Review: Tablethoes voor mijn nieuwe Ipad Air2

Last Updated on 7 mei 2023 by Barbara

Verzet, groot verzet, al jaren! Waartegen? Met schaamrood op mijn kaken moet ik bekennen dat ik mij al jaren verzet tegen alles wat met Apple te maken heeft. Ik ben een echte Microsoft Fan. Tot voor kort dan, want ik ben om! Ja, en niet zo’n beetje ook. Honderdtachtig graden om (ik schrijf het voluit, zo ernstig om ben ik). De oorzaak is een nieuwe tablet, gekregen van mijn lief, meneer B. Een Ipad Air2, de allernieuwste! Echt gru-we-lijk verwend ben ik en superblij. Wat een fijn ding is dit en nog beter is, dat ik het Appleding ook helemaal begrijp. Ik vind het gewoon een logisch apparaat. Er is alleen 1 ding, hoe bescherm ik mijn tablet tegen graaivingers? Dat wordt een tablethoes voor mijn nieuwe Ipad uitzoeken! Joepie!

ipadhoes-smartphonehoesjes-mamameteenblog

Volop Keus Tablethoezen voor Ipad Air2

Waar de ene persoon er gewoon 1 uitzoekt en de andere persoon niet kan kiezen, bij webwinkel Smartphonehoesjes.nl is er volop keus aan telefoonhoesjes en tablethoezen en zul je zeker slagen. En zoals hierboven is te zien, ik ben geslaagd! Een roze hoes, van het merk TPU, valt lekker op in huis, maar daarnaast ook een stevige hoes, die ook echt wel beschermt tegen vliegensvlugge kinderhandjes.

Omschrijving tablethoes

tablethoes-mamameteenblog

Nu ruim twee weken in huis en ik kan niet anders zeggen dat ik erg blij ben met de tablethoes. Je kunt hem namelijk makkelijk rechtop zetten en de hoes heeft twee fijne steekvakjes voor visitekaartjes of iets dergelijks. Daarnaast heeft de houder aan de binnenkant van de hoes een beschermrand die de tablet rondom beschermt tegen koekkruimels (hé, ik ben een mam) met uitsparingen voor knopjes en eventuele plug-ins.

hoes-ipad-smartphonehoesjes-mamameteenblog

De hoes is gemaakt van een kunstleer, die een chique uitstraling heeft, daarnaast vind ik de kleur echt geweldig. En ja, hij is al echt praktisch van pas gekomen, daar de peuter hem ook al een keer zachtjes uit de handen heeft doen glippen. Geen schade, gelukkig!

Zijn er nog nadelen aan deze hoes?

Ik moet zeggen dat ik die nog niet heb ontdekt. Deze tablethoes voldoet precies waarvoor ik hem nodig heb en daarnaast ziet er ook nog fijn uit. Dus nee, geen nadelen tot zover en wat mij betreft een echte aanrader!

Tevreden?

Jazeker. Ik kan niet anders zeggen. Mocht je voor jezelf of iemand anders als cadeau ook een hoes nodig hebben voor tablet/ telefoon of ben je op zoek naar een MacBook 12 inch hoes of Google Pixel XL neem gerust eens een kijkje in de webwinkel Smartphonehoesjes.nl.

Wil je weten welke tablethoes ik gebruik voor de tablet van mijn kinderen, lees dan hier mijn review.

Voor meer berichten kun je mij volgen op Facebook, Twitter of Instagram.

Ook leuk om te lezen:

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Plaats een reactie