Welk Vloerkleed heeft jouw voorkeur?

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 30 april 2023 by Barbara

Het is tijd voor een kleed op de vloer. Het is januari en dat is voor mij een maand waarin ik kriebels krijg om mijn huis een beetje op te leuken, als een soort van frisse start van het jaar, of een laatste run de winter uit! Dat laatste is het waarschijnlijkst, haha. Maar goed, ik werk in een soort van projectvorm, dus voor deze keer is de kinderkamer aan de beurt, en dan bedoel ik de kamer van mijn oudste dochter. Tijd voor een vloerkleed, ik zeg het je!

interieur vloerkleed kiezen mamameteenblog.nl

De meiden slapen nu sinds 2 jaar samen op 1 kamer. En dat is altijd erg goed gegaan, er staat een leuk stapelbed in en ook een mooi vloerkleed, twee bureautjes en een paar grote kasten. Maar sinds de zomer is onze oudste duidelijk toe aan een eigen stek. En dat mag ook, want ze zit nu in groep 4, en de ruimte is er. Goed, ergens vond ik het wel lekker makkelijk, allemaal op dezelfde etage slapen.

Alleen nog een vloerkleed

Madame had het wat anders in haar hoofd. Dus afgelopen zomer zijn we bezig geweest om haar kamer naar de zolderkamer over te zetten. Dat betekende best heel wat werk, uitzoekwerk voornamelijk, voor mij, want hoe heerlijk is het een kamer te hebben, waar al de rommel uit het zicht staat, maar het is gelukt, er staan nu een lekker bed, 2 grote kasten, 1 voor haar kleding, 1 voor haar speelgoed en andere spulletjes, een bureau en een boekenkast. Alles hebben we zoveel mogelijk wit gehouden.

Maar ergens weet ik het niet. Ik mis nog een masterpiece, zeg maar. Een meubelstuk die alles met elkaar verbindt. Je merkt het zeker al, ik ben niet echt een interieurstyliste, ik zou wel willen hoor, maar ben toch te voorzichtig denk ik. En ik vind het gewoon ook lastig.

Mooie vloerkleden van Sukhi

Maar toen kwam mij de site onder ogen van Sukhi.nl, jullie kennen hem allemaal vast wel. Wat een leuke site! Allemaal prachtige vloerkleden in de mooiste kleuren en vormen. Ik houd erg van vloerkleden, het geeft net die warme sfeer in een ruimte. Hier een paar voorbeelden van hun site.

Sukhi betekent blij

Sukhi betekent blij in het Nepalees en wanneer je al die mooie kleden ziet op de site kan ik niet anders zeggen dat ik er blij van word. Sukhi.nl is een Maatschappelijke Onderneming in Marokko, Nepal, India en Turkije die als doel heeft om kleden van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Waarbij ze rechtstreeks met de mensen werken die de kleden maken.

Dit voorkomt al die onnodige kosten die tussenpersonen met zich mee kunnen brengen en kan wel tot 6-% schelen in vergelijking met de winkelprijzen. Daarnaast werken de mensen onder goede arbeidsomstandigheden. Sukhi.nl garandeert dat de makers rechtvaardig worden behandeld en dit komt duidelijk de kwaliteit ten goede. Op hun site kun je een filmpje kijken hoe de kleden worden gemaakt en krijg je echt een kijkje in de keuken. Ook hier kun je het filmpje bekijken:

Op de site zijn veel verschillende vloerkleden te vinden, zoals de bolletjeskleden. Maar ook de mooie vilten blaadjes kleden, patchwork kleden en de bijzondere stonelook kleden! Voor ieder wat moois, zou je kunnen zeggen. Voor Mylène haar kamer zou mijn voorkeur uitgaan voor een rond bolletjes kleed in warme kleuren, een waar Masterpiece! Alleen al het rondneuzen op de site van Sukhi.nl is een belevenis op zich en zeker aan te raden om eens te gaan kijken!

Want als je toch gaat kijken, welk vloerkleed zou jij kiezen?

En mocht je het vloerkleed willen reinigen, lees hier de supertip!

Lees ook: 

6 gedachten over “Welk Vloerkleed heeft jouw voorkeur?”

  1. Leuke kleden! Ben benieuwd waar je voor gaat. Wij zijn ook op zoek naar een vloerkleed maar dan voor in de woonkamer. Vind het best lastig want veel leuke kleden lijken moeilijk te stofzuigen zoals met bobbels bijvoorbeeld. Dan haak ik al af haha!

    Beantwoorden
  2. Prachtige kleden. Zo’n bolletjeskleed vind ik ook het leukste. En voor een kinderkamer zou ik voor een kleurrijk kleed gaan met een mengeling van minstens drie kleuren.

    Beantwoorden

Plaats een reactie