3 aandachtspunten bij het kiezen van een nieuwe telefoon

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 15 januari 2024 by Barbara

3 aandachtspunten een nieuwe telefoon mamameteenblog.nl

Als moeder kun je tegenwoordig uiteraard niet meer zonder telefoon. Niet alleen omdat we bereikbaar willen zijn, maar ook omdat het veel voordelen biedt. Maar als jonge moeder stel je toch andere eisen aan je telefoon dan voordat je kinderen had. Ben je pas moeder geworden of momenteel in verwachting van je eerste kindje en ben je toe aan een nieuwe smartphone? Dan ben je vast benieuwd waar je extra op moet letten. Lees snel verder en ontdek drie belangrijke aandachtspunten bij het kiezen van je nieuwe telefoon als moeder.

Een nieuwe telefoon met een goede camera

Geloof ons, zodra je moeder bent zal de filmrol van je smartphone binnen mum van tijd vol staan met foto’s en filmpjes van je kind. Daarom mag een goede camera niet ontbreken. Gelukkig hebben de meeste smartphones tegenwoordig een prima camera. De nieuwere smartphones zoals de samsung s22 leveren echter wel nog de overtreffende trap. Besef je goed dat de camera’s steeds beter worden. Als je dus op zoek bent naar een telefoon met een extra goede camera, dan is het goed om vooral de nieuwere smartphones te bekijken.

Het is in elk geval belangrijk dat de kwaliteit goed genoeg is om ze uit te kunnen printen. Je telefoon heb je immers altijd bij de hand. Fijn om dan de mooiste herinneringen vast te leggen en later bijvoorbeeld af te drukken.

Let dus goed op de kwaliteit van de camera bij het kiezen van je nieuwe smartphone. Een goede camera is essentieel.

Kan tegen een stootje

Wees je ervan bewust dat je telefoon echt wel wat te verduren krijgt met jonge kinderen. Hoe vaak zal het wel niet gebeuren dat de telefoon op een onbewaakt moment op de grond valt? Ook wanneer de tijd komt dat je kind filmpjes op je smartphone gaat kijken, is het van essentieel belang dat deze tegen een stootje kan. Jonge kinderen zijn nou eenmaal stukken onvoorzichtiger met een telefoon dan jijzelf zal zijn.

Ook is het slim om naar een telefoon te zoeken die over een hogere IP-waarde beschikt. De IP-waarde vertelt je hoe waterbestendig de telefoon is. Natuurlijk moet je hierbij wel realistisch blijven. Er is bijna geen enkele telefoon die uren in een bak met water kan blijven liggen zonder schade op te lopen. Het is echter wel fijn om te weten dat de telefoon tegen vocht kan. Zeker wanneer je kind eens een beker limonade omstoot. Dan hoeft dit niet direct het einde van je telefoon te betekenen.

Goede accu

Ook is het fijn om te weten dat de accu van goede kwaliteit is. Als moeder heb je soms nogal drukke dagen. Werk, school, afspraken na school, je bent hele dagen van huis. Dan wil je voorkomen dat je accu het halverwege de dag begeeft. Telefoonfabrikanten doen er tegenwoordig alles aan om de batterij te verbeteren. Goed om hier dus extra op te letten, zodat je telefoon minder snel leeg is op drukke dagen. Kies je voor een samsung s22 abonnement? Dan beschik je over een van de nieuwere Samsung modellen en geniet je ook van een betere accu dan de voorgaande modellen. Een echte aanrader dus voor jonge moeders.


3 aandachtspunten bij het kiezen van een nieuwe telefoon als moedermamameteenblog.nl

Plaats een reactie