Review Tablethoes voor Ipad Mini voor kids van Smartphonehoesjes.nl

Bol AlgemeenBol Algemeen

Last Updated on 7 mei 2023 by Barbara

Review tablethoes: Op het vliegveld had ik hem al gespot. En dat gaf me op een gekke manier wel een gerust gevoel. Er waren meer ouders die vonden dat deze hoes handig is. Ik zag hem voorbijkomen in het roze en in het blauw, deze tablethoes voor de iPad Mini 3 van Liam. En hoe kun je een hoes beter testen dan op vakantie. Niet. En wie kan hem beter testen dan Liam? Niemand. Deze tweejarige is een eerste klas stuiterende peuter, die niet veel nodig heeft om met zijn charmante moves de hele boel op de grond te laten vallen. Dus: de ideale testpersoon voor deze testcase.

Review Tablethoes voor Ipad Mini voor kids mamameteenblog.nl

Ik kan je nu al vertellen dat zelfs de tablet blij was dat hij deze hoes om had, want regelmatig heeft het met een behoorlijke snelheid de grond gekust. Bij deze dus: een review van de tablethoes voor de iPad Mini 3. Deze hoes is verkrijgbaar bij Smartphonehoesjes.nl, waar je ook voor onbekendere merken, zoals Motorola, terecht kunt. Zoals bijvoorbeeld Motorola Moto Z hoesjes.

Omschrijving van de tablethoes

Als eerste zal ik een korte omschrijving geven van deze felblauwe hoes. Als eerste ziet het eruit als een vrij grote en zware hoes, maar dat valt echt alles mee. Het materiaal is licht, van een soort foam rubber materiaal. Hierdoor is het meteen ook stoot- en schokvast. Het stevige handvat is bovendien een standaard; door het handvat te scharnieren, kun je hem op twee verschillende manieren neerzetten; superhandig. Daarnaast is het materiaal ook heel slip vast. Het oplaadpunt zit verscholen achter een klein klepje, wat ik wel handig vind, daardoor kan de hoes ook wat vocht tegenhouden. Er gebeurt hier nog wel eens iets met een drinkbeker die wat druppeltjes kan rondstrooien. Kortom, een zeer prettige tablethoes voor jonge kinderen.

Heeft de hoes ook nadelen, hoor ik je denken?

Ja, er is zeker wel een puntje van aandacht, namelijk het aan- en uitknopje van de tablet is niet zo makkelijk te bereiken, hij zit net iets te diep verscholen in de hoes. Dat maakt dat je met de nagel van je vinger een beetje moet zoeken.

Maar verder ben ik echt superblij met deze hoes en vind ik hem erg praktisch.

Hier nog even de voor- en nadelen op een rijtje:

Voordelen:

  • Hij is licht van materiaal.
  • Stootvast en schokvast.
  • Opvallende kleur, je ziet hem niet zo snel over het hoofd.
  • Fijn, stevig handvat, die niet zo snel uit je handen glipt.
Review Tablethoes voor Ipad Mini voor kids van Smartphonehoesjes.nl 3

Nadelen:

  • Lastig om bij het uit- en aan knopje te komen.

Conclusie van de review tablethoes

Van alle hoesjes die we hebben gehad is dit de meest praktische voor onze peuter. Ik heb hem meerdere keren zien stuiteren of vallen, op het puntje (ahum), maar door de hoes, geen enkele schade. Helemaal niets!

Ik kan niet anders zeggen dat we tevreden zijn en dat dit voor onze peuter echt de ideale hoes is voor de tablet.

Lees hier hoe we onze kinderen en internet laten omgaan.

Heb je een MacBook en speelt je peuter daar ook graag op? Bij Smartphonehoesjes zijn sinds kort ook diverse MacBook covers te koop die schade kunnen voorkomen.

 

Ook leuk om te lezen:

Bol AlgemeenBol Algemeen

Plaats een reactie