Hoe word je een echte Elsa prinses?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 21 juni 2024 by Barbara

Deze vraag is mij al zo vaak gesteld. Ik denk al meer dan 30 keer en dat is geen grapje. Vaak weet ik ook precies wanneer de vraag gaat komen. Dan staan er twee dames voor mij, met een bloedserieuze blik in hun ogen, hun haar in gevecht met een Tiara en hun gezicht vol oorlogskleuren. ‘Mam?’, vragen ze dan, ‘ben jij een echte prinses?’ De eerste keer werd ik toch wat verrast en verslikte ik mij in een slok thee. Ik waan mij graag een echte prinses. Fake it till you make it, nietwaar. Dus waar kwam de twijfel bij mijn dochters vandaan?

Hoe word je een echte prinses Mamameteenblog.nl


Het is waar, ik mis het weelderige haar van Maxima of de taille van Kate, maar dat alles is op te lossen. Ik hoef alleen maar te achterhalen waar Maxima naar de kapper gaat en het telefoonnummer van de personal trainer van Kate. Maar ben ik er dan? Is het resultaat een echte prinses?
Zou er een geheime gebruiksaanwijzing zijn, die je vertelt wat je moet doen om een prinses te worden? Wat zou hierin staan?

Hoofdstuk 1:

Trouw een prins. Dat is echt makkelijker gezegd dan gedaan. Zoveel lopen er niet rond van op deze aardbol. Trouwens ik heb mijn prins al gevonden. En ja, ik ben er ook mee getrouwd. Lijkt toch niet genoeg te zijn voor mijn dochters.

Hoofdstuk 2:

Kijk alle Disneyfilms. Dat zijn toch wel de experts bij Disney. Geef ze een zeemeermin en ze maken er een prinses van, met benen, een wespentaille en fantastisch haar. Hoe onmogelijk wil je het hebben in de wereld van prinsessen?

Hoofdstuk 3:

Check je kledingkast. Ik heb begrepen dat Maxima de jurkjes voor haar dochters koopt bij de Zara. Gewoon kopiëren zou ik zeggen, tenslotte hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden. En mocht je een speciale gelegenheid hebben, dan vind je op deze pagina vast ook wel iets passends.

Hoofdstuk 4:

It is all about the attitude. Een soort van smile and wave principe. Werkt altijd.

Conclusie of je een echte prinses bent:

Vind jezelf een prins, kopieer een Disneyprinses, shop haar kast en smile and wave!

Dit gezegd te hebben tegen mijn dochters, besef ik echt wel waar de twijfel vandaan komt. Maar ach, dromen van een prinsessenleven is nog altijd beter aan mij besteed dan dat een echt leven als prinses binnen handbereik is.

Hoe word je een echte prinses Mamameteenblog.nl 2

Ben jij een echte prinses en mis jij nog een echte jurk, dan kun je misschien hier je droom compleet maken. Tot die tijd probeer ik mijn dochters er nog van te overtuigen dat blauw bloed niet aangeboren hoeft te zijn.

Lees hier hoe ze toch nog een echte Elsaprinses werden.

Dit artikelen bevat foto’s van Shutterstock.com
Bol AlgemeenBol Algemeen

1 gedachte over “Hoe word je een echte Elsa prinses?”

Plaats een reactie