geïnteresseerd. Dat kan de buurman zijn, een schrijver of misschien wel de slager om de hoek. De interviews die ik doe, zijn over het algemeen met mensen uit mijn nabije omgeving en dat lijstje is nog steeds niet uitgeput…

Wat heeft het Bloggen jou tot nu toe gebracht?

Heeeeeeeeel veel plezier en ik heb heel veel leuke mensen leren kennen.

Wat wil je nog bereiken met je blog?

Mijn droom is dat de hoofdredacteur van een landelijk weekblad (Libelle of iets aanverwants) mij mailt/belt en vraagt of ik daar wekelijks een column wil schrijven…… ja, si, qui, yesssss, natuurlijk! I’myour girl!

Wat weten we nu nog niet van je, maar is wel leuk om te weten?

Dit voorjaar heb ik een schrijfwedstrijd van de Flair gewonnen! Het thema was: Mijn wildste avontuur… ik stuur je de link…. En? Wat vindt je ervan? http://meerdansandra.nl/2016/04/het-is-zover-eindelijk/

Nawoord van Barbara:

Het leuke van deze rubriek is toch wel dat ik zoveel leuke blogs leer kennen. Daar valt jouw blog ook onder. Het is erg divers, de artikelen over autisme en je zoon Antonio vind ik erg interessant. Daarentegen is je wildste avontuur erg leuk en terecht een winnaar. Zoals je zegt op je blog: artikelen met een lach en een traan. Bedankt voor het meedoen, Sandra.

Wil je meer bloggers en hun blogs leren kennen, hier vind je de blog van Desire en haar Blog Fittemamadees.com.

Voor meer leuke artikelen kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

3 gedachten over “De blogger en de blog: meerdansandra.nl”

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Een nieuwe smartphone voor mama mamameteenblog
Een nieuwe smartphone voor mama

Afgelopen najaar heb ik van mijn lief een nieuwe iPad gekregen. Wat lief van je lief, zou je zeggen. Dat...

Sluiten