sneaker hummel mamameteenblog

Mijn nieuwe sneakers en de sneakerfluisteraar

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Elke moeder weet het. Misschien elke vrouw wel. Je voelt je mooi op hakken, maar het is makkelijker op gympen of een paar mooie sneakers. De mommy’s-to-be willen graag hakken dragen, maar ademen een verlichtende zucht als ze een paar lekker zittende gympen aantrekken. De jonge mama’s rennen zich te barsten en voelen zich vaak het prettigst in een comfy outfit met jawel een paar sneakers. En de peutermama’s, nou ja, die rennen nog steeds en misschien wel verder, nog steeds op gympen. En ik? Ik heb ze ook. Natuurlijk heb ik ze nu ook, want ik ben een peutermama en ik heb een peuter en die laat mij behoorlijk rennen. Een paar gympen is geen overbodige luxe, maar een noodzaak. Wel een leuke noodzaak, trouwens.

Mijn nieuwe sneakers en de sneakerfluisteraar mamameteenblog.nl

 

Mijn wereld van Sneakers

Ik heb al heel wat gympen versleten. Toen ik op de middelbare school zat kreeg ik mijn eerste sneakers. Het was toen echt hip om van de hoge gympen te dragen met je spijkerbroek in je sportsokken gepropt. Natuurlijk wel elegant gepropt. Helaas was het merk wat ik droeg iets minder elegant. Eve and Adams. Exclusief verkrijgbaar bij de *kuch* Schoenexpres, welke al een tijdje niet meer bestaat. Niet lang daarna waren de Allstars helemaal in, de hoge natuurlijk. En daarna de lage variant en dan droeg je het liefst twee verschillende kleuren. Toen kwamen de Nikes helemaal in, maar die heb ik geloof ik nooit gehad.  Daarna heb ik nog een paar rode sneakers van Adidas gehad, dat was toen weer heel hip. Ook heb ik nog sneakers gehad met een sleehak en sneakers met echt vette veters! Helaas heb ik ze niet allemaal meer, maar dat sneakers ruim plek hebben gevonden in mijn kledingkast is wel duidelijk. hummels sneakers gympenfluisteraar mamameteenblog

Dus wat heb ik nu? Sinds kort heb ik een paar gave sneakers van Hummel, zachtgrijs, met een hoge witte zool. Heerlijk lopende gympen, kan niet anders zeggen. Ik loop er makkelijk een paar uurtjes mee in de stad, maar ze zijn ook fijn om te dragen in het bos of als ik achter de kinderen aan ren op het strand.

 

Na de opruimbeurt in mijn kast zijn de gympen duidelijk gebleven!

De sneakerfluisteraar

Zo las ik laatst op de site van het AD.nl het volgende artikel over de Sneakerfluisteraar.

Een intiatief van een slimme jongen met een liefde voor sneakers, die begonnen is om gympen op te pimpen! Niet zomaar een paar gympen, maar gympen met een verhaal, of uit een bijzondere collectie! Hij krijgt aanvragen van over de hele wereld om speciale sportschoenen, gympen of sneakers aan te passen of te repareren. Je kunt trouwens hier een kijkje nemen op zijn site.

Zie hieronder het briljante filmpje:

Draag jij ook graag gympen?

OOK LEUK OM TE LEZEN:

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
slank geheim mamameteenblog.nl

Het geheim van slanke mensen, in dit artikel onthuld!

3 manieren hoe etiketten lezen je daarbij helpt. Een aantal jaren geleden was ik voor de zoveelste keer aan de lijn. Op dieet. Aan het opletten. Geef het een naam. Ik wilde gewoon afvallen en horen bij de slanke mensen. One way or another. Een onderdeel van mijn strategie is dat ik de etiketten vrij

Lees verder »
trouwlocatie inspiratie mamameteenblog.nl

Tips en inspiratie voor de styling van de trouwlocatie

Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Bij het organiseren van deze dag komt veel kijken. Zo zijn er beslissingen over de datum, kleding, de gasten en de trouwlocatie. Laat dat laatste 1 van de belangrijkste dingen zijn die je op tijd moet regelen voor de huwelijksdag. Je trouwlocatie is afhankelijk

Lees verder »
voorkomen hoofdluis mamameteenblog.nl

Hoofdluis verslaan en voorkomen! Hoe?

De vakantie is weer voorbij en ik kan er niets aan doen, maar ik mijn blik is dan extra gericht op kinderen die krabben op hun hoofd. Mijn eigen kinderen, maar ook de klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes die komen spelen. Na onze eigen ervaring met hoofdluis, nu al 2 keer, weet ik wat een werk

Lees verder »
kinderkamer inrichten mamameteenblog.nl

Kinderkamer inrichten anno 2020? Waar moet je op letten?

Een kinderkamer inrichten vind ik echt heel erg leuk om te doen. Maar ik ben ik geen styliste. Regelmatig heb ik mijzelf in de vingers gesneden met verkeerde keuzes of ben ik meegegaan in tijdelijke hypes. Maar er zijn wel een paar regels die houvast geven voor het inrichten van een kinderkamer. Door je te

Lees verder »
geheimen relaxfauteuil mamameteenblog.nl

De vijf geheimen van een relaxfauteuil

Wanneer we op visite gaan met onze koters, mag je 2 x raden waar onze kinderen in gaan zitten? Juist in de meest comfortabele stoel van het huis, de relaxfauteuil. De stoel die je zo lekker kan ronddraaien en waar een hendeltje aan zit. Amusement ten top. Ongemanierd natuurlijk die kinderen van mij, maar ze

Lees verder »
musthaves schooljaar mamameteenblog.nl (1)

De 5 musthaves voor het nieuwe schooljaar

Het is halverwege de vakantie hier en zo langzamerhand beginnen we ook weer na te denken over de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Het is het tweede jaar dat we alle drie de kids op school hebben en met de oudste in groep 8 wordt het al heel wat serieuzer. Het woord middelbare school valt

Lees verder »

Plaats een reactie

Lees vorig bericht:
Mijn peuter praat nog niet deel 2 Mamameteenblog
Mijn peuter praat (nog) niet, deel 2

Het is alweer een maand of 4 geleden dat ik een artikel plaatste op mijn blog over het feit dat...

Sluiten