Mijn nieuwe sneakers en de sneakerfluisteraar

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Inhoud

Elke moeder weet het. Misschien elke vrouw wel. Je voelt je mooi op hakken, maar het is makkelijker op gympen of een paar mooie sneakers. De mommy’s-to-be willen graag hakken dragen, maar ademen een verlichtende zucht als ze een paar lekker zittende gympen aantrekken. De jonge mama’s rennen zich te barsten en voelen zich vaak het prettigst in een comfy outfit met jawel een paar sneakers. En de peutermama’s, nou ja, die rennen nog steeds en misschien wel verder, nog steeds op gympen. En ik? Ik heb ze ook. Natuurlijk heb ik ze nu ook, want ik ben een peutermama en ik heb een peuter en die laat mij behoorlijk rennen. Een paar gympen zijn geen overbodige luxe, maar een noodzaak. Wel een leuke noodzaak, trouwens.

Mijn nieuwe sneakers en de sneakerfluisteraar mamameteenblog.nl

 

Mijn wereld van Sneakers

Ik heb al heel wat gympen versleten. Toen ik op de middelbare school zat kreeg ik mijn eerste sneakers. Het was toen echt hip om van de hoge gympen te dragen met je spijkerbroek in je sportsokken gepropt. Natuurlijk wel elegant gepropt. Helaas was het merk wat ik droeg iets minder elegant. Eve and Adams. Exclusief verkrijgbaar bij de *kuch* Schoenexpres, welke al een tijdje niet meer bestaat. Niet lang daarna waren de Allstars helemaal in, de hoge natuurlijk. En daarna de lage variant en dan droeg je het liefst twee verschillende kleuren. Toen kwamen de Nikes helemaal in, maar die heb ik geloof ik nooit gehad.  Daarna heb ik nog een paar rode sneakers van Adidas gehad, dat was toen weer heel hip. Ook heb ik nog sneakers gehad met een sleehak en sneakers met echt vette veters! Helaas heb ik ze niet allemaal meer, maar dat sneakers ruim plek hebben gevonden in mijn kledingkast is wel duidelijk. hummels sneakers gympenfluisteraar mamameteenblog

Dus wat heb ik nu? Sinds kort heb ik een paar gave sneakers van Hummel, zacht grijs, met een hoge witte zool. Heerlijk lopende gympen, kan niet anders zeggen. Ik loop er makkelijk een paar uurtjes mee in de stad, maar ze zijn ook fijn om te dragen in het bos of als ik achter de kinderen aan ren op het strand.

Na de opruimbeurt in mijn kast zijn de gympen duidelijk gebleven!

De sneakerfluisteraar

Zo las ik laatst op de site van het AD.nl het volgende artikel over de Sneakerfluisteraar.

Een initiatief van een slimme jongen met een liefde voor sneakers, die begonnen is om gympen op te pimpen! Niet zomaar een paar gympen, maar gympen met een verhaal, of uit een bijzondere collectie! Hij krijgt aanvragen van over de hele wereld om speciale sportschoenen, gympen of sneakers aan te passen of te repareren. Je kunt trouwens hier een kijkje nemen op zijn site.

 

Draag jij ook graag gympen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor fijne duurzame tips en inspiratie!

Wij verwerken je gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Plaats een reactie

Ook deze site gebruikt cookies voor een prettig gebruik.