Waarom refurbished iPhones ideaal zijn voor moeders

Last Updated on 22 september 2022 by Barbara

Als moeder wil je natuurlijk het beste voor je kind in combinatie met verstand. Daarbij wil je ook je kind kunnen bereiken wanneer dit nodig is, een smartphone is bijna een must in deze maatschappij. Maar een nieuwe smartphone is een dure investering en voor vele ouders daarom iets waar ze liever mee wachten. Dat hoeft niet. Dankzij de refurbished iPhone kun je iPhones kopen die een tweede leven krijgen en ook op tientallen punten zijn gecontroleerd. Dit controleproces is gedaan aan de hand van erkende software en ervaren technici. Bovendien heb je twee jaar garantie. Kortom, je kan niet missen. In dit blog leggen we je meer uit over refurbished en pakken we de iPhone 8 en iPhone X als voorbeeld.

Waarom refurbished iPhones mamameteenblog.nl

iPhone 8: de Popeye onder de smartphones

Je kinderen zijn eigenlijk nog te jong om met een dure smartphone over we te gaan. Een telefoonhoesje en screen protector volstaan niet om het dure toestel in leven te houden. Wat doe je dan? Geen telefoon voor ze kopen en ze dus ook niet kunnen bereiken als ze weg van huis zijn? Dat is een lastige keuze. Daarnaast, smartphones zijn ook onderdeel geworden van de cultuur onder jongeren, net als bij volwassenen. (lees hier mijn artikel over schermtijd)

De iPhone 8 refurbished is dé telefoon bij uitstek die aan al je verwachtingen voldoet. Het is een van de goedkoopste iPhones op de markt en heeft alle specificaties die jouw zoon of dochter nodig heeft. De iPhone 8 heeft een 12 megapixel camera die prachtige foto’s kan maken en in Full- HD kan filmen. Daarnaast beschikt het toestel over 4G, waardoor snel internet altijd mogelijk is. Appjes komen dus snel binnen.

iPhone X refurbished: een premium multimedia-machine

De iPhone X refurbished is een goede keuze als je zoon of dochter een echte beroemdheid in spé is. Zit je kind vaak op Instagram, Snapchat en TikTok? Dan is dit dé telefoon voor hem of haar. Het grote voordeel van deze iPhone ten opzichte van de iPhone 8 is dat deze iPhone over een dubbele camera beschikt. Ook hierdoor kan de iPhone X dus prachtige portretfoto’s maken. Ook beschikt de iPhone X over een kwalitatief beter scherm. Maar er is ook een kleine keerzijde. Hoewel de iPhone X refurbished vele malen goedkoper is dan een nieuwe iPhone X, is de iPhone X refurbished wel wat duurder dan de iPhone 8 refurbished. Daarom de betere specificaties. Dankzij refurbished iPhones ga je niet alleen beter om met je portemonnee, maar je gaat ook beter om met de planeet. Wist je namelijk dat, dankzij het kopen van een refurbished iPhone, er minder delfstoffen gewonnen hoeven te worden. Voor iedere nieuwe iPhone moeten er nieuwe materialen zoals ertsen uit de grond worden gehaald. Dit is slecht voor de planeet, dus door het kopen van een refurbished iPhone draag jij bij aan een schonere wereld.

Waarom refurbished iPhones ideaal zijn voor moeders Mamameteenblog.nl
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Plaats een reactie